Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Георги Петков: Батков напуска Левски през лятото

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 май 2012 20:42

blue avalanche написа:
Captain Stottlemeyer написа:
ralka_levskarka написа:Ще ми липсва този образ.... беше голям спец по прогнозите и рядко грешеше (в обратен смисъл). ;) Щом кажеше преди мач с чорбата, че ще ги смачкаме, се приготвях за най-лошото... :lol:

Но позна в най-важната прогноза!Че ЦСКА няма да вземат лиценз...

Ами той Боби ако не се беше уплашил преди време, те пак нямаше да вземат лиценз и сега щяха да риткат във "В" група на стадиона в Мировяне, ама хак му е. Сега той е на пангара, а "Пирин" и други отбори духат супата.... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 20 май 2012 22:01

ralka_levskarka написа:
Sisi 1914 написа:Това са пълни спекулации.
:evil:

Сиси, не е спекулация. От зимата се знае, че Батков си заминава. Нито ходи на мачове на Левски, нито си прави поредните малоумни изказвания.

Малоумните изказвания си ги прави още. След мача с ЦСКА си показа мазната муцуна и Локото взе, че ни тресна и Батков реши да се покрие...Относно махането му от Левски - дал Бог ама не бързайте да се радвате докато не стане наистина факт...да няма после разочаровани от оставането му...усещам, че може и да има изненади :ugeek:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 20 май 2012 22:20

Жоржиньо написа: Аз мисля,че ти не си правилния човек който да пуска теми в раздела на Левски ;)

+1 :) И както се казва в такива случаи: Ако няма какво да правиш, прави го другаде! :lol:

Г-н Василев ви купува и ни ставате едно сателитче.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2012 22:30

Muscarin написа:
Жоржиньо написа: Аз мисля,че ти не си правилния човек който да пуска теми в раздела на Левски ;)

+1 :) И както се казва в такива случаи: Ако няма какво да правиш, прави го другаде! :lol:

Г-н Василев ви купува и ни ставате едно сателитче.

Г-н Василев ни "купува" и вие :arrow: :arrow: :arrow: :cry:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2012 22:16

Бившият играч на Левски Николай Димитров - Хичо вкара първия гол за тима си Касъмпаша при победата с 4:0 над Коняспор в полуфиналния мач-реванш от плейофите за влизане в Сюперлиг на турската Първа дивизия. В първия мач преди четири дни тимът от Истанбул също бе записал победа - с 2:0 и отново с гол на Хичо и така с общ резултат 6:0 се класира за финала.

Потребителски аватар
balef

Благодарност към Ясен Петров !

Мнениеот balef » 23 май 2012 23:53

В много труден и критичен момент пое Левски и се доказа, че е истински мъж и много добър и интелигентен треньор !
Ясен Петров завинаги един от нас !

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Благодарност към Ясен Петров !

Мнениеот kambata » 24 май 2012 00:01

Ясен наистина доказа, че е ГОЛЯМ ЛЕВСКАР чрез делата си. БЛАГОДАРИМ

Април1876
Контакти:

Мнениеот Април1876 » 24 май 2012 00:06

Да...Беше уникална глупост да го сменят миналото лято без да има по-добър вариант от него..Можеше да преговарят с треньорите които искат и като видят че не искат да доидат, да го оставят..

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 24 май 2012 00:07

Жалко, че си тръгва, той направи един много силен сезон с победи на гент, цска, спортинг и като цяло добра игра. Слабата зимна селекция доведе до загуба на титлата и съответно неговото напускане. За мен Ясен Петров е един много добър треньор, съжалявам, че си тръгва. Успех :))
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 24 май 2012 00:10

И той е една от жертвите на мустакатия родопски мечок. Доказа обаче, че е истински левскар и заслужава уважение.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”