/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

fen1914

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот fen1914 » 02 апр 2018 23:04

Роси не е треньор за Левски. Показа го още миналата година с мачовете срещу Ботев Гълъбово и с Монтана.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2018 23:08

.
Последна промяна от 1982 на 02 апр 2018 23:30, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 23:15

1982 написа:..... По-беззъб и ялов Левски не е имало. ....

Не е нужно да се върнеш много назад, за да видиш каква глупост си написал. Погледни сезон 2015/2016!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2018 23:28

rane написа:

Не е нужно да се върнеш много назад, за да видиш каква глупост си написал. Погледни сезон 2015/2016!

Нещо си се объркал, в същия този сезон се борехте за титлата и на полусезона бяхте равни с Лудогорец, но тогава стана врътката с изваждането на Литекс и те по служебен път ви дръпнаха в точките и шампионатът свърши административно. Останолото беше доиграване на шампионата и там натрупахте доста от издънките.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 23:33

1982 написа:
rane написа:

Нещо си се объркал, в същия този сезон се борехте за титлата и на полусезона бяхте равни с Лудогорец, но тогава стана врътката с изваждането на Литекс и те по служебен път ви дръпнаха в точките и шампионатът свърши административно.

Аха, я сега ми напиши срещу кой отбори играехме тогава?Това едно на ръка.
Друго, което не е зле да напишеш е и колко мача имахме с отбелязани 3 и повече гола?
Нали пишеш, че отбора сега е беззъб и ялов!? Защото онзи тогава беше доста беззъб и ялов. Не само това, ами не знам дали и антирекорди не подобри, съобразно броя на изиграните мачове!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2018 23:39

При положение, че на полусезона бяхте равни с Лудогорец и бяхте в битката за титлата, какво значение има по колко гола сте вкарвали ??! И сега ако Роси се бореше за титлата, а не изоставаше с 19 точки (засега), надали някой би могъл да го критикува. И при Люпко беше същото, отборът ви не вкарваше по много, не играеше някакъв извънземен футбол, но печелеше и беше на първо място ....... при Роси нито играете нещо, нито вкарвате много, нито сте в битката за титлата, даже и в битката за второто място не сте ..... ми то няма за какво да се хванеш, за да го защитиш. Да не говорим, че и Стоев, и Люпко разполагаха с далеч по-евтини играчи и имаха на главите си "директори", които им се мешаха постоянно, докато Роси е като в някакъв рай, над него е само собственикът, а отборът му е пълен със скъпоплатени чужденци.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 апр 2018 23:52

1982 написа:
vvessel написа:Сега гледам "Гол" и ми направи впечатление чорбарите как скочиха на Роси. И тук във форума е така. Доста припознавачи се изредиха да плюят по него. Вместо да се радват, че такъв слаб и неграмотен треньор, това италианско менте води вечния враг и го закопава, те искат да го сменяме.
Ако Литекс имаха калпав треньор щях да съм много доволен и да се смея отстрани, а те налазили нашия форум и де ли ни убеждават, че тоя жабар трябва веднага да го изгоним.
Нещо лампичка не светва ли :idea:

Нещо си се объркал ..... всеки, който не обича Левски, стиска палци този да ви води още дълго. По-беззъб и ялов Левски не е имало. И не бъркай подигравките и осмиването на Роси с плюене.

Ти по тази логика ще изкараш, че всички врагове на Левски са се страхували и от Митов, щото и по него падаше бая подигравка.

