Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Мнениеот AN71 » 19 дек 2012 13:36

Teo написа:Стойчо никой няма да го бута бе, всичко е спекулации на ония от подуяне, иска им се да стане това, но няма.

:) :) :) :) Хахаха тео ти си уникален всеки път с уникалните си глупости успяваш да ме развеселиш :) :) :) това някой на ушенце ли ти го каза ;)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 19 дек 2012 14:09

Pichichi написа:Аз ако бях собственик на ЦСКА също бих поискал сметка от Ст.Младенов за свършената работа досега.
И също бих го глобил за отпадането от Мура и не само него а и всички футболисти.
Също така бих му търсил сметка и за привличанетона Спрокел и Нилсон Антонио !!!
А заплатата от 43 000 лв. няма да я коментирам, в България нито един човек не заслужава такава заплата камо ли пък
някакъв треньор на ритнитопковци, още повече че същия не спечели нито титла нито купа !!!
И Стойчо никак не е незаменим!

С тази разлика,че не бих го заменил на полусезона..нека да видим какво ще ни предложи напролет и тогава да се действа.В крайна сметка не той е виновен за атмосферата в която работят играчите, но със сигурност той е в основата на НЕмрънкането за пари и много добре свършената работа през есента...с оглед финансовата криза в отбора. Стойчо заслужава уважение за това което прави и напълно опроверга критиците си,че видите ли,не работи,ако няма пари :!: Твърдо зад Стойчо Младенов :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 дек 2012 14:21

1-во: Стойчо не е настоявал за заплата от 40 хил., а Гърнето му я е предложил. Искате да ми кажете, че вие ще откажете, ако някой ви даде по-висока заплата, така ли?! Не вярвам!

2-ро: При отпадането от Мура ЦСКА беше ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор в света, който игра официален мач с 13 полеви футболисти, сред които и Машината (племенник на Гърнето), който между другото спря чист голов удар на Христо Янев в последната минута на мача. Да не би Стойчо да е искал да НЯМА футболисти дори като бройка, а да не говорим за качество?! Не вярвам!

3-то: Съжалявам, че има такива фенове на ЦСКА (ако наистина са фенове на ЦСКА), които да се манипулират толкова лесно и да не виждат за какво става въпрос. Ако наистина мислите това, което пишете....не знам. Ще се надявам да не ви се обадят онези цигани с телефонните измами, че не ми се мисли. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

lavinared
Контакти:

Мнениеот lavinared » 19 дек 2012 14:43

Red Warrior написа:1-во: Стойчо не е настоявал за заплата от 40 хил., а Гърнето му я е предложил. Искате да ми кажете, че вие ще откажете, ако някой ви даде по-висока заплата, така ли?! Не вярвам!

2-ро: При отпадането от Мура ЦСКА беше ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор в света, който игра официален мач с 13 полеви футболисти, сред които и Машината (племенник на Гърнето), който между другото спря чист голов удар на Христо Янев в последната минута на мача. Да не би Стойчо да е искал да НЯМА футболисти дори като бройка, а да не говорим за качество?! Не вярвам!

3-то: Съжалявам, че има такива фенове на ЦСКА (ако наистина са фенове на ЦСКА), които да се манипулират толкова лесно и да не виждат за какво става въпрос. Ако наистина мислите това, което пишете....не знам. Ще се надявам да не ви се обадят онези цигани с телефонните измами, че не ми се мисли. :lol:

+1000.Твоето и на Warhead мнения май са единствените логически издържани и неподвластни, чак толкова, на емоции.Жалко е, но всяка зима едно и също се случва.Без оглед на резултатите.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2012 14:54

Red Warrior написа:1-во: Стойчо не е настоявал за заплата от 40 хил., а Гърнето му я е предложил. Искате да ми кажете, че вие ще откажете, ако някой ви даде по-висока заплата, така ли?! Не вярвам!

1. Стойчо искал по-малка заплата, ама Гърнето му предложил 40 бона, просто защото няма какво да си прави парите. А стига бе?!
2. ЦСКА имаше предостатъчно добри футболисти, с които да отстрани Мура. Мамка му, вие изобщо спомняте ли си за колко слаб отбор говорим? Дори не повдигам въпроса защо Стойчо не попълни групата с юноши, единият от които Долапчиев (да речем).
3. Аз пък съжалявам фенове, които сляпо вярват на това, че вечно някой пречи на Стойчо. Имахме достатъчно добри футболисти, с които безпроблемно да победим Ботев, Черно море и Локо Сф. Защо не го направихме?

