Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 08 дек 2022 09:41

W84me написа:
Blue_Blood84 написа:То ако само затова взима Левски няма много логика. Саутхямптън сигурно за между 10-то 18-то в Англия взима повече пари от тв правата, отколкото Левски ще вземе от няколко участия в лигата на конференцията или лига Европа, а докато се случи това да се завърти колелото и Левски да влиза в някакви групи, първо трябва да инвестира пари близки до тия на Лудогорец, за да ги бутнем, и после някоя друга година да натрупаме коефициент, за да влезем в групи, защото ние нямаме коефициента на Лудогорец и на нас още втори кръг ни се падат Базел, Брюж, Андерлехт и Паок, а на тях се падат в групите или на 16-на финал. Предполагам, че заедно с Левски ще правят и друг бизнес и ще е нещо дългосрочно, ако е вярно и за стадиона. Ако ни вземат мисля, че ще ни направят един приличен тим конкурент на Лудогорец и на тирето за борбата за титлата, но не и някакво страшилище на балканите. Да платят Нап и да започнат да строят стадион, това ще е екстра, ама да не го строят като на Ботев 10 години, не че нашия сектор А не го стояха 3 години и накрая без козирка, а до тогава трябваше и другите 2 сектора да направят. Изобщо тука в България няма нужда от коментар.

Саутхямптън, ако завърши на 15то място във Висшата лига ще вземе в пъти повече отколкото Лудогорец в ШЛ.

Всеки клуб, който притежават ЮГ е с цел да им носи пари и да бъде на печалба. Ако в Англия дори на 15 -то място те прави печеливш клуб, в България това не важи. Тук си печеливш единствено в групите на ШЛ.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 дек 2022 10:03

Господа,не ставайте оранжави милионоброители .
Като споменавате приходите кажете и за разходите.
10 млн към НАП са 4 млн лири!!!
Средната цена на играч от Саутхямптън!
С няколко притежавани отбора можеш да си въртиш футболистите и да преценяваш къде са по -полезни,къде е по-голяма ползата и т .н .
Като при големите магазини,едно като не върви в София го пращат във Варна,Бургас и обратно.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 дек 2022 10:50

Не знам кога ще разберете, че професионалните футболисти, особено добрите или перспективните такива, отдавна не са крепостни селяни и никой не може да си ги праща и прехвърля ей така, с лека ръка и когато му скимне, през отбор А, Б и В по примера на продавачките от София и Варна.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 дек 2022 10:59

1914.1902 написа:Точно по тази причина не им вярвам, колкото бързо си тръгнат - толкова по-добре, иначе ще продължаваме да говорим за орбити и титли, а в същото време да се прави едно голямо нищо.

Честно, наистина не вярвам, че го мислиш това, дето го пишеш. Според мен си правиш някакво изследване докъде може да стигне хейта и простотията у наше село, затова пускаш постоянно провокативни мнения, тип клик-байт :)

Конкретно за Мъри - за мен никога не е бил нещо уау и никога не съм ревал за него и не съм го чакал като месия. Допреди година, когато дойде наистина като Месия (няма какво да се лъжем, без него умирахме), канализира енергията на привъжениците (и моята - аз бях спрял да дарявам от онова срамно прието дарение на корпулентното момче) и постигна ултра резултати, като за последните 10 години. Пичове, ние взехме купата (да, тенеке, ама нямахма такова от 12-13 години) и резнахме Паок. Паок, бре, дето играха 1/4 финал преди няколко месеца в същите ЕКТ!

Вие осъзнавате ли колко много е това? Не, не е много - цяло чудо е! И не само това - селекцията на Мъри беше уникална (зимната). А и не само - всички, които си тръгнаха по негово време, си тръгнаха кротко и с добро, нямаше насирута, нямаше киселяци, нямаше разни млека, за които някои реяат постоянно, дето да ни съдят и влачат като лайнян вестник из медиите.

Да, отпаднахме от харпуните - факт. Много болеше, ама хей, само година по-рано съшият този Левски падна от каруцарско село на Герена - помните ли? Или забравихте? Щото не говорим за Левски от 1974, а за Левски от 2021-2 (айде няма да отварям скоба, че и малтийският футнол не е онзи отпреди 30 години и не са аматьори, а професионалисти). И да, зареди крива серия в края на годината.

