Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 27 мар 2025 18:27

damyanov1963 написа:
Sens85 написа:
realno написа:
Sens85 написа:Раев е на път да си уреди сериозна сума за комар.
Ако е вярно това което чета, ще ви го набие зверски.
Проектант, строител и инвеститор-частна фирма.
Стадиона отделно дружество!
ФК Левски - ползвател.

Ако беше толкова умен щеше да знаеш, че подкрепяш Литекс, а не ЦСКА.

Понякога почвам да мисля, че сте мазохисти.
Достатъчно умен съм за да ви оборя упорките на няколко пъти вече, след което рязко спирате да пишете по темата.
Какво те кара да мислиш, че няма да се случи отново :D

А ти можеш ли да отговориш кога бяхте искренни - Когато писахте декларацията против Литекс, или когато го припознахте?

Когато си зае*бахме емблемата и припознахме лопатата за такава.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 27 мар 2025 18:31

peliforewer написа:Ако приемате и една добронамерена шега, от това което каза Сираков днес останах с убеждението, че Наско Ви обеща стадион, ама друг път.Иначе си направете, не ме бърка, гледам си Армията.

Може и други да я гледат от линка, но препоръчително е и със звук, а волумето на макс :)

https://youtu.be/mXHIgUnit6Y

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 мар 2025 18:40

zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
Sens85 написа:
realno написа:
ФК Левски - ползвател.

Достатъчно умен съм за да ви оборя упорките на няколко пъти вече, след което рязко спирате да пишете по темата.

А ти можеш ли да отговориш кога бяхте искренни - Когато писахте декларацията против Литекс, или когато го припознахте?

Когато си зае*бахме емблемата и припознахме лопатата за такава.

Вие ЧЕРВЕНАТА ПЕТОЛЪЧКА от Кремъл никога няма да я за**те, тя си ви е в кръвта и на сърцето си я носите с гордост.
Та кога ще получа отговор за декларацията Ви и последвалите събития?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 27 мар 2025 18:48

damyanov1963 написа:
Sens85 написа:
realno написа:
ФК Левски - ползвател.

Сто пъти се опитах да водя някакви смислени дискусии с хора в този форум, без заяждане и без плюене..
Толкова ли не можете да вденете, че тези два клуба имат нужда един от друг, или Ганьовското не може да бъде изтръгнато. Казвам го като човек подкрепял отбора ви на стадиона поне няколко пъти.
Ще бъда много кратък, че не ми се занимава, ако те интересува каква ми е позицията по темата вече съм я писал тук.
Не съм от организираните фенове и аз декларации не съм писал.
Първо, спортен клуб не може да умре, не и докато има привърженици. Клубовете в един момент се преструктурираха като дружества по чисто организационни и административни причини, които нямат нищо общо с идеята и същността на този спорт. Ако смяташ, че защото едно дружество е закрито клуба е УМРЯЛ, си в сериозна заблуда и вече и вие го разбрахте просто не искате да го признаете, доказателства колкото искаш.
По тази логика и вие не сте Левски, доколкото знам дружеството което управлява клуба ви е регистрирано някъде след 95та.

Относно припознаването...
Тук въобще не ви разбирам логиката, как като ползваш лиценза на даден клуб се превръщаш в него?
Поправете ме ако бъркам но имаше сезон в който Ливърпул участва в шампионска лига с лиценза на някакъв източноевропейски клуб.
Това означава ли че вече няма Ливърпул?
А някакъв словенски или какъвто там беше отбор играе на Анфилд!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 мар 2025 18:56

Аз съм съгласен, че двата отбора сме като скачени съдове, и без единия от двата и без това мършавото ни първенство, ептен ще сдаде багажа, факта че събират най-много публика в другите градове от всички гостуващи отбори го доказва, ама ми е чудно що ви трябваше да пишете тая декларация, а такива, като теб, дето не са я писали, защо никой от тях не се възпротиви против нея?
Ако искаш не ми отговаряй.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 27 мар 2025 19:13

damyanov1963 написа:Аз съм съгласен, че двата отбора сме като скачени съдове, и без единия от двата и без това мършавото ни първенство, ептен ще сдаде багажа, факта че събират най-много публика в другите градове от всички гостуващи отбори го доказва, ама ми е чудно що ви трябваше да пишете тая декларация, а такива, като теб, дето не са я писали, защо никой от тях не се възпротиви против нея?
Ако искаш не ми отговаряй.

