Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2013 23:54

sin4ec написа:
dunavfc написа:ГЕРБ ще вземат около 10-15 % на следващите избори ( ако не бяха драматичните промени през последният месец щяха да имат около 25-30 % ),ще бъдат 1000 % в опозиция и ще бъдат категорично сами,но това не бива да ги спира,особено ББ.Това е демокрацията,един път си на власт,после в опозиция,дано да не стане като Сините и НДСВ,които се превърнаха в политически трупове.

sin4ec написа:
milen.hristov написа:Е да друго се наркоманите от софия запад да са с теб, хора с досиета цял ферман

Какви наркомани, какъв СЗ, бе , гербераст? Аз какво общо имам с тях? Аз три години обяснявам, че ББ ще доведе България до фалит и трагедия, какви СЗ ми дуднеш? България е на ръба на катастрофата, а ми пускаш клипче с 150 човека в защита на ББ? Ходи се гръмни някъде, смешник!

Смешко в фейсбук,вече над 35 хил. души са заявили,категоричната си подкрепа за ББ в тоя труден момент,така че малко повече уважение към българският народ ;)

Палячо, същият този се изгаври с 1 500 000 гласували на референдума, че гледал тенис и ритал топка! И се научи да пишеш на български, смешник!

4.5 млн. души решиха също в деня на референдума да гледат тенис или да ритат топка,защото референдума беше малоумен,това,че не си схванал иронията в думите на ББ си е твой проблем.Очаквам корекция на моята грамотност за бъда просветлен и аз,как се пише на български език ;)

И все пак,очаквам коментар,как са се събрали тия 35 хил. души в фейсбук или нещо запецна ?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 фев 2013 01:29

Гледам днес всички партии точат яко лиги за властта едни закани от всички страни аве чакайте малко,хората протестират и не искат всякакви оцапани партии и политици домогвали се до властта,те май си мислят че всичко ще си върви по старому ,този път не са познали.Единият се изтапанчил и се бие по гърдите как щял да разбие комунистите,втория прави някакви схеми и коалиции,третия бърза да определя и избира дати за избори,всички си измиха ръцете и оставиха проблемите и исканията на протестиращите,никой ни лук ял ни лук мирисал.Не, този път наистина този така наречен политически елит трябва да си отиде,както се казва в един филм- ще се изключваме.Вижда се че вече трябва да се вземат кардинални мерки защото тия партии са се самозабравили.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 21 фев 2013 09:06

Магьосникът от Оз по жълтите павета:
БСП: Вдигаме данъците, назначаваме 250 000 държавни чиновници, държавата взима няколко милиарда евро заеми, за да вдигне два пъти пенсиите, фалираме, почваме да печатим пари, всички ставаме милионери и пенсионерите почват да умират от глад по улиците. Тоя филм сме са го гледали. Социализъм без хиперинфлация не е истински социализъм.
ГЕРБ: Досъсипваме още 100-200 000 работни места в дребния и средния бизнес и закриваме панаира.
АТАКА: Излизаме от ЕС, Русия почва да ни продава двойно по-скъп газ, помпаме 200-300 000 безработни за шест месеца. Одържавяваме всичко, Волен вместо златни залежи за 100 трилиона долара намира дебела премиерска заплата, бутаме валутния борд, почваме да печатим пари, всички ставаме милионери и да живее комунизЪма.
ДПС: г-н Местан ще скрие топката на половината европейски лидери по реторика, ама дотам.
Сините: Като „истински“ десни политици вдигат данъците, назначават още 10 комисии с тлъсти заплати да контролират монополите и доразсипват едно 100 000 работни места.
България на Гражданите: Свикват ВНС, намаляват депутатите със сто, три дни празнуваме с кебапчета и бира.
РЗС: Свикват ВНС, променят три думи в конституцията, позволяват отзоваването на депутати, което дава власт на партиите разполагащи с организиран етнически вот да изнудват всеки депутат в половин България, тъй като две махали стигат да го отзоват. После връщат кабинета на ГЕРБ.
ВМРО: Връщаме комуниЗъма, излизаме от ЕС, продължаваме с хиперинфлация, но ще набият ромите, докато полицаите им се работи за 3 долара на месец. Влизаме по всички световни медии като държава с расов геноцид.
Някой нов популист: Смяна на системата, свикваме ВНС, превръщаме се в междузвездна империя.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 фев 2013 09:23

Опит да прокара закон с който да разреши генетично модифицирани оргаизми (ГМО)
във формата на селскостопански култури да влезнат в България.
Опит за чист лобизъм от страна на ГЕРБ, спрян временно след протести. Кои са точно тези
земеделци които стоят зад този опит ?
Опит да се покани точно определена американска компания съсипала природа на няколко
континетна да прави сондажи за шистов газ в най-плодородната земя на България.
Временно спрян след протести.
Реално узаконяване на построеното извън концесионния договор на Юлен с решение отпреди
2 дена.Вместо да се прегледа концесионния договор на Юлен и да се види че той е нарушен
след което да им се отнеме концесията (подобно на отнемането на лиценза на ЧЕЗ) но
държавата узаконява незаконнопостроеното. Кой е собственик на Юлен?
Защо собственика на Юлен като собственик на ски зоната на Витоша не им бе отнета концесията за проваления
сезон 2011/2012-та. Защо собственика на Юлен като собственик на ски зоната над Добринище не им бе отнета
концесията за това че там реално нямаше сезон няколко години?
Проблеми с Лукойл (по време на миналогодишните протести) довели до сваляне на гащи от правителството
(няколко министъра щяха да запечатват Лукойл един от тях нашляпа и руснаците другия го уволниха че събирал тен).
Колко пари са потрошени от министерството на екологията до момента за несъществуващия завод за
боклука на София.
Задължаване на всички фирми дори и такива с минимален оборот да си купят нови касови апарати
за връзка с НАП (на пазара тогава предложения от само една фирма добре че го отложиха още вднъж че още една
успя да се снабди необходимите модули за тези касови апарати).
Неработещ надзор на БНБ относно банките.
Неработеща Комисия за защита на потребителя.
Неработещ ДКЕВР.
Нов закон за децата който е повече от спорен.
Промени от министерството на образованието "задължаващи" родителите да пратят децата си от 4 г. на предучилищна.
Фонд научни изследвания.
Сделки със земя по морето и със земеделска такава, виж и за Натура 2000.
Виж стартиране на наказателни процедури от ЕС към България, последната май беше за пазара на тока.
Виж статистика за процент злоупотреби по ЗОП!!!
Провери и щата на държавната администрация !!!
Провери за електронно правителство!!!
Калина Илиева
Емо ротманса
Румяна Желева
Димитър Аврамов
мин. Божидар Нанев
мин. Ана Мария Борисова
мин. Николай Младенов
и много други ......
А кой е последния член на конституционния съд?

И това са все "успехи" за които се сещам набързо. Е не са ли си лика прилика с комунистите?
Това реших да го напиша по темата за по-малкото зло. Според мен по-малко зло няма.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 21 фев 2013 11:29

тука вече се бъзикате с тая анкета ми се струва:) Вчера БСП имаше 45 гласа, днеска станали 35 :lol: ..какво, 10 човека се отказаха ли :mrgreen: .И ГЕРБ от 70 и няколко, изведнъж за един ден дръпнаха с има-нема 50 гласа :mrgreen: ..ма айде нема нищо, айде нема нищооо :lol:

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 21 фев 2013 11:32

ааа, и Кунева имаше вчера 12 гласа, днес станали 8 :mrgreen: .Абе Боко да не е вдигнАл верно заплати и пенсии с 50 процента, та от вчера до днес почти двойно увеличи "рейтинга"...почвам да си мисля че Мира Радева е модератор в тоя форум :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 фев 2013 11:43

СИН_ИМПЕРАТОР написа:тука вече се бъзикате с тая анкета ми се струва:) Вчера БСП имаше 45 гласа, днеска станали 35 :lol: ..какво, 10 човека се отказаха ли :mrgreen: .И ГЕРБ от 70 и няколко, изведнъж за един ден дръпнаха с има-нема 50 гласа :mrgreen: ..ма айде нема нищо, айде нема нищооо :lol:

Пич,обърка форумите!Тук БСП винаги са били на 4-о място и никога не са се и доближавали до Единство и Атака.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

nepravda

Мнениеот nepravda » 21 фев 2013 14:14

sin4ec написа:
dunavfc написа:ГЕРБ ще вземат около 10-15 % на следващите избори ( ако не бяха драматичните промени през последният месец щяха да имат около 25-30 % ),ще бъдат 1000 % в опозиция и ще бъдат категорично сами,но това не бива да ги спира,особено ББ.Това е демокрацията,един път си на власт,после в опозиция,дано да не стане като Сините и НДСВ,които се превърнаха в политически трупове.

sin4ec написа:
milen.hristov написа:Е да друго се наркоманите от софия запад да са с теб, хора с досиета цял ферман

Какви наркомани, какъв СЗ, бе , гербераст? Аз какво общо имам с тях? Аз три години обяснявам, че ББ ще доведе България до фалит и трагедия, какви СЗ ми дуднеш? България е на ръба на катастрофата, а ми пускаш клипче с 150 човека в защита на ББ? Ходи се гръмни някъде, смешник!

Смешко в фейсбук,вече над 35 хил. души са заявили,категоричната си подкрепа за ББ в тоя труден момент,така че малко повече уважение към българският народ ;)

Палячо, същият този се изгаври с 1 500 000 гласували на референдума, че гледал тенис и ритал топка! И се научи да пишеш на български, смешник!

Та това референдум ли беше, това беше една смешка на комунистите, за да се отчетат на тези които им дадоха рушвет за Белена.

nepravda

Мнениеот nepravda » 21 фев 2013 14:16

GOLEADOR написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:тука вече се бъзикате с тая анкета ми се струва:) Вчера БСП имаше 45 гласа, днеска станали 35 :lol: ..какво, 10 човека се отказаха ли :mrgreen: .И ГЕРБ от 70 и няколко, изведнъж за един ден дръпнаха с има-нема 50 гласа :mrgreen: ..ма айде нема нищо, айде нема нищооо :lol:

Пич,обърка форумите!Тук БСП винаги са били на 4-о място и никога не са се и доближавали до Единство и Атака.

Ти си гледал някаква друга анкета. Вчера се пусна анкетата от начало. Само резултатите се повтарят което е факт. А в една друга анкета на Стандарт даже са повече 52 % за ГЕРБ.

Върни се в “Архив”