Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 09 юли 2012 22:26

sorcererals написа:Айде бе, верно ли имаше и по-цветущи писаници? Дай доказателства, иначе всичко са ти празни приказки и пак си превишаваш правата. Както си ги превишил днес и в нашия форум, и гледам си се постарал да си го изкараш на момчетата? Или ти може да си позволиш да ни наричаш новак, въпреки, че много добре знаеш че връщането ни в А група изобщо не означава, че сме новак, че доброволно си изстрадахме изпадането до В група, за да се оттървем от селския. Ама ти нали си глобален, имаш право да дразниш и предизвикваш, а после да налагаш БАН-ове, като ти казват нещата директно, щото на теб не ти харесват.
Айде сега пак ми обясни как много си се занимавал и си бил безпристрастен. Поредно своеволие от твоя страна. 8-)
П.С. За това се дават 7 дни БАН.
Изтриха ми поста одеве гадовете.
4:0 ги бием тия бели пеперудки.
Никой от техните играчи незнае кво е да се играе пред пълни трибуни, така че само със стъпването си на терена и ще им омекнат капачките като сурови луканки.

Ти кога ще престанеш да ме обиждаш и да говоротиш празни приказки? Докога, кажи ми? Не ти ли стигна безочието ти и нахалството ти до този момент? Ти сравняваш моето ОБОСНОВАНО определение "новак" с епитетите и заплахите по мой адрес, както и "поканите" към мен за първия кръг да дойда на седна около вас на "подсилени седалки", колко много от вас са искали моята компания, колко "добре" сте щели да се отнесете към мен! Определението "новак" употребих, когато видях отношението ви не само към мен, но и към мача от първия кръг с вас, като прогнозите бяха меко казано нереални и някои от вас (малцинството), ви съветваха да не се изхвърляте. Аз определих Ботев Пд като фаворит, но си изказах мнението да не предзвиквате съдбата, тъй като понякога стават изненади и как когато сте били в "А" група сме ви били на Колежа (за пример и последния мач там), камо ли като новак да се изхвърляте с подобни прогнози. Но не, вие продължихте да се гаврите, че сме били 3-ма, или че аз съм единствен, или подобни безумия! Колко такива мнения санкционирах? НИТО ЕДНО! Защото не влагам пристрастия и нищо лично! Но вие не се спряхте! Защо не определиш държанието ви към мен и останалите фенове на Славия (с малки изключения)?
И НАКРАЯ, КОЕ МОЕ МОДЕРАТОРСКО ДЕЙСТВИЕ Е В НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА, КАКТО И КОЕ МОЕ МНЕНИЕ?

ПАК ТИ КАЗВАМ, ПРЕСТАНИ ДА МЕ ОБИЖДАШ И ДА ГОВОРИШ ПРАЗНОСЛОВИЯ, А ГОВОРИ ПО СЪЩЕСТВО, КОЕ И КЪДЕ Е НАРУШЕНО ОТ МЕН И ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА БОТЕВ ПД КАК СЕ ОТНЕСОХА КЪМ МЕН? И НАЙ-ВАЖНОТО, АКО ИМАШЕ АДЕКВАТЕН МОДЕРАТОР В БОТЕВ ПД, ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ СТИГА ДО ТАЗИ ПОЛЕМИКА?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 09 юли 2012 22:45

Ама много си тънкообиден.
Аз не те обиждам , аз ти заявявам, ти си нагъл и безочлив лъжец.
За случая преди две седмици, от който съм постнал личните съобщения между нас, сега разбрах защо само изтри поста на потребителя whitesnake без да му наложиш напълно заслужен БАН:
Публикувано на от whitesnake на 10 Сеп 2011 17:07
IP за това мнение: 79.100.91.163 (Провери IP адреса)

Потребители пишещи от този IP адрес - Модератор ЛокоПД

Хубаво го виж. Ти спести БАН на втория ник на един от модераторите на форум Локомотив. И изведнъж не си спомняш, няма и 2 минути след като го свърши това. А онзи ден подскочи за писане на шейкъра, за което определено не беше прав и в никакъв случай не го защитавам. Но нека някой да ми обясни това с червеното, и дали това не е явно толериране??? ТИ СИ ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР КРИЕЩ СЕ ЗАД ПРАВАТА ТИ НА ГЛОБАЛЕН МОДЕРАТОР!

