Blue_Girl написа:Паметна дата за нас!
Ти беше ли на стадиона?Аз,за съжаление,бях извън страната.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Паметна дата за нас!
по тая логика Реал М защо "развива" школа? Или Челси примерно... Нямам нищо против младите момчета, но не съм съгласен някой да играе и да се "налага" само защото е млад или само защото е юноша. Трябва да играят тези които имат най-добри качества и са в най-добра форма в момента без значение какви са на цвят, от къде са и тн .THE G.A.M.E написа:А по скоро дори е с поглед в бъдещето !
В крайна сметка, защо развиваме школа, ако не се дава шанс на младите !?
THE G.A.M.E написа:Отдъхнах си ...
Херо не е човека за Левски към момента !
LaRgO написа:Херо няма как да е,защото не е удобен на Гонзо.Гонзо как ще си реди състава ако треньор е човек като Херо ?
blue avalanche написа:По Гонг казаха,че,най-вероятно Гонзо ще вземе цялата власт в Левски(треньор+директор) тип английски мениджър,подпомогнат от опитен специалист(не Я.Петров).
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:blue avalanche написа:По Гонг казаха,че,най-вероятно Гонзо ще вземе цялата власт в Левски(треньор+директор) тип английски мениджър,подпомогнат от опитен специалист(не Я.Петров).
Какъв е смисала Гонзо да бъде ем директор ем треньори едновременно с това да има класен специалист.
THE G.A.M.E написа:LaRgO написа:Херо няма как да е,защото не е удобен на Гонзо.Гонзо как ще си реди състава ако треньор е човек като Херо ?
То това е едно на ръка ...
Мене просто не ми допада Херо като специалист !
Не ми харесва стила практикуван от отборите му ...
Не ми харесва философията му за футбола.
А и няма , дори някой елементарен успех в евротурнирите ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта