Teo написа:Стойчо никой няма да го бута бе, всичко е спекулации на ония от подуяне, иска им се да стане това, но няма.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Стойчо никой няма да го бута бе, всичко е спекулации на ония от подуяне, иска им се да стане това, но няма.
Pichichi написа:Аз ако бях собственик на ЦСКА също бих поискал сметка от Ст.Младенов за свършената работа досега.
И също бих го глобил за отпадането от Мура и не само него а и всички футболисти.
Също така бих му търсил сметка и за привличанетона Спрокел и Нилсон Антонио !!!
А заплатата от 43 000 лв. няма да я коментирам, в България нито един човек не заслужава такава заплата камо ли пък
някакъв треньор на ритнитопковци, още повече че същия не спечели нито титла нито купа !!!
И Стойчо никак не е незаменим!
Red Warrior написа:1-во: Стойчо не е настоявал за заплата от 40 хил., а Гърнето му я е предложил. Искате да ми кажете, че вие ще откажете, ако някой ви даде по-висока заплата, така ли?! Не вярвам!
2-ро: При отпадането от Мура ЦСКА беше ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор в света, който игра официален мач с 13 полеви футболисти, сред които и Машината (племенник на Гърнето), който между другото спря чист голов удар на Христо Янев в последната минута на мача. Да не би Стойчо да е искал да НЯМА футболисти дори като бройка, а да не говорим за качество?! Не вярвам!
3-то: Съжалявам, че има такива фенове на ЦСКА (ако наистина са фенове на ЦСКА), които да се манипулират толкова лесно и да не виждат за какво става въпрос. Ако наистина мислите това, което пишете....не знам. Ще се надявам да не ви се обадят онези цигани с телефонните измами, че не ми се мисли.
Red Warrior написа:1-во: Стойчо не е настоявал за заплата от 40 хил., а Гърнето му я е предложил. Искате да ми кажете, че вие ще откажете, ако някой ви даде по-висока заплата, така ли?! Не вярвам!
2-ро: При отпадането от Мура ЦСКА беше ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор в света, който игра официален мач с 13 полеви футболисти, сред които и Машината (племенник на Гърнето), който между другото спря чист голов удар на Христо Янев в последната минута на мача. Да не би Стойчо да е искал да НЯМА футболисти дори като бройка, а да не говорим за качество?! Не вярвам!
3-то: Съжалявам, че има такива фенове на ЦСКА (ако наистина са фенове на ЦСКА), които да се манипулират толкова лесно и да не виждат за какво става въпрос. Ако наистина мислите това, което пишете....не знам. Ще се надявам да не ви се обадят онези цигани с телефонните измами, че не ми се мисли.
Red Warrior написа:Без коментар.
mistreated написа:Red Warrior написа:Без коментар.
Кое е без коментар? Би ли обяснил на мен "псевдофена" какво точно попречи на Стойчо да победи Ботев, Черно море и Локо Сф? Само не ми казвай, че тези 3 отбора (да, дори и Ботев) имат равностойни на нашите футболисти!
Може да ми кажеш и колко гола вкарахме цяла есен от статично положение, различно от дузпа. Аз на първо четене ще ти отговоря - само 1! Този на Тасио в Пловдив. Това сигурно също не е работа на треньора.
Всички други резултати приех от началото на тази есен, приех и загубата на титлата от +8 точки, ама тия последни 2 хикса във Варна и срещу Кокала направо ми бъркат в червата. За мен те са абсолютно неприемливи с оглед на огромната разлика в индивидуалните качества на отборите. Не приемам и тоталното безсилие при статичните положения. В съвременния футбол това е абсолютно недопустимо.
Срещу Монтата изпълнихме сигурно 30 корнера и нито веднъж не застрашихме вратата им. И това с наличието на исполините Тасио, Крачунов и Грънчов и добре играещите с глава Попов и Анисе.
tyranta написа:за Варна знаем какви са резултатите последните 4 мача там ? само Стоичо ли е виновен за тях ? за 4-тото място да не забравяме и програмата че гостувахме на всички отбори от челото на таблицата ( литекс , разград , ботев , бургас , варна , славия ) , така че напролет тези отбори ще ги приемем на наш терен и там ще е друго надявам се ... да не забравяме как не бяха картотекирани 9 играча цял месец и там изгубихме не малко точки ... вярно е и аз се ядосвам на мачовете с Морето и Локо Сф ... но какво да направим след като вече са миналиСт.Младенов НЕ ТРЯБВА да се бара .. само тои и никои друг немойе да извади отбора от кризата в момента !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта