Очаквано посредствен мач за мен. Прогнозата ми беше 0:0 или победа с един гол за някой от двата отбора, пряко сили 1:1 - така и се получи. Очаквах да сте прибрани и на контраатака, но ме изненада, че някъде до 30та минута мачът се игра изцяло във вашата половина. От това обаче произлезе само един добър далечен удар и съответно добро спасяване на вратаря ви. Ако има нещо, от което поне малко да съм доволен, то е, че все пак нашите демонстрираха някакво желание за победа - за съжаление неподплатено с достатъчно смислени футболни аргументи. Вие разчитахте повече на нашата некадърност, отколкото на собствените си възможности. Не усетих самочувствие и увереност, подобаващи за отбор с дълга успешна победна серия. Дори мисля, че чисто психологически влязохме по-добре в мача. Сега и от двата лагера се чува "да бяхме малко по-адекватни...", а истината е, че и двата отбора не показаха нещо по-различно от случилото се и досега през сезона. Така че нищо необичайно. Защитата ни продължава да е трагична, така че не ме изненада въобще начинът, по който допуснахме гол, а вие трябва да съжалявате, защото ако бяхте предложили малко повече в атака, можехме да отидем и на разлика. Преди попадението имахте единствено едно изпускане на топката от Китанов след пряк свободен, което създаде малко напрежение в наказателното, така че реално от първото си положение - вкарахте. Което съвсем не е лошо! Лошото за вас беше, че не създадохте повече ситуации.
Малко преекспонирате пропуска на Костадинов според мен - имаше защитник между него и другия ви играч, та въобще не съм сигурен, че щеше да стигне до втория, ако беше решил да подава. Според мен правилно напредна и стреля - просто Китанов е стабилен 1 на 1, проблемите и колебанията му са другаде. Ако наблегне на тях, има бъдеще. Дузпата беше спорна - ако бях съдия, не бих свирил такава в дерби мач. Хем не заслужаваше никой да победи, хем не виждам иначе как щяхме да вкараме. И след като така или иначе бяхме допуснали, мачът си отиваше за вас. Факт е обаче, че Преслав тотално надигра/надхитри Йоргачевич в тази ситуация - и с изработването, и после със самото изпълнение. Напълно излишно беше от страна на сърбина въобще да влиза в тази ситуация. Като е закъснял - затваря ъгъла и го оставя да я догони. Мислите ли, че щеше да падне гол? Яд ме е на Виана, че реши да пада за дузпа в последната атака, но ако беше вкарал, това щеше да е една от най-незаслужените ни победи. Не, че нямаше да се радвам, естествено - даже щеше да е доста сладко

Съгласен съм с мнението, че от двата състава нашият остави впечатление за по-голям потенциал за развитие, поне индивидуално, но дали такова ще се случи зависи от много фактори... При сегашното положение, като отборно и тактическо представяне - ако някой въобще заслужаваше да победи, то това беше Левски.
Публика
Канихте се за гаври, пък се изгаврихте със самите себе си с първата "хореография" (майтапът с Always ultra я описва най-добре според мен), разпадащият се картонен ковчег и попът, миришещ на кебапчета. Много ниско ниво. Единствено ви се получи това с емблемата на Литекс на електронното табло. На нашата първа хореография най-впечатляващото и беше...размерът на транспаранта. Вторите се получиха по-добре, лично на мен повече ми хареса нашата, защото беше по-трудна за изпълнение и по-ефектна в комбинация с пирото. Изненадах се, че никоя от пръчките, държащи големите транспаранти, не се прекърши

Като пеене - първото бяхме доста зле, а разпяващият ме влуди с повтарянето на 3-4 песни постоянно. Единствената разлика "в негова полза" спрямо Мегафона беше, че не се караше постоянно на хората, а окуражаваше при всяко що-годе получило се скандиране/пеене, но като цяло - това момче не знае как да взриви тълпата. На няколко пъти ми направи впечатление, че точно се усети някакъв зараждащ се ентусиазъм и вместо веднага да започне нова песен - или си говори с някой на пистата и блее, или почне нещо бавно от типа "аз пея - вие повтаряте", та изпускаше моментите, в които можеше да избухнем мощно. Хареса ми, че след допуснатия гол се посъбудихме - тогава, когато подкрепата е нужна повече, но пак нивото не бе повече от прилично. Не знам защо, но поне на стадиона ми се стори, че при вас беше обратното. Освен очакваното избухване в минутите непосредствено след гола - позамряхте през втората част. Явно без Офанзива и Дивизията - толкова...
Лично според мен Животните се представиха една идея по-добре от СЗ що се отнася до хореографии, пеенето бе под нивото и на двата сектора, така че най-хубавото остана бройката на...зрителите.