„Благодаря“ за неадекватната ти намеса днес. Аз съм вече на линия и ще се постарая да си поддържам форума докато съм тук.

П.С. Дай доказателства за БАН-а на това момче, дето те попита морския, че с това дето си го цитирал, явно за пореден път си си превишил правата.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 юли 2012 22:58

Хора, нека се държим като зрели хора. Не смятам, че с обиди някой е успял да постигне нещо ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 09 юли 2012 23:23

Ние си говорим на висок тон с конкретни факти. За съжаление аз виждам някакви нападки към мен(в частта, че не се занимавам достатъчно са напълно коректни, но аз съм предупредил за това отдавна, а намесването на научени лични неща в чата на скайп е меко казано жалко), на които няма как да отговоря, защото постовете на съответните потребители са изтрити, а самите те наказани. И не получавам отговор на конкретни въпроси.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 юли 2012 23:25

sorcererals написа:Ама много си тънкообиден.
Аз не те обиждам , аз ти заявявам, ти си нагъл и безочлив лъжец.
За случая преди две седмици, от който съм постнал личните съобщения между нас, сега разбрах защо само изтри поста на потребителя whitesnake без да му наложиш напълно заслужен БАН:
Публикувано на от whitesnake на 10 Сеп 2011 17:07
IP за това мнение: 79.100.91.163 (Провери IP адреса)
Потребители пишещи от този IP адрес - Модератор ЛокоПД

Хубаво го виж. Ти спести БАН на втория ник на един от модераторите на форум Локомотив. И изведнъж не си спомняш, няма и 2 минути след като го свърши това. А онзи ден подскочи за писане на шейкъра, за което определено не беше прав и в никакъв случай не го защитавам. Но нека някой да ми обясни това с червеното, и дали това не е явно толериране??? ТИ СИ ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР КРИЕЩ СЕ ЗАД ПРАВАТА ТИ НА ГЛОБАЛЕН МОДЕРАТОР!
„Благодаря“ за неадекватната ти намеса днес. Аз съм вече на линия и ще се постарая да си поддържам форума докато съм тук.
П.С. Дай доказателства за БАН-а на това момче, дето те попита морския, че с това дето си го цитирал, явно за пореден път си си превишил правата.

sorcererals написа:Ние си говорим на висок тон с конкретни факти. За съжаление аз виждам някакви нападки към мен(в частта, че не се занимавам достатъчно са напълно коректни, но аз съм предупредил за това отдавна, а намесването на научени лични неща в чата на скайп е меко казано жалко), на които няма как да отговоря, защото постовете на съответните потребители са изтрити, а самите те наказани. И не получавам отговор на конкретни въпроси.

Ето ти ФАКТИТЕ! ДАЙ НАСРЕЩА ТВОИТЕ!

Аз за пореден път ти казвам, не смятам да те обиждам в отговор на БЕЗУМИЯТА, с които ме нападаш за пореден път! ПОВТАРЯМ, ЧЕ ВИНАГИ СЪМ ДЕЙСТВАЛ СПРАВЕДЛИВО, БЕЗ ДА МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ САНКЦИОНИРАМ! Действал съм с предупреждения, банове и триене! За различните потребители съм действал с ЕДНАКЪВ КРИТЕРИИ! Ти пак ме обвиняваш и ме наричаш лъжец и манипулатор, А НЕ ПОКАЗВАШ НИЩО В ОБРАТНАТА ПОСОКА - НИЩО! Ето ти поредното доказателство, какви ги пишеш на обща по мой адрес:
sorcererals написа:И не си изпускай нервите, не ти отива като глобален модератор.

В кое мнение си изпуснах нервите? Как може да се държиш така с мен и тук и пред останалите?

Аз отговорих на Морския! Нарушено е правилото за обсъждане на модераторски действия, копирах му поста на "зеления", който не можеше даже да побере цялата му изява! Конкретно и точно АЗ НЕ МАНИПУЛИРАМ, А ЦИТИРАМ!

ТИ МАНИПУЛИРАШ! ЦИТИРАЙ МИ ДОРИ ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО МОЕ НАРУШЕНИЕ-ЕДНО! Има ли поне едно!

