ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Мнениеот crap » 21 юли 2012 10:09

doktora25 написа:Спешно взимайте Тунчев, че работата не върви на добре ;) . А сега сериозно. Чака ви много много работа, Платини да се готви за подвизи и мислете кого друг да вземете идните часове. Стискам палци бързо влизате в час, защото това не трябва да бъде ЦСКА нито в първенството, нито в ЕКТ. Мура с тази игра може и да отстраните, но с украинските братчеди задачата ви ще е по-трудна и от на Локото, макар и да не съм ги гледал. Успех!

Тунчев не ни е нужен. Имаме предостатъчно център защитници. Спешно ни трябва разиграващ полузащитник, че яко сме я закъсали в нападение. Според мен това е най-най-нужния ни играч. Защото просто няма кой да дава пасове към Шеридън или пък Платини.

Иначе за салаМурата не знам. Честно казано съм доста по-притеснен от тях, от колкото от Арсенал Киев. Все пак загуба от украинците ще се приеме някак си, но от словенците ще си заслужим приза на евроидиоти за 2012...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2012 11:48

crap написа:
doktora25 написа:Спешно взимайте Тунчев, че работата не върви на добре ;) . А сега сериозно. Чака ви много много работа, Платини да се готви за подвизи и мислете кого друг да вземете идните часове. Стискам палци бързо влизате в час, защото това не трябва да бъде ЦСКА нито в първенството, нито в ЕКТ. Мура с тази игра може и да отстраните, но с украинските братчеди задачата ви ще е по-трудна и от на Локото, макар и да не съм ги гледал. Успех!

Тунчев не ни е нужен. Имаме предостатъчно център защитници. Спешно ни трябва разиграващ полузащитник, че яко сме я закъсали в нападение. Според мен това е най-най-нужния ни играч. Защото просто няма кой да дава пасове към Шеридън или пък Платини.

Иначе за салаМурата не знам. Честно казано съм доста по-притеснен от тях, от колкото от Арсенал Киев. Все пак загуба от украинците ще се приеме някак си, но от словенците ще си заслужим приза на евроидиоти за 2012...

Стига се стягахте па вие за тези словенци.Като гледах колко са добри, особено в тяхната дясна зона, не виждам причина за големи притеснения.Важното е да не се закучи мача, като с Хайдук Кула преди време, защото и много по-големи отбори от вас са имали подобни проблеми.Спомням си един финал (ако не се лъжа за КНК) между Милан и Лийдс.Италианците вкараха гол в 4-а минута и след това мачът се игра 86 минути пред тяхната врата, оообаче....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 юли 2012 12:03

Мен точно едно такова закучване ме притеснява... Знаем как се дъним в последните минути...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 юли 2012 18:17

Мачът ще си е закучен отвсякъде, едва ли ще тръгнат да се надиграват с нас. Надявам се някой от защитниците да ни класира- като Крачунов например! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”