Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
Абе вие, като чуете за чуждестранни съдии все едно ви бъркат някъде, щото статистиката, когато са свирили на Левски и когато бяхте от ЦСКА хич не е във ваша полза
Последна промяна от damyanov1963 на 15 апр 2025 20:48, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Някой има ли представа ,колко е платил другаря Борисов?
Г-н Борисов пътува с чартърен полет, нает от германска компания, но пътуването е за собствена сметка", заявиха от пресцентъра на ГЕРБ в отговор на запитване от Mediapool за полета на бившия премиер до германския град.
Г-н Борисов пътува с чартърен полет, нает от германска компания, но пътуването е за собствена сметка", заявиха от пресцентъра на ГЕРБ в отговор на запитване от Mediapool за полета на бившия премиер до германския град.
САМО ЛЕВСКИ!
dedko2022 написа:Ако някой води статистика нека сподели колко декларации са пуснали динамовци този сезон. Струва ми се, че поне по този показател ще са шампиони. ;)
Едно е ясно ,защо няма оранджави декларации
Втория гол на Циципас

Няма вар,няма гипс
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:dedko2022 написа:Ако някой води статистика нека сподели колко декларации са пуснали динамовци този сезон. Струва ми се, че поне по този показател ще са шампиони. ;)
Едно е ясно ,защо няма оранджави декларации
Втория гол на Циципас
Няма вар,няма гипс
Колко пъти ВАРаджиите рисуваха криви линии, за да оправдаят голове на Безтирето след явни засади....
vlong написа:Някой има ли представа ,колко е платил другаря Борисов?
Зависи от самолета, но до Германия разходите нямат 10К лева, а тая сума за Баце са джобни
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
На Латекс-а им помагат в някои мачове, но в този с Велбъжд и двата им гола бяха редовни. Тази засада я покрива бека, който поради някаква неясна причина се размотава в левия край на кадъра.
Halo написа:На Латекс-а им помагат в някои мачове, но в този с Велбъжд и двата им гола бяха редовни. Тази засада я покрива бека, който поради някаква неясна причина се размотава в левия край на кадъра.
По Дарик казаха ,че Вар не бил показан
САМО ЛЕВСКИ!
1914.1902 това сигурно е на Камчия. Там ги мяркам такива изпънати. :geek:
- obi4am_pirin
- Контакти:
Един от собствениците на Пирин "Благоевград" Милен Стефанов, с фирмата си "Ностро", e новият генерален спонсор на Академия "Левски". Това обявиха от клуба на официалната си страница.
Договорът е за срок от 2 години и влиза в сила от новата спортно-състезателна година. Новият спонсор ще бъде на гърдите на екипите на втория отбор и детско-юношеските формации U14, U15, U16 и U17.
„Изключително съм горд да приветствам Ностро" в голямото „синьо“ семейство. От името на целия клуб искам да им благодаря за подадената ръка към „Левски“ и най-вече към талантите от школата. Те са нашето бъдеще и съм радостен, че чрез този договор ще можем да им осигурим още по-добри условия за развитие“, заяви изпълнителният директор на „сините“ Даниел Боримиров
Договорът е за срок от 2 години и влиза в сила от новата спортно-състезателна година. Новият спонсор ще бъде на гърдите на екипите на втория отбор и детско-юношеските формации U14, U15, U16 и U17.
„Изключително съм горд да приветствам Ностро" в голямото „синьо“ семейство. От името на целия клуб искам да им благодаря за подадената ръка към „Левски“ и най-вече към талантите от школата. Те са нашето бъдеще и съм радостен, че чрез този договор ще можем да им осигурим още по-добри условия за развитие“, заяви изпълнителният директор на „сините“ Даниел Боримиров
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.