Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 09 мар 2025 23:48

Dust написа:Аз не зная дали го ударил или не, и това не го коментирам, но е факт, че е имало някакво пререкания между Томаш и въпросното дете.

Не е много дете, бая какаванин е, Владимир Миленов показаха го по сайтовете.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 мар 2025 00:00

peliforewer написа:
Dust написа:Аз не зная дали го ударил или не, и това не го коментирам, но е факт, че е имало някакво пререкания между Томаш и въпросното дете.

Не е много дете, бая какаванин е, Владимир Миленов показаха го по сайтовете.

Всички до 18г. са деца. Моето комшийче е ня 15г. и е 200 санта, това не го прави мъж.

Неразбрах, защо си е плачел за шамар?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 мар 2025 00:09

damyanov1963 написа:Виж резултатите от мачовете на Левски, когато са му свирили чужди съдии и ще разбереш защо се реагира така.

В това култово видео има някакъв фен на ЦСКА, който твърди, че Левски винаги падали с чужд съдия:

https://www.youtube.com/watch?v=NqXIZDuSM3U - на 04:12

Ултраспорт след ЦСКА - Левски (15.10.2000г.)

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 мар 2025 00:26

Пели, разтворил си крилата и защитаваш човек, зашлевил шамар на непълнолетен.
Не ти пожелавам, някой тип да зашлеви шамар на сина ти или на твоя внук.
Как ли ще постъпиш.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 мар 2025 01:22

Ето го лайното. Със сигурност не е гонил топките вчера. U17 не гонят топките .

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015560808537

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 мар 2025 06:02

gihuelo написа:Ето го лайното. Със сигурност не е гонил топките вчера. U17 не гонят топките .

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015560808537

Дали е лайно или,.не, каво е правил на терена, има кой да установява/
А онова огромно лайно, който не може да налита на възрастни,, няма право да бие деца. Има си закони.
Иначе, сега родителите могат да вземат пистолети и автомати и да тръгнат.
В Патагония ли се намираме?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 мар 2025 07:16

Ако наистина Томаш е ударил това момче, то мача с Берое ще се окаже последния в треньорската му кариера .
Веднага БФС и НСА трябва да му суспендират треньорската диплома. Дори и нашите да не го направят ,ако стигне до ФИФА и УЕФА те ще го направят.
Наскоро имаше подобен случай в художествената гимнастика - въпросните треньорки( майка и дъщеря) бяха наказани и от нашата федерация и от международната и им беше забранено да практикуват треньорската професия на територията на тази планета.
Един треньор ,който е учил и положил изпит по педагогика да си позволи да удря непълнолетен е абсолютно недопустимо.
Това дали удареното момче е на 7 или 17 години няма особено значение. За вече споменатия случай в художествената гимнастика ударената девойка също е била на 17 години.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 мар 2025 07:18

krumeto написа:Пели, разтворил си крилата и защитаваш човек, зашлевил шамар на непълнолетен.
Как ли ще постъпиш.

Първо, не съм видял дали Томаш му е ударил шамар.Второ, ако мой внук на 17 години се държи нагло и провокира хора много по възрастни от него първият шамар ще го изяде от мен, а вторият от потърпевшия.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 мар 2025 07:47

honda написа:Доколкото разбирам , отправяш персонални обвинения срещу мен, ако имаш някакви доказателства бих те помолил да ги предоставиш пред всички.
Бих се обърнал към всички модератори да проверят и да отговорят дали някога съм "докладвал" който и да е колега от форума или съм искал някое определено мнение да бъде изтрито. Ако има такъв случай бих помолил модераторите да го представят и аз обещавам ,че няма никога повече да пиша в настоящия форум.
Ако обаче е така както твърдя , а именно че никога не съм "докладвал' колега от форума ,бих помолил колегата peliforewer ,ако има останало някакво достойнство да се извини или да напусне форума завинаги .

honda не е участвал с доклад при последния бан на peliforewer, който просто наруши правилника и му беше посочено коя точка трябва да научи.

Бан получиха още няколко потребители през последните седмици, като с това не се цели забрана на тези хора да си казват спокойно мнението във форума, а просто трябва да не нарушават правилника.

https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=53&t=9677 - полезно четиво

ПРАВИЛА НА ФОРУМА!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 мар 2025 07:49

peliforewer написа:
krumeto написа:Пели, разтворил си крилата и защитаваш човек, зашлевил шамар на непълнолетен.
Как ли ще постъпиш.

Първо, не съм видял дали Томаш му е ударил шамар.Второ, ако мой внук на 17 години се държи нагло и провокира хора много по възрастни от него първият шамар ще го изяде от мен, а вторият от потърпевшия.

В една нормална държава с такива "възпитателни методи" най-вероятно ще ти отнемат родителските права.
От казаното от момчето от Берое, ако е вярно няма нищо нагло и провокативно.
Всички чухме, как не толкова отдавна - по време на мача ви със Славия от първия полусезон ,в които бяха допуснати само деца привърженици на любимия клуб какво скандираха . Тогава какво трябваше да направят Гошо Петков, привържениците на Славия?

Върни се в “Левски”