k_oleto написа:specter написа:Вълчан написа:Всичко закъснява необратимо.Няма как да се сработят и рано отпадане от турнира е все по реалистично.Колкото и да приказват че са много внимателни при трансферите това си е глупост тотална.Просто нямат пари и всички им отказват.Дори и тези от Септември се дърпат....
Копирам си мнението от другата тема, че ме мързи пак да пиша същите неща.
Голямо чоплене по тая селекция. За мен всичко, което се случи оттук-нататък ще е истински бонус. Разкарахме бих казал на 100% плявата от клуба. Една ОГРОМНА плява, която дори не мога да си представя колко пари е изсмуквала от клуба за заплати. Преподписахме с Ники Михайлов, което е супер. До лагера в Австрия е ОК да идват нови попълнения. Аз поне за закъснения бих говорил след това. В момента на тоя лагер единственото, което се прави е да търчат до безпаметност и нищо повече. Ако приемем, че бъдещите нови попълнения не са някакви бастуни, които не са играли от 2 години футбол, да се присъединят директно за основната част от подготовката е добре. За повече от това пари нямаме в момента. За сработване е ясно, че няма как да се говори, та дори и да бяха дошли в понеделник. За сработване е нужно мнооого повече време от 1 месец подготовка с отбор. Ама МНОГО повече.
Добре, обаче се предполага, че ще вземете или свободни агенти или дълбоки резерви. При това положение, ако състезателите не са на линия в кондиционната част от подготовката, ще играят до 60-тата минута и ще сдадат багажа. Освен това, се очаква да играете в ЛЕ и ако минете първия - в един къс период от време, ще трябва да играете събота/четвъртък. Как го виждаш това без физическа подготовка ?
Аз не случайно съм го написал това:
Ако приемем, че бъдещите нови попълнения не са някакви бастуни, които не са играли от 2 години футбол, да се присъединят директно за основната част от подготовката е добре.
Говоря в хипотетичната ситуация, в която взимаме футболисти, които са играли редовно/сравнително редовно до скоро. Освен това, Хубчев също спомена нещо от този сорт на пресконференцията - че някои още играели ли какво беше, не съм много сигурен. Ако са дълбоки резерви или свободни агенти от 6-7 месеца е ясно, че ще ударим греда по отношение на физическата им подготовка.