Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Разследващи: С панелки и ливади обезпечавали кредити за мили

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 00:39

DarkPsy написа:Предполагам достатъчно различно от ИЗНЕСЕНО!

Нито веднъж не съм написал изнесени досиета, а липсващи документи/части. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 19 юли 2014 00:39

А къде е авторчето на темата. Изниза се като пръдня в гащи.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2014 00:40

Tommi написа:

но и това не е вярно.
а предполагам за неадекватно попълнени документи не се национализира една банка

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 19 юли 2014 00:41

Министърът на финансите Петър Чобанов проведе телефонен разговор с главния изпълнителен директор на Държавния резервен фонд на Султаната Оман Абдулсалам Ал Муршиди. Фондът притежава 30% от капитала на „Корпоративна търговска банка" АД (КТБ), пише Money.bg.

Двете страни изразиха увереност по време на разговора, че както от страна на българската държава, така и от оманска страна се спазват законовите разпоредби при действията в случая с КТБ.

В разговора бяха отхвърлени спекулативните тези, наложени в последните дни, че акционерите не са поканени да участват в намиране на работещо решение относно банката. Двете страни преповториха готовността си да положат усилия за намирането на подобно решение.

Министър Чобанов отново потвърди, че се спазва законът и ще се даде възможност на сегашните акционери да осигурят необходимия ресурс (капитал и ликвидност), като държавните институции ще се намесят съобразно правомощията си по закон само ако акционерите не успеят.

Това е обвързано и с работата по процедурата на специален надзор, който Българската народна банка наложи за срок от три месеца. Намирането на частно решение на проблема, което не ангажира публичен ресурс, е най-желаният изход от създадената ситуация.

Сега последно на кое да вярваме?

А иначе е адски забавно да гледам как шепата малоумни фенове на Локо (то всъщност малоумен и фен на Локо са тъждествено равни понятия) се напъват всеки ден с цитати от медиите на Сфинята,хаха тия и майка си ще продадат само и само на жАлтити да им е зле...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 00:42

DarkPsy написа:Я кажи сега коя е реалността :)

Реалността е, че не е сигурно дали държавата е лошата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2014 00:43

Tommi написа:
DarkPsy написа:Я кажи сега коя е реалността :)

Реалността е, че не е сигурно дали държавата е лошата.

ти луд ли си бе :o и за кво да споря с тебе :shock: баси ми така кажи

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 00:44

nib написа:
Tommi написа:

но и това не е вярно.
а предполагам за неадекватно попълнени документи не се национализира една банка

Това излезе впоследствие, ама другото вече е коментирано сигурно в 5 теми.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 юли 2014 00:45

Tommi написа:
za nas e toj religiq написа:
Tommi написа:Ехххх, ако беше направил разлика между изчезнали досиета и липсващи документи от досиета... :roll:

Еххх, ако не беше толкова предубеден :mrgreen:

Това обявиха от прокуратурата и опровергаха изявленията на Иван Искров и целия Управителен съвет на БНБ, че
липсват части
от кредитни досиета за 3,5 милиарда лева от общо 5,4 милиарда кредитен портфейл.

А информацията на прокуратурата е от...? Нали одиторите правят одит и установяват липси. :) Това е сложна материя, не може да отиде филанкишията и да направи проверка. :) Ясно ми е, че има някакво неразбирателство, дали неумешлено създавано от медиите, дали умишлено създавано от някой друг, ама специално вие, канарите, недейта така да залитате в една посока, защото е грозно.

За тебе, ако е грозно да искаш, да знаеш истината, за мен не е ! Ако народа беше "кон с капаци" като тебе, досега банката щеше да е национализирана, с нов закон, с нов дълг и в понеделник да отвори ! Е , не стана, точно заради такива като нас , които залитат грозно :oops:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 19 юли 2014 00:47, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 19 юли 2014 00:46

nib написа:ама той и Искров разправяше за липси на документи за 3.5 милиарда, ама после кво стана.

Тоя конкретно лешпер е лъжливото овчарче и е за затвора за уронване на престижа на институцията,на държавата и заради откровено малоумие...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 19 юли 2014 00:49

Tommi написа:Управителят на БНБ я съобщи на специално организилана пресконференция, намери видео и гледай.

БУУАХАХАХАХАХАХАХАХА, управителя на БНБ като ти каже добър ден, гледай къде е слънцето, ако тоя беше Пинокио на носа му вече щеше да каца цялата ескадрила на Нимиц,ако се сещаш...

Върни се в “Архив”