Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Омраза, завист, яд и страх ни заливат от синия лагер
Добре го каза right_side - ненависта към петолъчката ми е голяма .
- ace_ventura
- Контакти:
Right_side написа:отбора на народа сте били![]()
създаденИ с указ по пример на московския цска от партията майка БКП
![]()
вижте че сте създадени на рождения ден на един от най-големите боклуци живял някога - Карл Маркс ВИЕ СТЕ ОТБОРА НА БКП И МИЛКО БАЛЕВ !!
Колкото до това как се представя Левски - истинските фенове сме фенове не заради титли и купи ,а заради идеята . Така че когото и да победите и колкото и титли да вземете пак си оставате мърльовци с гадната червена петолъчка ! СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА! ... a Левски ще е пред вас - винаги и навсякъде
бате отностно указа един пич дава 5 бона, ако му го покажеш
отностно Карл Маркс, доста добре си запознат виждам
идеята лефски се издържа с продаване на дрога по улиците
а отностно комунизма, в ЦСКА няма нито един агент на ДС, докато при вас с лопата да ги ринеш доносниците и агентите
и по спокойно, че утре пак те чака тежък ден на нивата
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
ivo82 написа:Ако имат желание защо да не ги остранят,какво лошо има в това.
Щото то т'ва не става само с желание... Не виждам какво толкова се е развихрил автора

Последна промяна от Gandalf на 20 авг 2011 02:22, променено общо 1 път.
ace_ventura написа:Right_side написа:отбора на народа сте били![]()
създаденИ с указ по пример на московския цска от партията майка БКП
![]()
вижте че сте създадени на рождения ден на един от най-големите боклуци живял някога - Карл Маркс ВИЕ СТЕ ОТБОРА НА БКП И МИЛКО БАЛЕВ !!
Колкото до това как се представя Левски - истинските фенове сме фенове не заради титли и купи ,а заради идеята . Така че когото и да победите и колкото и титли да вземете пак си оставате мърльовци с гадната червена петолъчка ! СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА! ... a Левски ще е пред вас - винаги и навсякъде
бате отностно указа един пич дава 5 бона, ако му го покажеш
отностно Карл Маркс, доста добре си запознат виждам
идеята лефски се издържа с продаване на дрога по улиците
а отностно комунизма, в ЦСКА няма нито един агент на ДС, докато при вас с лопата да ги ринеш доносниците и агентите
и по спокойно, че утре пак те чака тежък ден на нивата
Това ми беше много смешно

[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
Gandalf написа:ivo82 написа:Ако имат желание защо да не ги остранят,какво лошо има в това.
Щото то т'ва не става само с желание... Не виждам какво толкова се е развихрил автораСтяуа е по-голям отбор В МОМЕНТА и напълно заслужено ще отстрани ЦСКА. За съжаление всички български отбори са едно голямо нищо
Иначе да.. Радуканов почна добре като треньор , но напоследък много му порастна работата.. Така не става.. Вижте му поведението напоследък.. Вижте и как игра ЦСКА първите два мача в България.. Едно голямо нищо
Еми то за всичко си има обяснение. Нормално е да не играем красиво първите мачове ... все пак още навлизаме в игрови ритъм и до средата на полусезона ще е така, но пък със всеки изминал мач ще ставаме все по-добри бъди сигурен. А относно поведението на Радуканов, ако говориш за мача с Черноморец, които и да беше на негово място щеше да реагира поне така ...
Не може боклука Херо , който има претенции за треньор цял мач да вика :
"... ритай го , ритай го бееее , сваляй го доло .... сваляй го тоя бееееее .... по-грубо ритай беееее ...накъсвай игратааа " и други подобни глупости . Аз имах честа да бъда в непосредствена близост по време на мача така че ако не си чул или разбрал ето аз ти казвам. Да ти напомня ли че този мач взе и своята жертва Апостол Попов ще е извън терените поне 6 месеца ! Това е и една от причините да паднем в Клуж, а именно липсата на Попов и така се загуби сработеността на защитния фал ... нещо което се оказа фатално за изхода на мача за съжаление !

