Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Capitano_Puyol

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Capitano_Puyol » 05 фев 2023 21:28

https://pbs.twimg.com/media/FoIdB_3XwAA ... name=small
Поредният орк "асвабадител"...наосвободил се в Украйна. :)

https://twitter.com/worldonalert/status ... 5377287171
Креминна - купища обработена русня след артилерийски обстрел. Егати скотобойната...
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 05 фев 2023 21:36

Изображение
На фронта при Креминна ВСУ настъпва в района на Шипливка в Луганска област.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 фев 2023 22:08

bubka написа:
Thsmith написа:Аз принципно разбирам защо САЩ не го правят и защо за тях е по изгодно нещата да не завършат с бързо развитие. По интересно ми е защо Европа не започна да осигурява достатъчно оръжия за да приключат нещата по бързо. Да не се окаже накрая, че и техните складове са като руските и едно нещо се води, а на практика съвсем друго.

Защото правителствата на топ държавите в Европа са подчинени на САЩ. Особено Франция и Германия. За Великобритания е ясно, че са едно и също нещо със САЩ. От останалите пък повечето имат минимална военна мощ или трябва по някакъв начин да съгласуват нещата с политиката на НАТО или ЕС.

Не съм съгласен изобщо. По скоро е смесица от нерешителност и липса на желание да водиш и да поемеш отговорността за това. Няма го Аденауер, няма я Тачър. Точно както с Ковида. Ок, в началото приемам панирането и всичките гафове. Нещо непознато, може да се обясни по някакъв начин. Видяха обаче, че няма нищо кой нае колко страшно, видяха и липсата на какъвто и да е резултат в методите им, разни им локдауни и тн глупости, но продължиха упорито да си бият главата в стената само и само за да не излезе някой и да си признае грешката и да ПОВЕДЕ парада, а не да го следва в правилната посока.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 05 фев 2023 22:08

Защо говорите за страх, говорете за аргументи?

Политиците никога не говорят за страх, ако той не е насочен срещу враговете им.

Не може да те е страх, само хората създадени при определени условия, знаят как се преодолява тази дума.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 05 фев 2023 22:45

Capitano_Puyol написа:Изображение
На фронта при Креминна ВСУ настъпва в района на Шипливка в Луганска област.

На бе… Яж и брой.

https://t.me/vorposte/34681

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 05 фев 2023 23:07

Thsmith написа:
bubka написа:
Thsmith написа:Аз принципно разбирам защо САЩ не го правят и защо за тях е по изгодно нещата да не завършат с бързо развитие. По интересно ми е защо Европа не започна да осигурява достатъчно оръжия за да приключат нещата по бързо. Да не се окаже накрая, че и техните складове са като руските и едно нещо се води, а на практика съвсем друго.

Защото правителствата на топ държавите в Европа са подчинени на САЩ. Особено Франция и Германия. За Великобритания е ясно, че са едно и също нещо със САЩ. От останалите пък повечето имат минимална военна мощ или трябва по някакъв начин да съгласуват нещата с политиката на НАТО или ЕС.

Не съм съгласен изобщо. По скоро е смесица от нерешителност и липса на желание да водиш и да поемеш отговорността за това. Няма го Аденауер, няма я Тачър. Точно както с Ковида. Ок, в началото приемам панирането и всичките гафове. Нещо непознато, може да се обясни по някакъв начин. Видяха обаче, че няма нищо кой нае колко страшно, видяха и липсата на какъвто и да е резултат в методите им, разни им локдауни и тн глупости, но продължиха упорито да си бият главата в стената само и само за да не излезе някой и да си признае грешката и да ПОВЕДЕ парада, а не да го следва в правилната посока.

САЩ имаха един единствен локдаун, който беше от март до април 2020. Маските паднаха скоро след това. От миналата година вече никой дори и не споменава Ковид все едно не съществува. Европа прекали с мерките. Като цяло усилията трябваше да се насочат към изработка на лекарства, а не ограничаване на хората. Когато аз го изкарах тук веднага ми дадоха Ремседивир и не платих и цент. В България разбрах, че понеже правителството не го е закупило са искали по 5000 лева на вливане от хората. Тук прилагаха терапия с анти тела. В Европа и в България даваха на пациентите антибиотици( като казах това на лекарите тук се хванаха за главата. Кой лекува вирус с антибиотици…).

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 фев 2023 00:32

bobonikolov написа:
Thsmith написа:
bubka написа:

САЩ имаха един единствен локдаун, който беше от март до април 2020. Маските паднаха скоро след това. От миналата година вече никой дори и не споменава Ковид все едно не съществува. Европа прекали с мерките. Като цяло усилията трябваше да се насочат към изработка на лекарства, а не ограничаване на хората. Когато аз го изкарах тук веднага ми дадоха Ремседивир и не платих и цент. В България разбрах, че понеже правителството не го е закупило са искали по 5000 лева на вливане от хората. Тук прилагаха терапия с анти тела. В Европа и в България даваха на пациентите антибиотици( като казах това на лекарите тук се хванаха за главата. Кой лекува вирус с антибиотици…).

Пълни глупости е това за 5К за вливане .
Почваш леко да дразнеш с тия тъпи изказвания, едва ли не тука сме някакви неандарталци.
Само да подчертаем, че имахте президент, който съветваше да пиете белина и това беше казано в национален ефир.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 фев 2023 00:39

Отбраната на Красное(Ивановско), стоящо на пътя между Константиновка и Артьомовск най-накрая е пробита.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 06 фев 2023 00:47

https://twitter.com/operativno_ZSU/stat ... XI4vQ&s=19
Донецк, руска атака с 5 машини претърпява пълен крах - украинската артилерия и мини разбиват 2 танка и 1 БМП. После идват дронове да довършат оцелелите от десанта.

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 06 фев 2023 00:49

https://twitter.com/wartranslated/statu ... VhKog&s=19
Генерална видео-зрада от Гиркин. Не препоръчва нова офанзива, очаква че ще свърши по-зле от киевската преди година.
Мунициите не стигат, бойният дух е нисък, комуникациите са говно, командването е отвратително, с една дума - пиздец.

Върни се в “Свободна зона”