Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 10 апр 2025 09:53

W84me написа:Между другото, еклерското тимче беше много смирено снощи. Нямаше и помен от дърварските им изпълнения, смирени педераси.

Пак си гледал със сините очила, колкото нарушения направиха футболистите на Черно море, някои свирени, други не.Още в началото ни подхванаха и Кабаков вместо да им вдигни един картон за респект им се обясняваше.Първото полувреме никой от Черно море не получи картон, а бяха спестени поне 2, докато за ЦСКА прошка нямаше.Жълтият картон за Линдсет само Кабаков го видя.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 апр 2025 09:58

Bog_Puyol написа:Гледам интервюто на Илиянчо джуниър...същия овчи поглед като баща си, хахаха... :mrgreen:

Ти сигурно въобще не приличаш на баща си.По - голяма простотия от снощния ти коментар за кончината на Георги Димитров от доста време не бях чел.

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 апр 2025 09:59

peliforewer написа:
W84me написа:Между другото, еклерското тимче беше много смирено снощи. Нямаше и помен от дърварските им изпълнения, смирени педераси.

Пак си гледал със сините очила, колкото нарушения направиха футболистите на Черно море, някои свирени, други не.Още в началото ни подхванаха и Кабаков вместо да им вдигни един картон за респект им се обясняваше.Първото полувреме никой от Черно море не получи картон, а бяха спестени поне 2, докато за ЦСКА прошка нямаше.Жълтият картон за Линдсет само Кабаков го видя.

Аз вече казах, че Кабаков си подпираше еклерите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 10 апр 2025 10:03

Пельо, кво ? Ръководството ви мразеше Джеки задето не припозна измисленото менте Цура 2016 за клуба, за който е играл и си отдъхнаха като умря, щото той имаше своето влияние сред феновете. Нищо неясно няма. Ако трябва ще го напиша още хиляда пъти като за бавноразвиващи се неразбрали.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 10 апр 2025 10:14

Bog_Puyol написа:Пельо, кво ? Ръководството ви мразеше Джеки задето не припозна измисленото менте Цура 2016 за клуба, за който е играл и си отдъхнаха като умря, щото той имаше своето влияние сред феновете. Нищо неясно няма. Ако трябва ще го напиша още хиляда пъти като за бавноразвиващи се неразбрали.

По-добре си замълчи, че се забатачваш още повече. Снощният ти коментар може да се конкурира само с един друг левент, който пожела смъртта на най-голямата легенда на отбора си. Никога не забравяйте, че има нещо, наречено карма и то никак няма да е приятно за хора като вас двамата.
Do Something Different!

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 10 апр 2025 10:20

Е, аз смърт не съм пожелавал, констатирах кой имаше изгода от смъртта на Джеки, играч който винаги съм уважавал и който беше един от най-добрите на своя пост в Европа. Ако и вие го уважавахте, нямаше да припознаете уродливия франкенщайн ментето Цура тире София 2016.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 апр 2025 11:23

Bog_Puyol написа:Е, аз смърт не съм пожелавал, констатирах кой имаше изгода от смъртта на Джеки, играч който винаги съм уважавал и който беше един от най-добрите на своя пост в Европа. Ако и вие го уважавахте, нямаше да припознаете уродливия франкенщайн ментето Цура тире София 2016.

Имаш нужда от добър лекар, вместо да ръсиш глупости.Ще те помоля повече да не споменаваш големия български футболист Георги Димитров в коментарите си.

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 10 апр 2025 11:27

Ох, чакай да пусна една сълза... Ще споменавам колкото си искам Джеки, който няма нищо общо с уродливото менте Цура 2016 (по неговите думи).Няма как някакъв припок да ми дава наклон на хуя какво да пиша. Толкоз по тоя въпрос. :mrgreen:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 апр 2025 11:51

Bog_Puyol написа:Ох, чакай да пусна една сълза... Ще споменавам колкото си искам Джеки, който няма нищо общо с уродливото менте Цура 2016 (по неговите думи).Няма как някакъв припок да ми дава наклон на хуя какво да пиша. Толкоз по тоя въпрос. :mrgreen:

…⁠ᘛ⁠⁐̤⁠ᕐ⁠ᐷ…⁠ᘛ⁠⁐̤⁠ᕐ⁠ᐷ…⁠ᘛ⁠⁐̤⁠ᕐ⁠ᐷ

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 апр 2025 11:56

Bog_Puyol написа:Ох, чакай да пусна една сълза... Ще споменавам колкото си искам Джеки, който няма нищо общо с уродливото менте Цура 2016 (по неговите думи).Няма как някакъв припок да ми дава наклон на хуя какво да пиша. Толкоз по тоя въпрос. :mrgreen:

Резан ли си бе?

Върни се в “Левски”