Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 18:24

1914.1902 написа:
vlong написа:Никой от желаещите оставката на Мъри не отговори на въпроса на опонентите им -Кой ще дойде на негово място?

Сигурно съм го писал 5 пъти. Това мнение просто не е сериозно и бих казал глупаво, просто прелива чашата на търпение и на нормалните разговори.

Не помня какво си писал пет пъти.
Напиши го пак.Някой спомена навика на българите да викат Оставка.
И после какво?
От бсп,на герб,от герб на ПП,от ПП на радев,от Радев на майната си,и все Оставка се викаше.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2023 18:30

Ами да остане и да падаме само, няма проблем. Макар идеята Левски е да е символ на победата (както се пее в една песен в сектор А). ;) Очевидно отдавна не знаем какво е това чудо победа.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2023 18:31

Kotooshu написа:
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков ще даде пресконференция в петък (26 февруари) от 11:00 часа, обявиха от синия клуб. Брифингът ще се проведе във VIP залата в Сектор "А" на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов".
Както е известно, Левски се намира в деликатна ситуация, след като преговорите с "Юнайтед Груп" пропаднаха. Очаква се Ивков да внесе яснота относно финансовото състояние на "сините", както и начина на погасяване на задълженията на клуба.

Имаше времена когато всички сядаха на една маса и тогава някак си беше по леко и нещата вървяха.
Каквото и да пишат се надявам да се заедно и Ивков, Сираков, Мъри... обратното е отровна среда в която печеливши няма!

26-и не е петък

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 18:37

Кой спечели последният от много време трофей?
Значи може,значи е по-кадърен от всички преди него за тези 13-14 години.
Нали цитираш факти,ето ти един такъв,аз такава игра през онзи полусезон отдавна не бях гледал.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2023 18:41

vlong написа:Кой спечели последният от много време трофей?
Нали цитираш факти,ето ти един такъв,аз такава игра през онзи полусезон отдавна не бях гледал.

Така е, всички фенове го признаха, пълни стадиони, песен за Мъри, много артикули бяха изкупени, имаше доста абонаментни карти, което е несравнимо с останалите български отбори. Но както се казва това, така трябва да се споменат и лошите моменти.

Съгласен съм с написаното от теб. Това никога не съм му го отрекъл. Честно ти казвам, че въобще нямаше да се стига до подобни спорове и нажежаване на обстановката, ако просто бяхме победили поне Пирин, Септември и Спартак. Останалите мачове си бяха тегави.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 фев 2023 19:04

vlong написа:Никой от желаещите оставката на Мъри не отговори на въпроса на опонентите им -Кой ще дойде на негово място?

Този въпрос се задаваше по времето на Роси, по времето на Йока, по времето на чичо Гошо, по времето на ББ...

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 22 фев 2023 19:23

Ивков дава конференция в Петък от 11.

Това ще е интересно.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 19:38

metodito написа:

Този въпрос се задаваше по времето на Роси, по времето на Йока, по времето на чичо Гошо, по времето на ББ...

А твоят отговор на въпроса?
САМО ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 фев 2023 19:49

tiamat написа:
Serafim написа:
tiamat написа:И аз това си мислех, също и за Галчев. Мисля че Галчев е прекрасен за халф-бек (и за крило също), но като чист краен защитник ми липсва нещо.

Галчев започва кариерата си като крило, ако не се лъжа. Въпреки, че не е извинение. Вероятно това, което ти липсва е играта му в защита... Все пак е доста по-добър от един Ивайло Найденов например :)

Да, аз затова писах и крило. Мдд, никой друг в отбора няма неговия далечен удар.

Съгласен съм. И центрирането му е доста добро винаги, има скорост и добра парабола. Между другото Галчев може много успешно да бъде ползван като обърнат бек отляво, да влиза навътре когато отбора атакува и да играе като допълнителен халф дори, но това изисква много добра тактическа подготовка на играча и на съотборниците му, както и много фантазия от треньора.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 фев 2023 19:50

vlong написа:Кой спечели последният от много време трофей?

Мъри повтори антирекорд от 60 години. Дали тези преди него от последните 60 години са по-кадърни? Кокала спечели последната титла. Дали е по-добър от Мъри? Едва ли.
Кой е спечелил трофей не е важно. Важното е как играе отбора. Теб харесва ли ти играта? Не мисля.
Мъри няма да си тръгне, защото си вярва че може да направи нещо.След загубата от Лц и Тирето обаче сигурно ще си вдигне чукалата или най-малкото ще му бъде намекнато от публиката. А дали ще загуби и двата мача? На базата на показаното до сега вероятността е твърде висока . Ако ги загуби и двата ти пак ли ще искаш да остане, това ми е интересно.
Преди 14-15 години го смениха преди мача с цска защото изоставаше с 16 точки от тях. Сега изоставаме с 19. С колко трябва да изоставаме от първия за да бъде сменен един треньор на Левски?
Много въпроси станаха, повечето от тях риторични, ако искаш отговаряй.

Върни се в “Левски”