blue avalanche написа:GOLEADOR написа:
Както винаги Стойчо е прав.
Както винаги,Стойчо иска по 20 човека на "трансферен прозорец"...![]()
При толкова боклук, и аз да съм, и аз ще искам 20 човека. С тия инвалиди нищо не може да се постигне.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
blue avalanche написа:GOLEADOR написа:
Както винаги Стойчо е прав.
Както винаги,Стойчо иска по 20 човека на "трансферен прозорец"...![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
danko_sot написа:Да бе аз нали гледах само второто, ама много ми се наби тоя Нилсон. Той едно центриране не можа да направи като хората, Румбата поне имаше хубаво центриране с левия крак. Къде отиде Румбата между другото, питам от интерес ?
1982 написа:И да се махнат "Боклуците", няма кой да дойде. А и да дойде, ще е от същото ниво. Тоя филм го гледам безкрайно вече - Вън Илия Павлов, Вън Божков, Вън Митал, Вън ТИТАН.... както виждате, далеч не сме стигнали.
1982 написа:И да се махнат "Боклуците", няма кой да дойде. А и да дойде, ще е от същото ниво. Тоя филм го гледам безкрайно вече - Вън Илия Павлов, Вън Божков, Вън Митал, Вън ТИТАН.... както виждате, далеч не сме стигнали.
11_best написа:1982 написа:И да се махнат "Боклуците", няма кой да дойде. А и да дойде, ще е от същото ниво. Тоя филм го гледам безкрайно вече - Вън Илия Павлов, Вън Божков, Вън Митал, Вън ТИТАН.... както виждате, далеч не сме стигнали.
Боклуците трябва да се разкарат от целия футбол, ако ще той да стане полуаматьорски. Пак казвам, българският фен е пълен идиот да гледа как някой пере откраднатите от народа пари, като изсипва част от тях не за българските деца, а за френски ганаец - инвалид или за параолимпиец от Кюрасо, останали безработни във Франция и Холандия.
Резултатите на отборите снощи (без този на Тото Пловдив) можеха да се постигнат и с отбори само от млади български играчи, които са тренирани и играли истински мачове поне една година.
Червени_шампиони написа:CSKA ME, на пияно ли го писа тоя коментар?Как разбра, че Томаш Черни е слаб след като си го гледал един мач в който Мура имаха 2 или 3 удара в нашата врата и той ги хвана?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта