Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Мнениеот ralka_levskarka » 16 май 2013 01:41

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:Че то като бяхме с 10 души седяхме по- добре от тях, бе :lol: След 70 минута не можеха топката да си подадат.

Сложи ги още 10 мин,та да станат 80!Сега ми кажи до 80-тата вие какво направихте толкова,защото те пропуснаха доста положения....особено първото!

Доста, доста- колко да са доста? Цяло второ полувреме и продължения бяхме с човек по- малко- не личеше.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2013 01:42

ralka_levskarka написа:
Tommi написа:
ralka_levskarka написа:Че то като бяхме с 10 души седяхме по- добре от тях, бе :lol: След 70 минута не можеха топката да си подадат.

И защо не ги биха? 30 минути в продължението защо не ги натиснаха?

Явно днес нямахме и късмет :) Видя се и при една контра, Рамос тръгна, подаде на Силва, той искаше на двойно, ама.. едно двойно стана мани, мани. Просто преди третия гол се видя как бъркаха пред своето наказателно поле още. В последната минута, само не можах да разбера, Силва как би точно в Караджов :| Вратата толкова голяма, той в ръцете на вратаря..

Аз ще ти кажа защо би в Караджата. Защото е негодник. ;)
Недей да ги оправдаваш с липсата на късмет. Гунди е казал: "Не оправдавай загубите си с лошия шанс! Това е равносилно да кажеш, че победите ти са съвсем случайни..."
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 май 2013 01:44

Ей някои хора спирка нямат, Хубчев играеше в Осъм-Ловеч в Б група,стана футболно име като дойде в Левски иначе щеше да си доиграе кариерата из селата в България.Хайде повторението започва който не е гледал сега може хвърли някой поглед.Ами до там я докарахме последните години да изпитваме затруднения с такива средняшки отбори като Берое,преди време такива тимове ги отнасяхме с 3-4 гола ако играем с тях на финал за купа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2013 01:45

BadBoy написа:
Tommi написа:Аз съм го казал отдавна, даже и сега при победите го припомнях. За евротурнирите трябва да се прави чисто нов отбор. Само трябва да задържат Гари Родригес на всяка цена.

Батков ако зависи нещо от него не е на същото мнение.

В другите е проблемът. Колко пари пръснаха за играчи и само с 1 уцелиха. Пък и свободни агенти да са, по всяко време може да намериш по-добри от тия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2013 01:45

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:

Сложи ги още 10 мин,та да станат 80!Сега ми кажи до 80-тата вие какво направихте толкова,защото те пропуснаха доста положения....особено първото!

Доста, доста- колко да са доста? Цяло второ полувреме и продължения бяхме с човек по- малко- не личеше.

Еми не са малко!Плюс това през цялото първо полувреме си бяхте пълен състав,така че това не е оправдание ;) ....
Плюс това играете с Берое......какво оправдание трябва да се търси...с Берое?
И преди го казвах,и сега ще го казвам.....имате двама-трима,които ви влачат...останалото зад тях(защити и т.н.) е пълна скръб!Митов го раздава на мускули и късмет...ама късмета изведнъж си заминава...не може всеки мач накрая да биете!Не става всеки път! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 май 2013 01:46

Ама на мен днес ми хареса, че имаше дух, най лесно им беше при 3:1 да се откажат, ама това не е Илиан.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 май 2013 01:48

Сега на спокойствие ще се видят всички грешки
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2013 01:48

ralka_levskarka написа:Ама на мен днес ми хареса, че имаше дух, най лесно им беше при 3:1 да се откажат, ама това не е Илиан.

Никакъв дух нямаше!Мачът е прехвален...темпото беше в типичния български стил...слоу моушън като мач от 60-те!Това,че двете защити в мача бяха скандално калпави и имаше голове,нищо не означава...
Само виж накрая на дузпите кво стана....това горе доказва тезата ми...на терена имаше доста олигофрени....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 май 2013 01:50

Tommi написа:
BadBoy написа:
Tommi написа:Аз съм го казал отдавна, даже и сега при победите го припомнях. За евротурнирите трябва да се прави чисто нов отбор. Само трябва да задържат Гари Родригес на всяка цена.

Батков ако зависи нещо от него не е на същото мнение.

В другите е проблемът. Колко пари пръснаха за играчи и само с 1 уцелиха. Пък и свободни агенти да са, по всяко време може да намериш по-добри от тия.

Кола, жена и трансфер е на късмет, и трите във времето може да ги вкараш в пътя, но изисква време и нерви.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 16 май 2013 01:56

Red_Neck написа:
eelche написа:Ебати и комплексарите има...Левски пада-злоба,омраза,завист,Левски губи-още повече омраза...

На всички беше ясна несъстоятелността на този отбор,факта,че стигнахме дотук трезвомислещите левскари отдават на късмета,грешките на противниците и да...другите начини.Беше просто въпрос на време :roll:

А на мерзавците,ментално болните люде и особено на червената сбирщина от отрепки и утайки - КЗЦ ;)

Като за начало нека дефинираме разликите между "пада" и "губи" ?! :)

Достоевски, мислителю, накара половината форум дълго да мисли върху тезата ти ........... :)

Много си умен,Левски играе,пада,отбора си остава,феновете също,имаме прекрасен отбор,на който му е нужен много добър специалист и здрава подготовка,финансово обезпечени сме и навсякъде в България играем като у дома ;)

Да помислим какво има другия "гранд" живеещ с успехите от 1900 и някоя си,нито има стадион като хората,нито има отбор,нито има школа.На мачовете ходят по 300-400 души,а по терена се копаят гробове.Собствениците са заклети пияници,разбиращи от футбол колкото Александър Томов от икономика."Легендите" на ЦСКА са предимно откраднати или взети по втория начин юноши на чужди отбори,които в повечето случаи си тръгват освиркани от Армията,а когато успеят същите тези титани на мисълта от СекторГ ги възхваляват до небесата.

Разбираш ли колко фундаментални са разликите между клубовете ни Стойчо?Ние си гледаме нас и се мъчим да успяваме по един или друг начин,страдаме и се надяваме,боли ни и опитваме да променяме нещата.Допускат се много грешки от спортно техническо естество,но...

Това което правите вие е само и единствено да плюете по всички останали поради липса на някакви собствени успехи в последните 10 години и на домашна и международна сцена и това избива в много сериозно комплекси.

Хайде,пирувайте от загубата на Левски и да знаете,че Жоао Силва ви праща много поздрави!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Архив”