S1914 написа:Да се обърне повече внимание на стадиона. Бру, Блажевич, Перес, Туре и Макриев примерно взимат по 10000€ на месец. Това са грубо 1,200,000! лв. за година без бонусите. (на Вутов му бяха вдигнали наскоро заплатата от 400 лв. на "невероятните и невиждани" за юноша 2000 лв.) Строежа на А сектор трае също година и уж ще струва 7,700,000 лв. Тоест за гореизброените хубавци даваме повече от 15% от стойноста на сектора само за година. Аз съм съгласен да освободим и можещите Мулдер, Пинто и Гари с 15000€ на месец и да освободим допълнителни 1,080,000 лв. С горната сума това прави 30% от обявената сума за строеж на А сектор. Ще стиснем зъби ще изтърпим място в средата на таблицата година-две, но после ще гледаме мач като хора, докато юношите ни ще са натрупали ценен опит и съм сигурен че след година на терена ще се представят много по-добре от изброените туристи. Нека сложат хубави сгъваеми седалки и да не правят компромиси със строежа за сметка на благотворителни акции за осигуряване на лукс на некадърни, бездарни и бездушни футболни туристи като Бру.
Все пак ние сме фенове на ЛЕВСКИ, а не на титли, купи и победи. Стадион за поколения Левскари е 1000 пъти по-важен от няколко пропуснати тенекиени купи.
Абсолютно.