Аз мога да ти цитирам само от днес ДОКАЗАНО мнения, КОИТО КАЗВАШ, ЧЕ СИ ВИДЯЛ И НЕ СИ ВЗЕЛ МЕРКИ!

slavia_forever написа:Ти чете ли темата назад за вечния фаворит Ботев (Пд)?

sorcererals написа:Аз ги четох.

slavia_forever 78.142.36.138 09 Юли 2012 18:36 Бан: потребител причина "Само не знам тогава как безработния преводач на повикване ще заключва теми и ще трие мнения, за да прокарва лъжите и измислиците на ония от крайните източни квартали, както за фалшивата им измислена и крадена история."
» Thurman Murman

slavia_forever 78.142.36.138 09 Юли 2012 16:26 Бан: потребител причина "Изтриха ми поста одеве гадовете"
» canary

slavia_forever 78.142.36.138 09 Юли 2012 16:24 Бан: потребител причина "За да кажеш на Ботев "новак" трябва да си или пълен комплексар или психично болен"
» Tribune East 1912

slavia_forever 78.142.36.138 09 Юли 2012 16:21 Бан: потребител причина "На тъпи парчета като теб ,трябва да им бъде забранено докато свят светува да пишат в този форум ."
» BultraStyle

В същата тема:
slavia_forever 212.91.168.194 09 Юли 2012 10:54 Бан: потребител причина "ГОВЕДАААААААА ИДВАМЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
» Древен и Вечен

Къде спа като чете назад? Аз ли съм манипулатор и лъжец?

А ТИ, КОЙТО НЕ МОЖА ДА СЕ ХВАНЕШ ЗА НИЩО, МИ ГОВОРИШ ЗА НЯКАКЪВ БАН, КОЙТО НЕ СЪМ ДАЛ ПРЕДИ НЕ ЗНАМ КОЛКО ВРЕМЕ И НЕ ТЕ Е СРАМ ДА ТВЪРДИШ ПОДОБНИ БЕЗУМИЯ!

ЧЕТЕШ ЛИ СИ БЕЗДЕЙСТВИЯТА САМО ОТ ДНЕС, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СИ ПРИЗНАВАШ, ЧЕ СИ СЛЕДИЛ ТЕМАТА? :shock: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 юли 2012 23:26

sorcererals написа:Ние си говорим на висок тон с конкретни факти. За съжаление аз виждам някакви нападки към мен(в частта, че не се занимавам достатъчно са напълно коректни, но аз съм предупредил за това отдавна, а намесването на научени лични неща в чата на скайп е меко казано жалко), на които няма как да отговоря, защото постовете на съответните потребители са изтрити, а самите те наказани. И не получавам отговор на конкретни въпроси.

Съгласен съм, просто си мисля, че дори да се води някакъв спор на висок тон, то той може да бъде без обиди. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 юли 2012 00:10

Аз не виждам нищо добро и безобидно да има обиди към глобален модератор! Освен това, обсъждането на модераторски действия по принцип си носи около 7 дневен БАН! Това е лично мое мнение!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 10 юли 2012 00:56

1. Изтри ли мнение на потребителя уайтснейк на посочената дата в личните съобщения между нас?
2. Спести ли БАН за директна обида на потребителя уайтснейк, като в същото време наложи такъв на потребителя Бай Момчил и пренебрегвайки сигнала на друг модератор?
3. Прикри ли по този начин действияра на Модератор ЛокоПД, знаейки че това е другия му ник?
4. Повдигна ли въпроса за действията на модератор ЛокоПД макар и с другия му ник, както направи с ръмп шейкър преди няколко дни?
5. Публикува ли манипулативното ЛС на бившия модератор Пловдив1926 без да провериш доколко е вярно, което съдържа извадки на мнения на фенове на Ботев Пловдив писали в INDIPENDENT форума, който се намира на фенския сайт на отбора? Какво целеше с тази публикация?
6. Наложи ли БАН на потребителя с ЛС към морския и защо, защото от цитираното в причините, няма нищо за БАН?
7. Не зная за какво точно си изтрил потребителя canary, за да напише коментара, че са го изтрили и да получи БАН за това, но предполагам е било за нещо подобно на мнението,з а което е получил БАН. Би ли ми обяснил, защото той пита мен защо има БАН без никаква причина?
8, Заслужават ли БАН следните потребители или едно изтриване или коригиране на мнението е достатъчно:
Бан: потребител причина "Само не знам тогава как безработния преводач на повикване ще заключва теми и ще трие мнения, за да прокарва лъжите и измислиците на ония от крайните източни квартали, както за фалшивата им измислена и крадена история."
» Thurman Murman

