ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Италианците взели Ботев заради данъци..

Мнениеот kishe » 22 сеп 2009 10:09

PLOVDIV PEE 1912 написа:"Ще пътува за сметка на Ботев. Ние го командировахме", изцепи се Митю гордо, нищо че италианците онзи ден казаха, че вече няма нищо общо с "жълто-черните

това изречение е много интересно и буди пак съмнения около чистотоата на сделката макар аз да съм оптимист за тези италианчета и конгоанчета и казаното от тях ама сега и селския участвал в командироването ме кара пак да се съмнявам в нови циркове.другия вариант е журналиста от въпросната медия да е украсил историята ма не ми се вярва
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 22 сеп 2009 10:28

kishe написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:"Ще пътува за сметка на Ботев. Ние го командировахме", изцепи се Митю гордо, нищо че италианците онзи ден казаха, че вече няма нищо общо с "жълто-черните

това изречение е много интересно и буди пак съмнения около чистотоата на сделката макар аз да съм оптимист за тези италианчета и конгоанчета и казаното от тях ама сега и селския участвал в командироването ме кара пак да се съмнявам в нови циркове.другия вариант е журналиста от въпросната медия да е украсил историята ма не ми се вярва

Ако го знаеш кой е - повече ще повярваш на темата...

Общо взето покрай данданиите с нашия клуб доста хора се упражняват в съчиняване на "матрали"... Макар че не би трябвало да се учудваме, щеше ми се поне част от матралити да не бяха изсмукани от пръстите. Само погледнете стандартните клишета и ще разберете за какъв пълнеж става дума: "коментираха специалисти", "запознати с материята", освен това, като знаете нечовека колко си вдига телефона и с кой и колко говори, как ви се струва, че точно на журналист от нюз4000 ще вдигне телефона - сайта, в който го плюят, където хванат?

Сигурно някой пак ще ме емне като "манипулатор", но определено ми писна да гледам смешните напъни на някои драскачи да "създават" новини...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 сеп 2009 10:40

kishe написа:

То тва изречение е написано в жълт сайт, в жълт стил. Аз утре и аз мога да напиша подобен текст в нашият сайт и кво ще ми повярвате ли.
ИзображениеИзображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 22 сеп 2009 11:03

добре това изречение не ви ли дразни мен ме кака да полудявам
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 22 сеп 2009 11:15

kishe написа:добре това изречение не ви ли дразни мен ме кака да полудявам

И мен ме дразни, но Динчер какво ли друго може да измисли... А и това му е целта - да се четат нещата, независимо дали са истински.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 сеп 2009 12:23

Fallen_Angel написа:
kishe написа:добре това изречение не ви ли дразни мен ме кака да полудявам

И мен ме дразни, но Динчер какво ли друго може да измисли... А и това му е целта - да се четат нещата, независимо дали са истински.

Само да не влезне и той в черния списък....

bootev

Мнениеот bootev » 22 сеп 2009 16:40

абе ей гл.паци не знаете дори че дебелия не е Марко Орнела и коментирате и ни изморявате
с песимимистични прогнози!!!!
АJDЕ BASTA ВЕЧЕ УСМИХНЕТЕ СЕ .... ТОЧНО
ТАКА!!!!

bootev

Мнениеот bootev » 22 сеп 2009 16:47

Fallen_Angel написа:
kishe написа:

Ако го знаеш кой е - повече ще повярваш на темата...

Общо взето покрай данданиите с нашия клуб доста хора се упражняват в съчиняване на "матрали"... Макар че не би трябвало да се учудваме, щеше ми се поне част от матралити да не бяха изсмукани от пръстите. Само погледнете стандартните клишета и ще разберете за какъв пълнеж става дума: "коментираха специалисти", "запознати с материята", освен това, като знаете нечовека колко си вдига телефона и с кой и колко говори, как ви се струва, че точно на журналист от нюз4000 ще вдигне телефона - сайта, в който го плюят, където хванат?

Сигурно някой пак ще ме емне като "манипулатор", но определено ми писна да гледам смешните напъни на някои драскачи да "създават" новини...

СТИГА БЕ ЕЙЙЙ !С ТОВА ЧЕРНОГЛЕДСТВО САМО СЕ ТОРМОЗИТЕ И СИ ВКАРВАТЕ ПАРАНОИ!!!
АИ САМО С ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ НЕ МОЖЕ---АКО ТОВА АКО ОНОВА

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Малу Мпасинкату: Обещавам изненади в петък вечер

Мнениеот Fallen_Angel » 23 сеп 2009 13:36

http://sport.plovdiv24.bg/110866.html

Първа пресконференция даде днес новият спортно-технически директор на Ботев Малу Мпасинкату, както и старши-треньора Енрико Пичионе. На нея обаче за пореден път бяха отклонени всички въпроси, свързани със сделката между Христолов и новите собственици, дали наистина ще се състои, кога ще стане факт, кога ще пристигнат новите в Пловдив и други важни въпроси, свързани с клуба. За разлика от това Енрико Пичионе говори надълго и широко за тактическата подготовка на българските футболисти, какви са му впечатленията от футбола в "А" група и други подобни. Той дори не знаеше кой ще бъде капитан на Ботев срещу Славия, тъй като Васил Василев е наказан, а от останалите футболисти, всички имат по 5-6 мача с "жълто-черната" фланелка.

Малу Мпасинкату заяви, че вярва в бъдещата сделка, но не може да каже никакви подробности. "В петък вечер или събота сутринта ще има изненада, но не мога да кажа каква. Единственото, което мога да кажа е, че ние вече сме новото ръководство и всичко от миналото на клуба ще бъде забравено", каза още Мпасинкату. Той разказа още, че ще създаде екип от скаути, които ще търсят таланти из България, а самият той има познанства из целия свят и ще може да се привличат футболисти и от чужбина. Основната цел обаче ще бъде развиването на ДЮШ. Спортно-техническият директор на клуба обаче отказа да отговори на въпросите с базата на детско-юношеската школа, каквато Ботев на практика няма. На няколко пъти се спомена и "проектът", който по думите на Мпасинкату представлява връщането на Ботев на върха в българския футбол, не се каза конкретно обаче какви действия ще се предприемат за това.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Малу Мпасинкату: Обещавам изненади в петък вечер

Мнениеот Canaries front » 23 сеп 2009 13:50

Част от тарторите на агитката на Ботев Пловдив се срещнаха днес с новия спортно-технически директор в клуба Малу Мпасинкату, треньора Енрико Пичионе и част от италианските футболисти. На срещата всеки се е представил и е казал няколко думи за себе си пред феновете. "За сега се срещнахме само с хора от спортно-техническия щаб, но не и с някой от новото ръководството на клуба. Ще им дадем кредит на доверие да работят на спокойствие. Утре ще има среща на фенклуба, но най-вероятно ще подкрепим отбора в събота срещу Славия", заяви Божидар Божилов от фенклуба на Ботев. "Ще изчакаме да видим как ще се развият нещата, но за доброто на всички е сделката да се осъществи", каза още Божилов.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Върни се в “Ботев”