Разбира се, че са скачени съдове.
Представи си нивото на Португалската лига без съперничеството на Порто, Спортинг и Бенфика или това на Шотландското първенство без Селтик или Рейнджърс... Има и други примери.
Аз не виждам нищо лошо в декларацията която пуснаха, просто използваха по тежки думи за да предизвика отзвук и вие се хванахте за тях за да ни триете сол.
На всички ни се искаше нещата да се случат по най чистият начин, но с времето се разбра че такъв просто не е съществувал.
Не заради самите задължения, те реално не бяха непосилни за покриване. Истинският проблем се оказа начина по който са управлявали онези боклуци от Титан и договорите които са сключвали.
Доколкото съм запознат всеки който е имал каквито и да било взаимоотношения с клуба е можел да заведе дело и да го спечели дори без да има да получава и лев от ЦСКА.
Което е означавало дела до без край, затова и е взето това решение с дружеството, не за да се ощети държавата.
В крайна сметка освен 8те милиона които в голямата си част отидоха към НАП, мисля че бяхме първият клуб който декларираше реални заплати години преди другите и плащаше сериозен наем за стадиона. Не мисля че ЦСКА като клуб е ощетил държавата финансово.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 мар 2025 19:19

Sens85 написа:
damyanov1963 написа:
Sens85 написа:
realno написа:
ФК Левски - ползвател.

Сто пъти се опитах да водя някакви смислени дискусии с хора в този форум, без заяждане и без плюене..
Толкова ли не можете да вденете, че тези два клуба имат нужда един от друг, или Ганьовското не може да бъде изтръгнато. Казвам го като човек подкрепял отбора ви на стадиона поне няколко пъти.
Ще бъда много кратък, че не ми се занимава, ако те интересува каква ми е позицията по темата вече съм я писал тук.
Първо, спортен клуб не може да умре, не и докато има привърженици. Клубовете в един момент се преструктурираха като дружества по чисто организационни и административни причини, които нямат нищо общо с идеята и същността на този спорт. Ако смяташ, че защото едно дружество е закрито клуба е УМРЯЛ, си в сериозна заблуда и вече и вие го разбрахте просто не искате да го признаете, доказателства колкото искаш.
По тази логика и вие не сте Левски, доколкото знам дружеството което управлява клуба ви е регистрирано някъде след 95та.

Тук въобще не ви разбирам логиката, как като ползваш лиценза на даден клуб се превръщаш в него?
Поправете ме ако бъркам но имаше сезон в който Ливърпул участва в шампионска лига с лиценза на някакъв източноевропейски клуб.

Сенса ,ако е 85- ти набор е малко учудващо да мисли толкова наивно като юноша бледен.
Били ползвали лиценза само ?На луд ли се правиш?
Ето ти го Търговския регистър
Изображение

Литекс си сменя името на ЦСКА с тере,после махат терето,кво се правите постоянно на марсианци,?
А ЕИК -то на кое дружество е ,а?
Аман вече ,едно и също,ако си траехте по-бързо щеше да е забравено ,ама постоянно ровите в лайнарщината ,че да прилапате и титлите на умрялата,пък като ровиш едно лай,но то повече мирише
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 мар 2025 19:22

Аз пък не съм съгласен, че са скачени съдове.
Единият клуб съществува от 1914 година, а четирите букви са от половин век по-късно.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 27 мар 2025 19:34

vlong написа:
Sens85 написа:
damyanov1963 написа:
Sens85 написа:
realno написа:
ФК Левски - ползвател.

Сенса ,ако е 85- ти набор е малко учудващо да мисли толкова наивно като юноша бледен.
Били ползвали лиценза само ?На луд ли се правиш?
Ето ти го Търговския регистър
Изображение

Литекс си сменя името на ЦСКА с тере,после махат терето,кво се правите постоянно на марсианци,?
А ЕИК -то на кое дружество е ,а?
Аман вече ,едно и също,ако си траехте по-бързо щеше да е забравено ,ама постоянно ровите в лайнарщината ,че да прилапате и титлите на умрялата,пък като ровиш едно лай,но то повече мирише

И пак опираме до дружеството.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 мар 2025 19:38

Като дружеството не е клуба, да не бяхте взели дружеството на Литекс, барабар със собственик, футболисти и оркестър, че да видим къде щяхте да те сега? Що не си запазихте вашето? Без дружество няма живот, няма футболисти, няма стадион, няма купи, няма титли.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”