catch me ... if you can !
BaLoN написа:Еми то за всичко си има обяснение. Нормално е да не играем красиво първите мачове ... все пак още навлизаме в игрови ритъм и до средата на полусезона ще е така, но пък със всеки изминал мач ще ставаме все по-добри бъди сигурен. А относно поведението на Радуканов, ако говориш за мача с Черноморец, които и да беше на негово място щеше да реагира поне така ...
Не може боклука Херо , който има претенции за треньор цял мач да вика :
"... ритай го , ритай го бееее , сваляй го доло .... сваляй го тоя бееееее .... по-грубо ритай беееее ...накъсвай игратааа " и други подобни глупости . Аз имах честа да бъда в непосредствена близост по време на мача така че ако не си чул или разбрал ето аз ти казвам. Да ти напомня ли че този мач взе и своята жертва Апостол Попов ще е извън терените поне 6 месеца ! Това е и една от причините да паднем в Клуж, а именно липсата на Попов и така се загуби сработеността на защитния фал ... нещо което се оказа фатално за изхода на мача за съжаление !На вас мно0го ви се иска да го махнем Радуканов, но спокойно аз го казах вече ... още поне 20 години ще го държим и ще ви мачкаме ... нека ви е яд
И докато навлезете в игрови ритъм ще сте отпаднали от Европа.. После ще има едни шедьоври срещу Монтана и Видима, че направо ... На мача срещу Черноморец не съм бил, но дори и да е бил провокиран не е това начинът да отговаря.. А що се отнася до Апостол.. Винаги трябва да има подготвен резервен вариант.. Все пак контузиите са нещо често срещано.. На мен лично нищо не ми се иска.. Дръжте го, колкото искате.. Само се опитайте да гледате реално на играта , а не да сте с червените очила .."Ама той Радуканов великан .."

божееее, колко мъка има по тоя свят, божеееее...
айде първо запишете поне 1 равен в евротурнирите тоя сезон, че иначе ставата като Литекс, дето всяка година говорят за шампионски лиги и т.н. и който и да им се падне ги отупва и толкоз.
айде първо запишете поне 1 равен в евротурнирите тоя сезон, че иначе ставата като Литекс, дето всяка година говорят за шампионски лиги и т.н. и който и да им се падне ги отупва и толкоз.
[center]
[/center]

Gandalf написа:И докато навлезете в игрови ритъм ще сте отпаднали от Европа.. После ще има едни шедьоври срещу Монтана и Видима, че направо ...
Показваш някаква гадателска дарба ли ? Смени си ника на врачко или врачун или нещо от сорта

catch me ... if you can !
BaLoN написа:Gandalf написа:И докато навлезете в игрови ритъм ще сте отпаднали от Европа.. После ще има едни шедьоври срещу Монтана и Видима, че направо ...
Показваш някаква гадателска дарба ли ? Смени си ника на Врачко или нещо от сорта
Доводите се изчерпаха явно?! Как да разбирам подобни коментари.. Мечтайте си за отстраняване на Стяуа.. Пожелавам ви успех и ще съм първия, който ще ви честити , ако успеете.. Не виждам откъде тоя оптимизъм , ама вие си знаете...

Какъв е смисълът да се пише във форумите на Левски или ЦСКА, когато 75% от хората, които пишат там са за бан?! Преди и след абсолютно всеки мач на двата отбора се изливат тонове лайна, които са адресирани незнайно накъде! Наистина ли феновете на Левски мислят, че като натякват, че ЦСКА е комунистически отбор накривяват на някого шапката? Или пък тези на ЦСКА, когато говорят против Батков или Гонзо?
Истината е една - Левски и ЦСКА са двата най-големи отбора в България и е нормално да има конкуренция и дори омраза между двата лагера. Но това просто не е начинът... Лично аз, когато пиша коментар, се надявам да предизвикам по някакъв начин диалог от ответната страна. При наличието на 1000 поуста, както в темата за мача между ЦСКА и Стяуа, 75% от които са псувни или техни производни, как може да се получи диалог?!
Истината е една - Левски и ЦСКА са двата най-големи отбора в България и е нормално да има конкуренция и дори омраза между двата лагера. Но това просто не е начинът... Лично аз, когато пиша коментар, се надявам да предизвикам по някакъв начин диалог от ответната страна. При наличието на 1000 поуста, както в темата за мача между ЦСКА и Стяуа, 75% от които са псувни или техни производни, как може да се получи диалог?!