Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 08 мар 2023 20:57

Проветряване...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 мар 2023 22:22

tmanolov написа:Виж сега, макар да разбирам защо се дразниш, не разбирам защо трябва да заебаваш темите за мача, които се четат от хиляди левскари, а десетки пишат в тях? Само за кефа на няколко индивида? И на мен ми е писнало да обяснявам едно и също на някои хора, като например, че КазиНаско е ултра вреден за клуба, но все пак вадя данни и инфо за онези, които ще имат мисловната дейност да осъзнаят и възприемат труда ми. В този ред на мисли твоят труд се оценява и адмирира от тези, които имат значение - за другите не би следвало да ти пука.

Няма връзка, ама тия дни чух един готин израз в тоя стил - "ако слушаш кучетата, всеки ден трябва да вали суджук".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 мар 2023 08:10

Мениджърът на последното попълнение на Левски Джавад Ел Джемили – Бибиан Вегелаар пожела успех на крилото на „Герена“. Испанецът с марокански корени е представляван от испанската агенция phsportagency.

„На един малък остров започнаха да признават качествата и неуморната ти работа. Беше най-добрият млад талант в кипърското първенство и сега направи голям скок в отбора с най-много фенове в България – Левски. Това е заслужен трансфер, стъпка напред към исторически клуб и това едва започва. Много сме благодарни за доверието и участието ти в дългите преговори. Сега е време да се насладиш“, написа Вегелаар.

Джавад Ел Джемили вече направи своя официален дебют при равенството с Лудогорец 0:0 на „Герена“, като се появи и при победата на сините над Хебър с 2:0 в Пазарджик в последния кръг. Със сигурност 20-годишният футболист да получи игрово време и в предстоящия мач с Ботев Враца.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 мар 2023 09:52

rhaegar написа:
tmanolov написа:Виж сега, макар да разбирам защо се дразниш, не разбирам защо трябва да заебаваш темите за мача, които се четат от хиляди левскари, а десетки пишат в тях? Само за кефа на няколко индивида? И на мен ми е писнало да обяснявам едно и също на някои хора, като например, че КазиНаско е ултра вреден за клуба, но все пак вадя данни и инфо за онези, които ще имат мисловната дейност да осъзнаят и възприемат труда ми. В този ред на мисли твоят труд се оценява и адмирира от тези, които имат значение - за другите не би следвало да ти пука.

Няма връзка, ама тия дни чух един готин израз в тоя стил - "ако слушаш кучетата, всеки ден трябва да вали суджук".

Топ лаф - 100% съгласен :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 мар 2023 10:57

Представителят на City Football Group Гарет Уоли е в София на работно посещение, което е свързано и с Филип Кръстев, който е част от групата. От българска страна Николай Жейнов и „Глобал мениджмънт“ са представители на футболиста.

City Group прави непрекъснати анализи за всички преостъпени играчи като Филип Кръстев и знаят по всяко едно време как се представя футболиста. Дори имат аналитичен отдел, който следи тези футболисти.

Гарет Оули бе на стадион „Георги Аспарухов“ и изгледа тренировката, проведена от старши треньора Станимир Стоилов. След нейния край Жейнов запозна Уоли и Стоилов и двамата поговориха за състоянието и преспективата на талантливия халф.

Гарет Уоли е представител на City Group, отговарящ за футболисти, които са преостъпени в клубове, които не са част от групата, чиято собственост е Манчестър Сити. Такъв е случаят и с Кръстев.

Уоли е бивш професионален футболист с дълъг стаж във Висшата лига. На 49 години е и има и от над 10 години е служител на City Group. Бил е и треньор в школата на Манчестър Сити.

Освен със Станимир Стоилов, Гарет Уоли се е видял и с Изпълнителния директор Ивайло Ивков. От Левски са заявили,че са много доволни от представянето на Филип Кръстев със синия екип на и се надяват халфът да остане и след края на сезона в отбора.

Днес (10 март) Гарет Уоли отново ще има срещи в София и като се върне в Англия ще изготви доклади за всеки ден от престоя си в България. Фирмата на Николай Жейнов „Глобал Мениджмънт“, чрез свой сътрудник, също информира City Group за състоянието на Кръстев и на други млади футболисти на възраст от 15 до 17 години. Няма да е изненада скоро да има интерес от страна City Group и към други млади футболисти. Както няма да е изненада, ако Филип Кръстев продължи да играе за Левски и след края на този шампионат.

Близкото бъдеще ще покаже как ще се развият нещата около младия български национал, на който разчитат и Станимир Стоилов, и националният селекционер Младен Кръстаич.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 09 мар 2023 12:49

Работата в Левски е алелемайко. Сираков малки ми заприлича на Боби Михайлов в това интервю, а финала беше страхотен:

"Как ще се издържа Левски?"

"Левски ще се издържа, не се притеснявайте".

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 09 мар 2023 12:52

Коя беше изключително загрижената за добруването и издръжката на Левски журналистка от БТВ? Как ли точно се издържа един клуб, може би със спонсори, приходи от реклами, телевизионни права, приходи от мачове, артикули, трансфери. "Ама КАК, КАК точно ще се издържа". Мисирки...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 мар 2023 12:57

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Коя беше изключително загрижената за добруването и издръжката на Левски журналистка от БТВ? Как ли точно се издържа един клуб, може би със спонсори, приходи от реклами, телевизионни права, приходи от мачове, артикули, трансфери. "Ама КАК, КАК точно ще се издържа". Мисирки...

Всички от БТВ са така, когато идват на пресконференция на ПФК Левски.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 09 мар 2023 13:01

Да де, но не разбрах защото отговора на Сираков не беше логичен, а именно:

Феновете
Билети от мачове
Магазина
Спонсора
Участие в турнири
Тв права

И тн и тн.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 мар 2023 13:01

Значи Наско е спрял трансферите с общо обсъждане с Мъри, де факто Ивков малко послъга.

Върни се в “Левски”