Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кировец » 26 апр 2015 20:07

vaskonti написа:Ами да попитам за 37 път защо тогава не спираше да сипе закани за съд и то най-вече за точно този случай? Как така е преценил, че няма смисъл да подава жалба, а в същото време обяснява наляво и надясно, че ще го направи и че ще докаже?
А нещо за тоя милион към НАП, нали нямаше проблем и за него? Или викаш, проблемът е от 3 седмици, от както изедниците дойдоха?

Те и за план 5 години говореха. Всеки има право да говори каквото си иска. И едва ли е длъжен на тебе да ти дава отчет и не само на теб. Някак си не върви без да си направил нищо и да си предложил своята помощ да търси сметка на другия. Според мен Томов не е навредил на ЦСКА. Дори клуба в един момент заприлича на нещото, което всички искаме да виждаме. Страстите с началото на новия дял ни накараха отново да наблегнем на дребни грешки и детайли, а според мен няма предприятие в България, което да е водено по перфектния начин.
Не е правилно от морална гледна точка да сипем плюнки по хората, които някак успяха да възбудят духа на ЦСКА. След Титан, след Гриша Ганчев, след Стоичков.
Разсъждавам от своя гледна точка и си мисля, че последните 2 години бяха различни и положителни, жалко е, че не хванахме вълната. Но така е в България - двете крайности.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 апр 2015 20:13

Мисля, че е редно да признаем, че при опита на Сашовците нещата имаха повече позитиви. Вярно е, има и грешки, но в крайна сметка те не получиха подкрепата, която бе нужна - някой дал нещо, да ама това се оказа, че не е достатъчно и всичко пропадна.

Опитаха хората, не им се получи.

Това е положението.

Ето сега виждаме, че нещата не вървят. Една конференция не могат да организират. Говори се за плащания и какво ли още не, но ключовата дума отново е "говори се". Никой нищо не знае.

Драма не, а трагедия.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 апр 2015 20:16

Кировец написа:Мисля, че е редно да признаем, че при опита на Сашовците нещата имаха повече позитиви. Вярно е, има и грешки, но в крайна сметка те не получиха подкрепата, която бе нужна - някой дал нещо, да ама това се оказа, че не е достатъчно и всичко пропадна.

Опитаха хората, не им се получи.

Това е положението.

Ето сега виждаме, че нещата не вървят. Една конференция не могат да организират. Говори се за плащания и какво ли още не, но ключовата дума отново е "говори се". Никой нищо не знае.

Драма не, а трагедия.

Аз подкрепям това мнение!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 апр 2015 20:18

BRF написа:
GOLEADOR написа:
BRF написа:Какво толкова спорите?Президент на ЦСКА беше Томов,изпълнителен директор Тодоров!Отговорността е тяхна!

ОК,така е,но забелязваш ли,че само Томов излиза виновен.Да си чул някой да упреква Тодоров или Митал?

Виж сега!Схемата е следната-Томов взима ЦСКА и назначава Тодоров и Стойчо за да управляват!Няма как някой друг да е виновен за нещо!С това не казвам,че Томов е виновен,а как би трябвало да са нещата!При това тотално затъмнение не се знае какво е финансовото състояние на ЦСКА нито към момента,нита преди 1,2 или 5 години!
Във фирмата в която работя,отговорността е на собственика.Той си е избрал мениджърския състав.Аз от своя страна като мениджър съм си избрал екипа.Отговорността която нося е пред шефа ми!Той пък носи отговорност пред партньорите и клиентите ни!Това е!
Следователно отговорността в ЦСКА я носи Томов и толкова!

Ако говорим за 2013-15 си прав.Но негативите към Томов тръгнаха от 2008.За това ти казах,че какъвто и да е в ЦСКА ,все Томов излиза виновен!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 апр 2015 20:19

Някой чу ли коментатора,точно преди да започне мача..!
Манджуков се срещнал с Васил Божков(не разбрах днес или има предвид преди няколко дни),на която среща Божков е казал че е готов да се върне в клуба но при условие че вземе базите!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 апр 2015 20:24

GOLEADOR написа:
BRF написа:
GOLEADOR написа:
BRF написа:Какво толкова спорите?Президент на ЦСКА беше Томов,изпълнителен директор Тодоров!Отговорността е тяхна!

ОК,така е,но забелязваш ли,че само Томов излиза виновен.Да си чул някой да упреква Тодоров или Митал?

