Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 фев 2023 09:41

Това че фасадата на сектор А е с надпис вече на електрохолд, дали значи, че ще имат по-голяма роля в клуба?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 фев 2023 09:58

Със сигурност ще дават повече пари,щом официално се афишират,а дали ще вземат акции...?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 фев 2023 10:15

Ще дават, разбира се, Бойко Борисов и бандата му положиха неистови усилия именно Еврохолд да вземат ЧЕЗ и така половин България да е длъжна да им плаща всеки месец. Но въпросът е колко са обещали да дават, че то Бойко Борисов и Пеевски като се заемат да помагат на някого ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 фев 2023 11:15

Ивков:

"Лагерът в Дубай е изненадващо за мен преекспонирана тема. Беше там, защото това е мястото в този период на годината за футбола, към който се стремим и проповядва нашият треньор. Позволихме си го, защото искахме да градим за бъдещето. Не можем да си позволим скъпи трансфери, но трябваше да си позволим перфектна подготовка. Вярвам в решенията на треньорския екип. Финансирането, което осигурихме, беше целево. Нямаше да бъдат усвоени от клуба, ако не бях убедил съответните рекламодатели. Бюджетът на Левски по никакъв начин не е ощетен. Спонсорите са широкоизвестни публични компании. Най-големият публичен холдинг в България "Европхолд" със своите дъщерни компании помогна. Левски не е просил, не е искал дарения. Хората видяха, че Левски се развива по правилен път. Другият спонсор е свързан с телевизионни права. Лагерът премина при лукс за работа", заяви той за лагера в Дубай, който породи сериозна полемика.

"Получихме реални оферти от големи клубове за наши футболисти. Проведохме разговори и онлайн срещи, както с Ню Йорк Сити и Сочи, чието ръководство дойде специално, както и Брьондби, само за един от състезателите (б.р. - Хосе Кордоба). За Анди Краев получихме оферта от голям унгарски отбор (б.р. - МОЛ Фехервар). Получихме реални оферти в размер на 6 милиона лева. Считах трансферите за наложителни, но висшето ръководство на клуба, в лицето на спонсора, ги спря".

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 24 фев 2023 11:18

ivo55 написа:Ще дават, разбира се, Бойко Борисов и бандата му положиха неистови усилия именно Еврохолд да вземат ЧЕЗ и така половин България да е длъжна да им плаща всеки месец. Но въпросът е колко са обещали да дават, че то Бойко Борисов и Пеевски като се заемат да помагат на някого ...

Прочети това преди да пишеш глупости.
https://www.mediapool.bg/shte-mu-razmaz ... 08565.html

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 фев 2023 11:19

Някой знае ли примерно през последните години как се движи дълга към НАП?Примерно прес 2018 толкова,следващата толкова и т.н. до днес.Това го пиша в противовес на изказванията,че НАП си държат длъжника с цел да не загубят определени милиони.Обаче в действителност НАП/респективно държавата,тоест НИЕ/ за да не загуби примерно 5 млн,прави разсрочване.Следващата година обаче дългът вече е примерно 8 милиона и НАП за да не ги загуби отново разсрочва и така за да не загуби първоначалните 5,вече не иска да загуби 30млн.За мен е много странно,да не кажа че е престъпление по служба на този който подписва тези споразумения и продължава да набутва държавата,респективни всички нас.Ще ви кажа че ми се наложи да мина по този път с НАП с разсрочването и зная от първо лице за какво става въпрос.От друга страна,поради нечия грешка/недоглеждане/ НАП решава че им дължа пари,блокират ми сметките/без да ме уведомят/,издърпват определена сума,която си мислят че им дължа+някакви такси и глоби!!! след което се оказа че трябва да дадат някакъв документ -отново !!! че да ми отблокират сметките.Дотук предполагам ви е ясно как НАП процедират.След което вече разбрали че са взели парите неправомерно,ми искат аз да ДОКАЖА че са ги взели неправомерно.И това за някакви си жалки хиляди на фона на тези 30 милиона.Вие кажете това добре ли е.или не.И не става въпрос само за Левски.Държавата е щедра да не си получава парите от големите длъжници,но прави всичко възможно да си ебава гражданите.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 фев 2023 11:27

Ивков направо си атакува Сираков. Кукловодите били много близки със сегашното ръководство на нашия клуб ? Правилно ли чух.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 фев 2023 11:36

Аз разбрах, че Наско е спрял трансферите за над 6 милиона лева, с тях щяхме да оправим над 50 процента от дълга. Нещо и Наско трябва да излезне и да обясни за тая грешка, такава интрига има в клуба, че няма смисъл двамата с Ивков да са заедно вътре, то е очевидно, че вече не се харесват.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 фев 2023 11:40

Ивков много натъртва на ВИСШЕТО ръководство и избягва да споменава името на Сираков. Аз също разбрах, че той и Мъри били за да се вземат тези 6млн лв от транферите, но това било стопирано от висшето ръководство. Вчера пък имало НС, за което Ивков не бил уведомен. Явно има големи разломи в управлението....
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 фев 2023 11:45

То това висше ръководство какво ще рече, освен Наско, палмите и еврохолд ли?

Върни се в “Левски”