Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Чакам ръководството да каже,кой, какво,къде и прочие,........и за миналото също,тука осрахме Тити за едни 100 000,а за милионите ,тишина....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
И друг проблем ще дойде сега, тръста (сдружението) сега ще се възползва от ситуацията и ще станат още по-нагли.
Аз доколкото разбрах от Томислав Русев, май нямало как ръководството да излезе и да каже кой с какво е загробил клуба, защото се носи съдебна отговорност и като нищо ще ни осъдят...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Michael_Buble написа:...
Винаги съм писал през годините, включително и тук, че футболен клуб ЛЕВСКИ няма никога да тръгне в правилна посока, докато не се изчисти държавата от тинята, в която е натикана. Докато народа не се вдигне да си подреди държавата, да натика зад решетките всички предатели и пиявици, смучили и продължаващи да смучат като кърлежи от народа и от това, което са съградили бащите, дядовците ни, прадядовците...същите, които са основали този клуб.
Иска или не, отборът ни е не просто футболен. Той е натоварен с много психо-историческа обремененост. И ще страда, докато тихо лее кървави сълзи майчица България изпод хомота на наглите сатрапи, които са я изнасилили и продължават да го правят.
Името и зачеването на отбора ни са сакрални и са дълбоко свързани с духовността на родината ни. А какво виждам във времето, в което живеем? Духовността ни е източена. България е опустошена, открадната, завладяна от тирани по-зли от башибозуци, но перфидно и чаровно омагьосващи бройлерите. Какъв да е Левски???
Разходете се из Родината извън 4-те ни най-големи града и ще видите една територия, която изглежда сякаш е преживяла ядрен Апокалипсис. Особено Северозапада и Родопския край. Това е истинската България, а не района на моловете в големите градове.
Контактувам с феномени. Но не от онези, които в кабеларките галят кристални топки срещу СМС-и.
Няма да се уморя да повтарям решението на сложния ребус - трябва да се обърнем към корените си с дълбоко уважение. На първо място трябва да приемем като общонационална кауза намирането на истинския гроб на Апостола и останките му. Там имаме голям грях и недовършено дело.
Футболният ЛЕВСКИ ще тръгне на правия път, когато България излезе на правия път и си върне достойнството!
Добре си го написал. Имаш творческа дарба. За съжаление не всички ще те разберат. По един начин разсъждаваш на 20-30 по друг на 50-60. Особено като си хванал от две различни епохи и си опитал и меда и жилото. Подписвам се под всяка дума която си написал и съвсем умишлено те цитирам, дано повече хора го прочетат. А пък който разбере - разбере.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Как точно си представяте клубът да излезе и да каже кой точно и кога е натрупал задълженията? Нещо от сорта на:
"През 2013 г. Иво Тонев натрупа 4 милиона лева задължения"
"През 2018 г. Спас Русев натрупа 7 милиона лева задължения"
Вие въобще чувате ли се какво говорите? Та нали в следващия момент ще ни погнат горепосочените с дела казвайки "Аз да не съм си ги изтеглил за мен тия пари, те са били за клуба"
Забравете за бръщолевенията на Томислав Русев и Вальо Грънчаров, те може да са страхотни журналисти, но си нямат и грам понятие от финанси и право и кое как може и как не.
Същото е и с Юнайтед Груп, клаузите за конфиденциалност най-вероятно не позволяват да се разкриват никакви детайли от преговорния процес, както е и нормалната практика.
ПФК "Левски" АД е публично дружество, годишните финансови отчети са публична информация. Всеки който иска може да провери дълговете как са се движили през годините и да ги обвърже със съответния собственик и събития. Всичко останало са приказки за наивници
Вие въобще чувате ли се какво говорите? Та нали в следващия момент ще ни погнат горепосочените с дела казвайки "Аз да не съм си ги изтеглил за мен тия пари, те са били за клуба"
Забравете за бръщолевенията на Томислав Русев и Вальо Грънчаров, те може да са страхотни журналисти, но си нямат и грам понятие от финанси и право и кое как може и как не.
Същото е и с Юнайтед Груп, клаузите за конфиденциалност най-вероятно не позволяват да се разкриват никакви детайли от преговорния процес, както е и нормалната практика.
ПФК "Левски" АД е публично дружество, годишните финансови отчети са публична информация. Всеки който иска може да провери дълговете как са се движили през годините и да ги обвърже със съответния собственик и събития. Всичко останало са приказки за наивници
Последна промяна от I_Tuk_Froid_Pobedi на 14 фев 2023 11:28, променено общо 1 път.
koisa написа:То хубаво април е близо, но кой ще е този дето ще ни оправи както се казва...