Осмиване? Просто го плюят. Не съм видял някой да се подиграва, за разлика от Митов. Има доста кусури, но в сравнение с много други треньори водили Левски си е класа. Проблема му е , че е доста консервативен и инат на моменти, но има развитие във вижданията му. Друг проблем,който никой от критиците му не отчита е, лошата организация в клуба. На първо място - няма скаутско звено. Започна с футболисти избирани от Митов и от Спас Русев. Есента му доведоха още няколко недоразумения които уж той одобрил, ама как ги е одобрил, по визитки или клипчета никой не казва. Преди 2 месеца докараха още 7, в част от които има доста футбол, но за да направи отбор от всички тия не става за месец или два. Междувременно "директора" Букарев си би камшика. Собственика щъка из цял свят и се прави на незаинтересован. И след три мача без победа феновете вече го уволняват. А червени и оранжеви му скачат все по-ожесточено, което не е било с друг треньор.
Според мен все още е в играта и трябва да го оставят поне до края на април за да се види, дали е временен спад или някаква тенденция. И Лудогорец са правили по 3 загуби подред и пак са ставали шампиони. Литекс и те първите няколко мача тая година ги взеха къде на късмет, къде със съдия, но те имат изграден отбор от година. Левски тепърва се гради и мисля , че има бъдеще.
Ако съм сгрешил, до месец ще се разбере и ще го напиша във форума, но ако не съм. Ако Роси вземе купата и завърши трети с победи над първия и втория ти дали ще признаеш, че си сгрешил за него?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 23:53

1982 написа:При положение, че на полусезона бяхте равни с Лудогорец и бяхте в битката за титлата, какво значение има по колко гола сте вкарвали ??! И сега ако Роси се бореше за титлата, а не изоставаше с 19 точки (засега), надали някой би могъл да го критикува. И при Люпко беше същото, отборът ви не вкарваше по много, не играеше някакъв извънземен футбол, но печелеше и беше на първо място ....... при Роси нито играете нещо, нито вкарвате много, нито сте в битката за титлата, даже и в битката за второто място не сте ..... ми то няма за какво да се хванеш, за да го защитиш. Да не говорим, че и Стоев, и Люпко разполагаха с далеч по-евтини играчи и имаха на главите си "директори", които им се мешаха постоянно, докато Роси е като в някакъв рай, над него е само собственикът, а отборът му е пълен със скъпоплатени чужденци.

Значи и ти си почна по обичайния ред - плямпане, без нищо конкретно!
Конкретиката и фактите сочат, че само до момента, този беззъб и ялов Левски, както такива като теб твърдят, има 6 мача с 3 и повече отбелязани голове.Онзи от 2015/2016 има само 3 мача с отбелязани 3 и повече гола, ако не се включим служебната победа над Литекс!

Отделно, онзи Левски играеше в група, където отборите след трето място бяха допуснали двуцифрен брой загуби, а най-силният конкурент за 2-то място, тогава, след изваждането на Литекс беше Берое. Останалите бяха Славия, пловдивските Ботев и Локомотив, Пирин, Монтана и Черно Море. Отделно и формата на шампионата тогава беше по-различен!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2018 23:57

На кое викаш плямпане ??! Факт е, че докато шампионатът не бе решен административно и Лудогорец ви дръпна по служебен път, онзи Левски се бореше за титлата и имаше равни точки с Л-ц. После вече нямаше значение, шампионатът само се доиграваше, защото всичко свърши в онзи момент с историята около Литекс.

Ти удобно подминаваш този ключов скандален момент, защото не ти изнася.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 03 апр 2018 00:03

1982 написа:На кое викаш плямпане ??! Факт е, че докато шампионатът не бе решен административно и Лудогорец ви дръпна по служебен път, онзи Левски се бореше за титлата и имаше равни точки с Л-ц. После вече нямаше значение, шампионатът само се доиграваше, защото всичко свърши в онзи момент с историята около Литекс.

Ти удобно подминаваш този ключов скандален момент, защото не ти изнася.
Кое точно не ми изнася? Аз ти поднасям фактите - отбора тогава беше беззъб и ялов! И това в доста по-слаба група от сегашната. Това са фактите :!: Ако на теб ти изнася, можеш да погледнеш и разликата в точките, преди прекъсването и след него в онзи шампионат. Уви, доста набъбна в полза на Лудогорец.А Левски си беше все така беззъб и ялов.По-ялов и беззъб от сегашния, почти напълно нов отбор!

Върни се в “Левски”