Виж сега!Схемата е следната-Томов взима ЦСКА и назначава Тодоров и Стойчо за да управляват!Няма как някой друг да е виновен за нещо!С това не казвам,че Томов е виновен,а как би трябвало да са нещата!При това тотално затъмнение не се знае какво е финансовото състояние на ЦСКА нито към момента,нита преди 1,2 или 5 години!
Във фирмата в която работя,отговорността е на собственика.Той си е избрал мениджърския състав.Аз от своя страна като мениджър съм си избрал екипа.Отговорността която нося е пред шефа ми!Той пък носи отговорност пред партньорите и клиентите ни!Това е!
Следователно отговорността в ЦСКА я носи Томов и толкова!

Ако говорим за 2013-15 си прав.Но негативите към Томов тръгнаха от 2008.За това ти казах,че какъвто и да е в ЦСКА ,все Томов излиза виновен!

В този ред на мисли,отговорността от 3 седмици се носи от Манджуков и как беше другия!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2015 20:33

Кировец написа:
vaskonti написа:Ами да попитам за 37 път защо тогава не спираше да сипе закани за съд и то най-вече за точно този случай? Как така е преценил, че няма смисъл да подава жалба, а в същото време обяснява наляво и надясно, че ще го направи и че ще докаже?
А нещо за тоя милион към НАП, нали нямаше проблем и за него? Или викаш, проблемът е от 3 седмици, от както изедниците дойдоха?

Те и за план 5 години говореха. Всеки има право да говори каквото си иска. И едва ли е длъжен на тебе да ти дава отчет и не само на теб. Някак си не върви без да си направил нищо и да си предложил своята помощ да търси сметка на другия. Според мен Томов не е навредил на ЦСКА. Дори клуба в един момент заприлича на нещото, което всички искаме да виждаме. Страстите с началото на новия дял ни накараха отново да наблегнем на дребни грешки и детайли, а според мен няма предприятие в България, което да е водено по перфектния начин.
Не е правилно от морална гледна точка да сипем плюнки по хората, които някак успяха да възбудят духа на ЦСКА. След Титан, след Гриша Ганчев, след Стоичков.
Разсъждавам от своя гледна точка и си мисля, че последните 2 години бяха различни и положителни, жалко е, че не хванахме вълната. Но така е в България - двете крайности.

Да, имаше положителни неща. Това не го отричам. Но финансирането на всичко положително дойде само и единствено от хора, които ти наричаш изедници. Томов не е дал нито лев. Томов много обичаше да говори, но много малка част от това, което казваше излезе вярно. Като почнеш от обещанието му, че няма да даде клуба на случайни хора, минеш през големия спонсор и стигнеш до това дело, около което той вдигаше пушилка повече от година. Положителното се случваше когато преди това не се говореше за него, примерно плащането на един куп дребни и не толкова дребни дългове. Това е наистина добре, стига да се отчита и кой е давал парите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мамин сладък

Мнениеот GOLEADOR » 26 апр 2015 20:43

Инджов: Титла в ЦСКА или оставки на всички

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 апр 2015 23:14

vaskonti написа:
Кировец написа:

Да, имаше положителни неща. Това не го отричам. Но финансирането на всичко положително дойде само и единствено от хора, които ти наричаш изедници. Томов не е дал нито лев. Томов много обичаше да говори, но много малка част от това, което казваше излезе вярно. Като почнеш от обещанието му, че няма да даде клуба на случайни хора, минеш през големия спонсор и стигнеш до това дело, около което той вдигаше пушилка повече от година. Положителното се случваше когато преди това не се говореше за него, примерно плащането на един куп дребни и не толкова дребни дългове. Това е наистина добре, стига да се отчита и кой е давал парите.

Томов, ако е собственик на Лира значи е дал много левове - повече отколкото сме дали аз и ти и целия форум накуп.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Добрите новини тепърва предстоят

Мнениеот GOLEADOR » 26 апр 2015 23:27

Собственикът на ЦСКА Ивайло Манджуков призова прокуратурата и икономическа полиция да влязат в клуба от Борисовата градина. Това главният акционер в тима на "червените" стори след поражението с 0:2 от Литекс. "Ние като собственици на ЦСКА не може да разберем колко са точните задължения на клуба. По този начин няма как да се променят нещата. Трябва да се направи финансова ревизия, за да се разбере цялата истина за състоянието на клуба. Ако трябва нека прокуратурата и икономическа полиция да влязат в ЦСКА. Ние ще съберем кризистен щаб от специалисти и ще се опитаме да разкрием точните задължения. В момента никой не ни помага. Ние нямаме пари да издържаме отбора и оттам да гоним целите си. Не съжалявам, че се захванах с клуба. С Васил Божков се познаваме от 15 години и затова е нормално да контактуваме. Не сме говорили за придобиване на мажоритарния дял от негова страна. Предстои пълно преструктуриране на клуба", заяви Манджуков.

Върни се в “Архив”