Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Aronaks » 27 яну 2023 11:36

Blue_Blood84 написа:Мароканеца почти сигурно сме го взели и е бил последния трансфер от икономичния план. Като подпишем с ЮГ ще направим още два по-силни трансфера, каквото и да значи това, единия най-вероятно ще е бек, заради контузията на Патрис. Това казаха в Трибуна Левски след контролата с Рига.

Нещо започва да става много съмнително това подписване с ЮГ. Говори се от месеци и нищо. Уж министерството даде зелена светлина за концесия и пак нищо. Колко пък време да се изготвят тези договори?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 27 яну 2023 13:51

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
Blue_Blood84 написа:В блиц пише, че сме получили оферта за 1,7 милиона евро за Кордоба от Сочи, но задържаме за момента, че се чакало подписа с ЮГ. Ако е вярно това, играч, който взехме за 300 хиляди лева, да го продадем за 3,4 милиона лева година и половина по-късно направо си е удар и то защитник, ако е вярно де.

Блиц съвсем леко забравят , че Русия е под санкции.
П.С. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Russian_football_transfers_winter_2022%E2%80%9323
Очевидно има някаква вратичка , има 1 трансфер от Португалия.
Все пак е много малко вероятно да е истина.

Русия не е под санкции, определени неща от Русия са под санкции - има малка, но много съществена разлика, която хората, които действат с умнокрасиви опорки (не визирам теб, макар че сигурно и ти ме псуваш с другия форум :)), трудно схващат. Например така наречените орки не само търгуват с торове и зърнени култури, ами им се молят за доставки, щото те сами ги спират понякога. Отделно, винаги има вариант за входящ трансфер през друга държава (примерно една наша съседка) по начина, по който хич не си купуваме руски газ с турски етикет, щото Турция е сред най-големите производители на газ в света :)

Обаче аз съм сигурен, че ние ще чакаме демократична оферта и няма да продаваме на орки/ Например може да излезем с фланелки на Списаревски и да го продадем в САЩ - е, малко те са убили Списаревски, ама какво - няма да обърщаме внимание на такива неща, ние мразим само орките, щото сме жу су и и т.н. Пък и 1,7 милки ойро пари ли са за нас - семки, баце, под 5 мелеона не продаваме и точка. И Краев не го даваме за някакви кирливи 700 000 евро, както и кашкавалчо на вратата за 400 000. Ние си пазим отбора и сме хегемон - е, продадохме на някакъв осморазреден арабелски отбор един от най-добрите си футболисти за почти 100 000 евро, ама то там е друго положението. И те така :)

Има нещо доста сбъркано - не знам къде и защо?

Въобще не ми пука , ако трябва да съм честен.
Пишеш трансферен прозорец русия и виждаш , че от над 30 трансфера има само 1 - Европа - Русия. Което малко или много би трябвало да те накара да се замислиш дали няма някакви пречки.
1,7 М са си 1,7 М независимо дали ги получаваш от руски клуб или .......испански - Факт!
Русия е агресор , не Нато или Украйна - Факт!!

Пералнята свърши,вадя чипа,разглобявам и старата мобилка,по Еконта ги пращам(чиповете) на агресорите.............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 27 яну 2023 14:20

Хора уважавам всеки един левскар,НО,защо когато сектор Б не са съгласни с нещо веднага от репортерите се пише все общо за феновете на ЛЕВСКИ!Ето сега с декларацията срещу Гонзо,ами той си е тъпо парче ( не коментирам футбола му)но и аз съм съгласен,че е тъпо изказаното от него! Сектор Б не са,нападат клуба и се изкарва така,че всички сме срещу него!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 яну 2023 14:24

1914.1902 написа:„ПФК Левски“ се разграничава и осъжда изказването на техническия директор на БФС и бивш изтъкнат футболист на клуба Георги Иванов от 24.01.2023 г.

„ПФК Левски“ не приема расизма и дискриминацията под каквато и да е форма.

ПФК Левски върши глупост след глупост - какъв се явява Гонзо на Левски, че да се разграничваме от него за нещо, което е изказал в качеството си на служител на БФС, а не на Левски? Пресоляването на манджа е факт за пореден път и все пак все още не може да стигне тоталното дъно с "честита първа точка в ЛЕ, делиорманци". Позор!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 яну 2023 14:26

LoveAndPeace написа:Въобще не ми пука , ако трябва да съм честен.
Пишеш трансферен прозорец русия и виждаш , че от над 30 трансфера има само 1 - Европа - Русия. Което малко или много би трябвало да те накара да се замислиш дали няма някакви пречки.
1,7 М са си 1,7 М независимо дали ги получаваш от руски клуб или .......испански - Факт!
Русия е агресор , не Нато или Украйна - Факт!!

+1, вече си говорим на един език - бизнесът си е бизнес, ако не е забранен. А този не е забранен. както не бяха забранени и контролите с отбори от Русия (орки, ватници или както искате да се наричат - аз нямам проблем с това). Ама да не отплесвам - политиката наистина няма място в спорта, макар едни ингилизи всеки ноември да ни показват обратното с едни макчета по екипите си
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 яну 2023 15:28

За чий ни е да коментираме Гонзо? Какви са тия олигофрени, дето пускат тия изявления? Нарочно ли правят глупост след глупост? Къде беше забъркано името на Левски, че да се разграничаваме?
110 години любов!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 яну 2023 17:22

Евала на Гонзо!!!
Каза това което много хора не го искаме, разни печки и не само, играли година-две у нас в нац. отбор!
ДГД швейцарските албанци и турския бундестим, сбирщината на белгийците и подобни... Гризман ли остана единствения бял при франсетата?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 яну 2023 17:42

Гонзо е абсолютен идиот. Заради 5тия му незавършен клас сега ще ни разнасят още повече по цял свят след онзи театър с Англия.
Не Левски , България трябва да се разграничи от "акъла" му.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 яну 2023 18:16

Любо Пенев също разчисти националния отбор от сърболя и др.под.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 27 яну 2023 18:35

Спрягат някакъв испански- мароканец с девствен мустак за Левски.... За първи път виждам играч без секунда клип в нета!!!! Ами то даже Тошо фанелата от Горна Чинка има!!!!. За Гонзо отдавна е ясно, да е жив и здрав му пожелавам и да идва само да гледа мачове на Левски.

Върни се в “Левски”