Герб и ДПС са ясни - тотална разруха... От криптофараоните и схемаджиите ПП и ДБ няма как да се очаква нещо добро. Остават "бившите" комуняги от БСП. БГ Хитлер а.к.а Копейката и третото руско проектче БВ.
Това е малко като да избираш между ла*но, повръщано или сополи за вечеря.
Всеки сам си преценя, както се вика. Аз за себе си съм избрал по-малкото зло. Важното е да има мнение и да се покаже, па дори и да не ни съвпадат. Единственото общо трябва да е Левски. Мисълта ми беше, че всичките тия конспирации как илюминатите и рептилите са попречили не ни вършат работа. Обединение! Една идея по-добре сме от преди година и половина когато се върна Мъри.
110 години любов!
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Как точно си представяте клубът да излезе и да каже кой точно и кога е натрупал задълженията? Нещо от сорта на:
Същото е и с Юнайтед Груп, договорите за конфиденциалност най-вероятно не позволяват да се разкриват никакви детайли от преговорния процес, както е и нормалната практика.
Извинявай, но говориш абсолютно пълни глупости и това ти го казвам като човек, който е завършил и Право, и Финанси. Разбира се, че ръководните органи на клуба могат (всъщност трябва) да излязат с точен отчет какво, къде и кога се е случило и с колко. И не, това не значи, че могат да търсят някаква съдебна отговорност на въпросните, най-малкото щото при приемането на всеки годишен отчет има една точка в дневния ред на общото събрание, в която пише, че се освобождават от отговорност въпросните лица от УС и НС за предишната година, но може да им се търси морална такава. И това е не просто важно, а задължително
Но всички знаем, че няма да се случи, защото всички следи ще водят до един човечец у банкИ, а един г@з има сериозни зависимости към него ( и жена му - също), пък идват избори и не е готино така някакси да се прави.
Колкото до ЮГ - конфиденциалността включва определени неща и да, за тях не може да се говори, но те са свързани основно с проверявания/одитирания, т.е. не е драма за нас, ако кажем, че примерно ЮГ са се оттеглили, щото са видели това или онова. Колкото до самите ЮГ - та те дори не знаят с кого са преговаряли (баси аматьорите) - официалното наименование на клуба ни е "Професионален футболен клуб Левски" АД, а не ФК "Левски", както пише в тяхната декларация. А това е официална декларация, гледана от юристите и пр-те им, а не лафчета на пазара 0 на това не обърна внимание нито едно родно джурнале, но те толкова си могат де. Толкова за тези аматьори(бушони).
Казах какъв е вариантът за спасение и това го говорим от поне 2 години насам - истината, истината и само истината. И, разбира се, този гъзолизец Насо да се разкара от отбора ни!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
tmanolov написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Как точно си представяте клубът да излезе и да каже кой точно и кога е натрупал задълженията? Нещо от сорта на:
Същото е и с Юнайтед Груп, договорите за конфиденциалност най-вероятно не позволяват да се разкриват никакви детайли от преговорния процес, както е и нормалната практика.
Извинявай, но говориш абсолютно пълни глупости и това ти го казвам като човек, който е завършил и Право, и Финанси. Разбира се, че ръководните органи на клуба могат (всъщност трябва) да излязат с точен отчет какво, къде и кога се е случило и с колко.
И като излязат с тази информация, как точно мислиш, че ще се различава от официалните данни в годишните отчети? Да не би да очакваш подробни фактури за всеки извършен разход? Стига, смехотворно е това...
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
tmanolov написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Как точно си представяте клубът да излезе и да каже кой точно и кога е натрупал задълженията? Нещо от сорта на:
Колкото до ЮГ - конфиденциалността включва определени неща и да, за тях не може да се говори, но те са свързани основно с проверявания/одитирания, т.е. не е драма за нас, ако кажем, че примерно ЮГ са се оттеглили, щото са видели това или онова.
"Извинявай, но говориш абсолютно пълни глупости" и това ти го казвам като човек който е замесен в сделка по придобиване на една компания от друга в момента. Убеден съм, че клаузите за конфиденциалност важат в пълна сила и нито един детайл от преговорния процес, още по-малко пък самата причина да пропадне сделката, могат да бъдат обект на публична дискусия
Не ми е работа да пиша тук, но моята истина е, че политиците нямат интерес от независим Левски и независими клубове като цяло..