ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Мнениеот 1982 » 20 юли 2012 10:29

blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:
Както винаги Стойчо е прав.

Както винаги,Стойчо иска по 20 човека на "трансферен прозорец"... ;)

При толкова боклук, и аз да съм, и аз ще искам 20 човека. С тия инвалиди нищо не може да се постигне.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2012 10:34

danko_sot написа:Да бе аз нали гледах само второто, ама много ми се наби тоя Нилсон. Той едно центриране не можа да направи като хората, Румбата поне имаше хубаво центриране с левия крак. Къде отиде Румбата между другото, питам от интерес ?

последно беше на проби в някакъв полски отбор, забравих му името..

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 юли 2012 10:40

1982 написа:И да се махнат "Боклуците", няма кой да дойде. А и да дойде, ще е от същото ниво. Тоя филм го гледам безкрайно вече - Вън Илия Павлов, Вън Божков, Вън Митал, Вън ТИТАН.... както виждате, далеч не сме стигнали.

Глупости, все някога и нас ще ни огрее и ще случим на добър собственик. Просто не трябва да се примиряваме с тази действителност, това е пагубното
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 20 юли 2012 10:41

1982 написа:И да се махнат "Боклуците", няма кой да дойде. А и да дойде, ще е от същото ниво. Тоя филм го гледам безкрайно вече - Вън Илия Павлов, Вън Божков, Вън Митал, Вън ТИТАН.... както виждате, далеч не сме стигнали.

Боклуците трябва да се разкарат от целия футбол, ако ще той да стане полуаматьорски. Пак казвам, българският фен е пълен идиот да гледа как някой пере откраднатите от народа пари, като изсипва част от тях не за българските деца, а за френски ганаец - инвалид или за параолимпиец от Кюрасо, останали безработни във Франция и Холандия.
Резултатите на отборите снощи (без този на Тото Пловдив) можеха да се постигнат и с отбори само от млади български играчи, които са тренирани и играли истински мачове поне една година.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 юли 2012 10:45

11_best написа:

Боклуците трябва да се разкарат от целия футбол, ако ще той да стане полуаматьорски. Пак казвам, българският фен е пълен идиот да гледа как някой пере откраднатите от народа пари, като изсипва част от тях не за българските деца, а за френски ганаец - инвалид или за параолимпиец от Кюрасо, останали безработни във Франция и Холандия.
Резултатите на отборите снощи (без този на Тото Пловдив) можеха да се постигнат и с отбори само от млади български играчи, които са тренирани и играли истински мачове поне една година.

Разбира се, собственици като Титан АС са вредни не само за ЦСКА, но и за бг футбол като цяло. Така че цялото футболно общество, барабар с държавата, трябва ччас по-скоро да се обединят и да изгонят тези хора не само от ЦСКА, но и от бг футбол като цяло. Та тези хора са били в управата на Металург Перник, който в миналото е бил един от символите на сенчестите структури и редовен участник в задкулисни игри
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Bolt Thrower
Контакти:

Мнениеот Bolt Thrower » 20 юли 2012 10:57

Голям срам! Много слабо играхме срещу един отбор, който е на нивото на Видима(и треньорът им приличаше на Лаптопа). Нилсон е изключително слаб футболист, който едно центриране не може да направи като хората, а и твърде грешно се опитвахме да надиграваме словенците с тези центрирания. Все пак те се славят със стабилни играчи при високите топки. Дано привлечем един атакуващ футболист, защото ни е много необходим. По-скоро да се махат и тъпите пернишки боклуци, че техните тарикатлъци не се траят!

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 20 юли 2012 12:21

Обезличаването на отбора тече с пълна сила под вещото "ръководство" на тия селяни от Титан. Това определено бе един от най-безумните мачове, на които съм ставал свидетел в евротурните. Стадион - селска нива оградена с два реда трибуни, незнайно как получила лиценз, съперник - банда оскотели словенски селяци, но какво да кажем за отбора на ЦСКА. Отбор, всъщност е силно казано - по-скоро сбирщина от недоразумения. Някъв индианец за ляв защитник, който клякаше при всяко изпълнение на тъч, с отчайващо центриране. Затова ли разкарахме Мартин Дечев? Присо, Шеридън - трагични... Тактика с пробиви по крилата и центрирания, само дето от 40 центирания - половината в аут, другата половина прехвърлиха всички и излизаха в тъч... Една камара жълти картона и един червен в мач с Мура!!!
ЦСКА в момента ми прилича на един прошляк, който е решил да си сложи най-лъскавите одежди, барабар със златните пайети /препратка към изискания дизайн на новите ни екипи/ и да изхарчи последните си пари за разходка из Европа. Само дето забравя, че като се върне дори няма къде да спи... Жалък, жалък ЦСКА - не съм си и представял, че може да го докараме до тук, лошото е, че в момента дори не съм сигурен, че сме стигнали дъното...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 20 юли 2012 12:30

Това беще един от най слабите мачове на отбора в евротурнирите !
Тия чужденци които са в момента са трагични, само Анисе се опитваше нещо да прави.
Черни - Не направи грешки, но е ужасно несигурен.
Нилсон - този кой го доведе не знам. Бек, а не може да бие тъчове, за центрирания да не говорим.
Присо - по тъп играч от този няма, той е крило, а няма нито центриране нито може да вкарва.
Шеридън - това момче нещо има проблем с главата, ако той ни води атаката все мач ще сме 0:0

В този отбор няма дори надежда за нещо, толкова слаби играчи не сме имали никога. Боклуците тотално сринаха ЦСКА !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 20 юли 2012 13:21

Червени_шампиони написа:CSKA ME, на пияно ли го писа тоя коментар? :shock: Как разбра, че Томаш Черни е слаб след като си го гледал един мач в който Мура имаха 2 или 3 удара в нашата врата и той ги хвана?

Вратар, който взехме от втора шотландска дивизия и да го чакаме, да играе в шампионски отбор? Не, абсурд, как ще го смятам за слаб! Ако ще и потенциала на Чех да има, ЦСКА не е мястото за изчакване, особено за чужденец, особено за такъв деликатен пост, като вратарския. Ако Боли не дойде, както май ще стане, след 2-та фатална грешка, Макенджиев ще завърши сезона, дано съм лош пророк. Черни ми е черен и това е, мнението ми е такова.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 юли 2012 13:26

Ами Черни се намеси добре вчера при онова положение в края на мача ;) Не може да го нападаме от толкова рано, без да сме го видели реално какво може. От друга страна ние взехме Черни за титуляр и той така се е навил да дойде при нас, ако бяхме взели Мболи го прецакваме него. Не става така! М Боли ако искаше при нас да играе, трябваше по-рано да каже. Сега вече е късно. Взели сме и един много млад вратар за трети избор, с М Боли трябваше и него да го преотстъпваме. С една дума- взели сме вече Черни за титуляр и къвто е такъв е. М боли да се оправя!

Върни се в “ЦСКА”