Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
didko0
Контакти:

Re: Благодарност към Ясен Петров !

Мнениеот didko0 » 24 май 2012 11:03

SFHC написа:Ясен Петров има качества, според мен трябва да остане помощник на Илиян. За съжаление миналия сезон му се мешаха много в работата определени лица, които вече не са в ръководството...

и аз съм на същото мнение и си мисля че Илиян ще се възползва от това

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 24 май 2012 11:35

Откъде накъде Ясен ще става помощник на Илиян.С какво Илиян е пове4е от Ясен?Изиграл е пове4е ма4ове в ЕКТ,има пове4е победи там или е бил тренер на отбор с амбиций за шампионска титла?Някъде е работил под напрежение ?Така 4е ИИ да си е тренер да си прави екип4е и ще видим.....ПО ТЕМАТА БЛАГОДАРИМ ТИ ЯСКА,ТИ ДОКАЗА 4Е СИ ГОЛЯМ МЪЖ.........

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 24 май 2012 14:31

evj написа:Откъде накъде Ясен ще става помощник на Илиян.С какво Илиян е пове4е от Ясен?Изиграл е пове4е ма4ове в ЕКТ,има пове4е победи там или е бил тренер на отбор с амбиций за шампионска титла?Някъде е работил под напрежение ?Така 4е ИИ да си е тренер да си прави екип4е и ще видим.....ПО ТЕМАТА БЛАГОДАРИМ ТИ ЯСКА,ТИ ДОКАЗА 4Е СИ ГОЛЯМ МЪЖ.........

На подобен неграмотен пост подхожда отговор от типа "от тук натам". При положение, че Илиян Илиев Е новият треньор на Левски, ако си на мнение, че Ясен Петров има качества да допринесе за развитието на клуба, е нормално да напишеш, че е добре "да остане като помощник на ВЕЧЕ НАЗНАЧЕНИЯ старши треньор", защото друга алтернатива няма. Всякакви допълнителни дъвкания кой какъв е са смехотворни. Илиян Илиев спечели купата с един непретенциозен отбор и е легенда на Левски (като футболист). За доброто на отбора е да работят в екип, в който както вече казах, водачът е определен.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 24 май 2012 15:53

Наистина, нека благодарим на Ясен, самият факт, че се съгласи да помогне в този ужасен момент за Левски, говори много за него!

Колкото до ЕКТ, мисля, че е очевидно, че Чмц просто ни оставиха да идем на 3-то място, най-вероятно, защото изпитват сериозни финансови трудности и ще продават играчи, а няма смисъл да влизат в квалификациите на ЛЕ като непоставени. Приходите от 1-2 предварителни кръга явно са пренебрежимо малко, за да амбицират клуб в сериозни затруднения...

Сега с Илиан съм наистина по-спокоен, че ще може да имаме някакво развитие, но трябва да имаме търпение и да предоставим нужния кредит на доверие!

Само Левски завинаги!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 май 2012 16:22

И аз мисля, че Черноморец просто се оттеглиха от турнирите, както и Локо ПД, но единият трябваше да отиде, така или иначе.
Браво на Яската, изпълни мисията! :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 май 2012 17:43

Яската е голям мъж и Левскар! Браво на него! :)
Дано остане на работа в Левски 8-)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 май 2012 20:51

evj написа:Откъде накъде Ясен ще става помощник на Илиян.С какво Илиян е пове4е от Ясен?Изиграл е пове4е ма4ове в ЕКТ,има пове4е победи там или е бил тренер на отбор с амбиций за шампионска титла?Някъде е работил под напрежение ?Така 4е ИИ да си е тренер да си прави екип4е и ще видим.....ПО ТЕМАТА БЛАГОДАРИМ ТИ ЯСКА,ТИ ДОКАЗА 4Е СИ ГОЛЯМ МЪЖ.........

определено Илиан има много повече мачове в ЕКТ от Ясен, но като играч. Тук не бива да ги съпоставяме двамата, защото ще сгрешим. Лошото е, че на Ясен главата му я изядоха миналата пролет помака-аЙдукат и Гонзо с неговата вредна "саможертва" в името на Левски. Ясен допускаше грешки, особено в извършването на смените, но въпреки всичко показа как трябва да постъпи един истински левскар- без пазарлъци и кандърми, а просто се хвана на работа...
Благодаря и аз на Ясен!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 26 май 2012 10:33

Заслепени от бронзовия блясък, забравихте Херо - той е вашият герой! Човекът даде всичко от себе си за да хванете последния влак за Европа! Същия влак, за който други си бяха осигурили вече екстра класа! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 май 2012 13:22

russia написа:Заслепени от бронзовия блясък, забравихте Херо - той е вашият герой! Човекът даде всичко от себе си за да хванете последния влак за Европа! Същия влак, за който други си бяха осигурили вече екстра класа! :lol:

Темата е "Благодарност към Ясен Петров", а не "фантазиите на един цесекар".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот metodito » 28 май 2012 17:41

Много слаби предавания прави Савов по Канал 3, и не видях втората част от интервюто на Георги Иванов заради напъните му да огрее навсякъде и да ни съобщи уууунииикалната новина за 10-тата! поредна титла на Академик в баскета ни, но думите на Иванов, че Божинов е бил готов да дойде да играе за "Левски", а Костов не го е искал на Герена понеже не му "се вписвал в схемата" (подобно на Арш, Дарко и Грийн) искал ме втрещиха. За подобно нещо в един западен клуб и треньора-малоумник и директора изхвърчават!
Не знам за Гонзо, но Костов разказа за отрицателно време играта на "Левски". Хайде, защитници на метеоролога, вие сте!
А и още нещо, към противниците на Гаджев и "разбирачите": титуляр на Амстердам Арина с пълни 90 минути, резерва на Герена? Мааа, какво ли разбирам аз. Друго е да знаеш, че когато играеш срещу вятъра е нормално да те счупи от бой 5-ия в първенството.
:evil:
Последна промяна от metodito на 28 май 2012 17:52, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”