Бан: потребител причина "айде да не откриваме топлата вода-причината е ясна и си има име -ВЕЛИКИЯ бял модератор Славия бля бля"
» кан72

?
9. Позволи ли си на обща да обсъждаш действията на друг модератор? Иначе казано, попита ли ме дали съм чел темата заради която си наложил БАН-овете? Досега не съм те засичал да си позволяваш такова нещо, затова беше забележката за нервите!
10. Аз изчетох темата от момента, в който се появих онлайн. Или това, което вече беше, защото през деня рядко имам възможност да влизам във форума, което се случва през телефона ми и за някоко минути. Съжалявам, но аз работя изцяло навън и мямам комп на разположение, затова и отдавна съм предупредил, че имам възможност да се занимавам само вечер.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 юли 2012 01:00

Съгласен съм, че трябва да се наказва, но само когато потребителят системно го прави иначе би трябвало и редно е да се трие само.

Вече ако нарочат някой мод да му бъркат в здравето и да го провокират няма мърдане, защото е целенасочено.
Аз именно заради това избягвам да пиша с мод акаунта и ако искам да влезна в дискусия с някой ще го сторя от друг акаунт, за да не стават такива недоразумения и да се петни името на екипа.

Преди години го казах и пак ще го кажа - избягвайте да водите спорове и големи дискусии, които може да се превърнат в спор от мод акаунтите си, за да не стават такива кавги с потребителите и колегите.Защото като влезеш в такъв спор и като изчезнат после някои мнения веднага ти светва лампичката кой трие дори и да не си го сторил ти, те това няма как да го знаят.

Регнете си един акаунт безплатен е и готово :)

ПП : То това се отнася най-вече за глобалните, защото се набиваме на очи най-много заради зеленият цвят :mrgreen:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 юли 2012 01:33

sorcererals написа:1. Изтри ли мнение на потребителя уайтснейк на посочената дата в личните съобщения между нас?
2. Спести ли БАН за директна обида на потребителя уайтснейк, като в същото време наложи такъв на потребителя Бай Момчил и пренебрегвайки сигнала на друг модератор?
3. Прикри ли по този начин действияра на Модератор ЛокоПД, знаейки че това е другия му ник?

Това са три въпроса (всъщност един), на които нееднократно съм отговарял! НЕ, това е нелепо да се твърди! Освен това аз обясних (дори и да не се отнася за случая), че за различни мнения може да се отстранява, да се редактира, да се трие, да се предупреждава, както и да се отстранява. Факт е, че санкционирам по провинения, независимо от цвят или отбор!

sorcererals написа:4. Повдигна ли въпроса за действията на модератор ЛокоПД макар и с другия му ник, както направи с ръмп шейкър преди няколко дни?
5. Публикува ли манипулативното ЛС на бившия модератор Пловдив1926 без да провериш доколко е вярно, което съдържа извадки на мнения на фенове на Ботев Пловдив писали в INDIPENDENT форума, който се намира на фенския сайт на отбора? Какво целеше с тази публикация?

Абсолютно! Явно не си чел назад в заседание! Говорили сме за изпусканати фрази и с МодераторЛоко Пд, както и аз лично съм ОТСТРАНЯВАЛ Пловдив1926! Това са безспорни факти!
sorcererals написа:6. Наложи ли БАН на потребителя с ЛС към морския и защо, защото от цитираното в причините, няма нищо за БАН?

Това са поредните ГЛУПОСТИ! Този потребител не само си позволи да обсъжда модераторски действия на обща, но и заяви, че няма да спре да го прави. Ако не си чел правилата има 3 точки посветени на тези дискусии!
sorcererals написа:7. Не зная за какво точно си изтрил потребителя canary, за да напише коментара, че са го изтрили и да получи БАН за това, но предполагам е било за нещо подобно на мнението,з а което е получил БАН. Би ли ми обяснил, защото той пита мен защо има БАН без никаква причина?

Този потребител нееднократно си позволи да ме заплашва на обща и да коментира в темата за мача колко ваши фенове са ми "навити". Можеш да го питаш дали е така и как ме желаел силно да гледаме мача заедно. Като му изтрих мнението БЕЗ САНКЦИЯ, той реши, че трябва да коментира действията ми!
sorcererals написа:8, Заслужават ли БАН следните потребители или едно изтриване или коригиране на мнението е достатъчно:
Бан: потребител причина "Само не знам тогава как безработния преводач на повикване ще заключва теми и ще трие мнения, за да прокарва лъжите и измислиците на ония от крайните източни квартали, както за фалшивата им измислена и крадена история."
» Thurman Murman

Бан: потребител причина "айде да не откриваме топлата вода-причината е ясна и си има име -ВЕЛИКИЯ бял модератор Славия бля бля"
» кан72

?
9. Позволи ли си на обща да обсъждаш действията на друг модератор? Иначе казано, попита ли ме дали съм чел темата заради която си наложил БАН-овете? Досега не съм те засичал да си позволяваш такова нещо, затова беше забележката за нервите!
10. Аз изчетох темата от момента, в който се появих онлайн. Или това, което вече беше, защото през деня рядко имам възможност да влизам във форума, което се случва през телефона ми и за някоко минути. Съжалявам, но аз работя изцяло навън и мямам комп на разположение, затова и отдавна съм предупредил, че имам възможност да се занимавам само вечер.

За пореден път се убеждавам, че не знаеш и не си чел правилата на форума, с които си се съгласил при регистрация:

9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Забранено е „раздаването на правосъдие" от хора, които не са членове на екипа.

При неспазване на споменатите правила, подлежите на санкции от страна на екипа от модератори. Това са хората, които са отговорни за подържане на добрия тон и колегиалния дух във форума и като такива имат единствени право да правят забележки, както и за издаване на съответните наказания.

Модераторите също са хора и не са застраховани от грешки. При основателно съмнение за такива, обърнете се към друг представител на екипа. Не се опитвайте да разрешавате проблемите във форума сами, това също може да бъде санкционирано.

10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.

11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.

Модераторите, по свое усмотрение, имат правото да използват следните наказания:
- Предупреждение
- Отнемане на права за посещение на форума
- Изгонване на потребителя - изтриване на акаунт

Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с модератора с лично съобщение, като спазват добрия тон на общуване.

Виж колко цитата, с които явно не си наясно, модераторе!

И още не съм получил адекватно обяснение на следните въпроси:
1. Защо не цитираш в причини за бан самите цитати, както правят всички, а копираш една причина "постоянни провокации и спам" и с тази причина банваш наред?
2. По същия начин ли процедираш с потребителите, фенове на Ботев Пд? Цитирай кои са последните ти санкции към тях.
3. Защо оставяш обидите в подфорума си дори и когато си на линия?
4. Защо си позволи на обща да ме критикуваш и да се налага да ти отговарям и да редактирам мнението ти? Защо наруши правилата на форума дори като потребител?
5. Защо ако си видял нарушение на Whitesnake не си го санкционирал? Защо си миеш ръцете с мен? Чети по-горе правилата какви биват санкциите. Аз не пестя на никого санкциите, но и предупреждавам и трия.
6. Можеш ли като цяло да обясниш защо като действащ модератор в Гонг си позволяваш да действаш спрямо едни по един начин, с други по друг като си затваряш очите дори и в темите, които твърдиш, че си наблюдавал? БЕЗ ДА ИСКАМ ДА ТЕ ОБИЖДАМ, МОЖЕШ ЛИ ДА ОТГОВОРИШ НА ВЪПРОСА АМА ЧЕСТНО, НЕ ТЕ ЛИ Е ПОНЕ МАЛКО СРАМ ОТ БЕЗОЧЛИВОТО ТИ ПОВЕДЕНИЕ и мислиш ли, че подфорума на Ботев Пд го модерирате с колегата ти? Той досега нищо не коментира! Не мислиш ли, че ПО-СКОРО НАСАЖДАТЕ ОМРАЗА КЪМ ЕКИПА И ПРЕЧИТЕ ВСЯЧЕСКИ ЗА НОРМАЛНИЯ НАЧИН ЗА КОМУНИКАЦИЯ ВЪВ ФОРУМА? И после ви няма никакви, а тези които модерират стават жертви НЕ САМО НА БЕЗХАБЕРИЕТО ВИ, но и на изявите ви в малкото време, в което присъствате!

Върни се в “Модератори”