И пак повтарям, аз не говоря за смяна на Стойчо. Според мен също ще е грешно да се сменя, особено на полусезона. Просто съм на мнение, че той също трябва да понесе отговорност за негативните резултати. Не може вечно някой друг да е виновен!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 дек 2012 15:03

Без коментар. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 дек 2012 15:14

43 000 лева заплата се полагат на наш треньор, ако отборът му е редовен участник в групите, ако не на ШЛ, поне на ЛЕ. С това се изчерпва коментарът ми по темата.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2012 15:20

Red Warrior написа:Без коментар. :roll:

Кое е без коментар? Би ли обяснил на мен "псевдофена" какво точно попречи на Стойчо да победи Ботев, Черно море и Локо Сф? Само не ми казвай, че тези 3 отбора (да, дори и Ботев) имат равностойни на нашите футболисти!
Може да ми кажеш и колко гола вкарахме цяла есен от статично положение, различно от дузпа. Аз на първо четене ще ти отговоря - само 1! Този на Тасио в Пловдив. Това сигурно също не е работа на треньора.
Всички други резултати приех от началото на тази есен, приех и загубата на титлата от +8 точки, ама тия последни 2 хикса във Варна и срещу Кокала направо ми бъркат в червата. За мен те са абсолютно неприемливи с оглед на огромната разлика в индивидуалните качества на отборите. Не приемам и тоталното безсилие при статичните положения. В съвременния футбол това е абсолютно недопустимо.
Срещу Монтата изпълнихме сигурно 30 корнера и нито веднъж не застрашихме вратата им. И това с наличието на исполините Тасио, Крачунов и Грънчов и добре играещите с глава Попов и Анисе.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 19 дек 2012 15:34

mistreated написа:
Red Warrior написа:Без коментар. :roll:

Кое е без коментар? Би ли обяснил на мен "псевдофена" какво точно попречи на Стойчо да победи Ботев, Черно море и Локо Сф? Само не ми казвай, че тези 3 отбора (да, дори и Ботев) имат равностойни на нашите футболисти!
Може да ми кажеш и колко гола вкарахме цяла есен от статично положение, различно от дузпа. Аз на първо четене ще ти отговоря - само 1! Този на Тасио в Пловдив. Това сигурно също не е работа на треньора.
Всички други резултати приех от началото на тази есен, приех и загубата на титлата от +8 точки, ама тия последни 2 хикса във Варна и срещу Кокала направо ми бъркат в червата. За мен те са абсолютно неприемливи с оглед на огромната разлика в индивидуалните качества на отборите. Не приемам и тоталното безсилие при статичните положения. В съвременния футбол това е абсолютно недопустимо.
Срещу Монтата изпълнихме сигурно 30 корнера и нито веднъж не застрашихме вратата им. И това с наличието на исполините Тасио, Крачунов и Грънчов и добре играещите с глава Попов и Анисе.

за Варна знаем какви са резултатите последните 4 мача там ? само Стоичо ли е виновен за тях ? за 4-тото място да не забравяме и програмата че гостувахме на всички отбори от челото на таблицата ( литекс , разград , ботев , бургас , варна , славия ) , така че напролет тези отбори ще ги приемем на наш терен и там ще е друго надявам се ... да не забравяме как не бяха картотекирани 9 играча цял месец и там изгубихме не малко точки ... вярно е и аз се ядосвам на мачовете с Морето и Локо Сф ... но какво да направим след като вече са минали :( Ст.Младенов НЕ ТРЯБВА да се бара .. само тои и никои друг немойе да извади отбора от кризата в момента !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2012 15:42

tyranta написа:за Варна знаем какви са резултатите последните 4 мача там ? само Стоичо ли е виновен за тях ? за 4-тото място да не забравяме и програмата че гостувахме на всички отбори от челото на таблицата ( литекс , разград , ботев , бургас , варна , славия ) , така че напролет тези отбори ще ги приемем на наш терен и там ще е друго надявам се ... да не забравяме как не бяха картотекирани 9 играча цял месец и там изгубихме не малко точки ... вярно е и аз се ядосвам на мачовете с Морето и Локо Сф ... но какво да направим след като вече са минали :( Ст.Младенов НЕ ТРЯБВА да се бара .. само тои и никои друг немойе да извади отбора от кризата в момента !!!

Ти можеш ли да сравниш Черно море от тази есен с Черно море от миналите сезони. Нали си наясно, че сегашният им отбор беше разбит с по 3:0 от Монтана и Пирин ГД? Да не говорим, че Левски им сложи 2 четворки, а Лудогорец ги биха също с 3:0 във Варна. А ние се оправдаваме с миналогодишни резултати.
Както казах, приемам всички резултати преди влизането в игра на Платини. Но последните 3 хикса, особено срещу Черно море и Локо Сф са абсурдни. Още повече, че това бяха абсолютно задължителни за взимане мачове, ако искаме да остане в борбата за титлата. С 4 точки повече, сега щяхме да сме фаворит за първото място напролет.
И пак питам, имаме ли нещо заучено при статичните положения и това не е ли работа на треньора?

Върни се в “Архив”