Но въпреки това отидохме в разград с идеята за 2 победи -хайде кажете ми отбор, на когото привържениците, след серия от 7 поредни мача в първенство без победа, ще гостуват на абсолютния хегемон в А група с 11 поредни титли, и ще очакват 2 победи!?!?!? И не бяхме далеч от победата нито в първия, нито във втория мач. осъзнавате ли го? Или да го напиша по-бавно?

Мъри има една основна грешка (две) - едната (и тя се оказа по-важната) е, че тъпо и употито налага онзи кашкавал от пколата на вратата, че дори му даде и капитанската лента. Пожелавам му успех и дано аз да греша, но засега е повече вреден, отколкото полезен за Левски. А за вратар пари имаше. И втората му грешка е, че не купи мападател, ама за там пари нямаше, така че не му го броя като грешка.

нека видим и трансферите лятото:
- Ивелин - кво, ще ревете ли, особено като е дошъл за без пари и играе за дребни суми. За мен е перфектен
- Роналдо - нямам какво да кажа, но започна с гол срещу ПАОК - избил си е парите само с него
- Блажевич - тук стана нещо, идея нямам какво, но е провал
- Петри - някой нещо. перфектен трансфер за 0 лева
- Холдър - още в началото беше заявено, че е взет за обиграване, а не за титуляр - и тук ли ще има рев
- Шеху - национал на Нигерия ти идва за без пари из а заплата под 10К евро на месец. И има рев? Сериозно?

Аз виждам една издънка (Блажевич), двама с идея за продажба в бъдеще, като единия вече си е избил парите (оналдо и Шеху), един взет за разнообразие и евентуално включване в бъдеше (Холдър), един лидер (Ивелин) и един, дето си е удар (Петри). И всичко това за почти 0 лева (само Роналдо е трансфер, но покрит от Палмите).

И има рев? Стига де, чак толкова претенциозни ли станахме? А на мрънкачите с 6-то място ще кажа, че освен количествени, има и качествени показатели, но това с четене на тъпспирт и вена спорт няма как да стане. За съжаление, нямаме пари за придворна медия, като Тирион и Агата, така че просто не четете бълвочи, игнорирайте лафчетата на разни "легенди", дето си живеят в "големио сняг на 1963" и особено на разни пухльовци като Курдов. Това е.

Само Левски
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 дек 2022 13:11

Какъв пример дават Сираков и Мъри на следващите ръководители и треньори? Може да обещаем на феновете, че ще се борим за първите места и за влизане в групите на ЛНК, но ако не го направим няма да има никакъв проблем, защото хората са доволни да сме шести и да не бием в 50 мача. Имаме една победа над Вихрен, която ще стопли душата на всеки син фен през зимата и през цялото това време ще повтаряме за нея.

Какъв пример дава Мъри на феновете и на останалите треньори, след като говори празни приказки или си противоречи сам на думите? Искам да играя през три дена, но ще си отложа мачовете, когато участвам в ЕКТ. Няма да допускам грешки при трансферите, но ще докарам футболисти, от които голяма част от феновете са недоволни.

Имаше мачове с ПАОК и с ЦСКА-София, които ще ги помним заради огромната емоция и еуфория около тях, но не би трябвало да забравяме как Мъри записа най-срамната серия в историята на Левски и все още не е уволнен, а други след 1/2 мача ги махаха. Но аз го казах тук, написах го и в страница на клуба. Щом има толкова хора, които вярват, че всичко е наред и са зад тези ръководители, значи няма проблем. Т.е. аз съм в грешка, а всичко в клуба е перфектно и няма смисъл от промени. Така е, когато има занижени очаквания на феновете, след 50 години пак ще сме в Европа, а Мъри ще разказва за плановете си, а Сираков за орбитите.

И още ми е любопитно как така все още никой не е нападнал Мъри за участието му в Сдружението, а постоянно пишете срещу ''Левски на левскарите'' и опитвате да дразните Тристан, който ви отговаря? Как така никой (освен един/двама) не напада Сираков, който постоянно обещава неща, които не са в неговите способности?

Нека се направи една анкета, но само с коментари, защото с гласуване може да гласуват фенове на други отбори. В анкетата ще участваме само фенове на Левски, които редовно сме коментирали случващото се и отдавна имаме регистрация във форума. Нека въпросите са свързани със Сираков и Мъри - дали трябва да останат, дали някой им вярва, в кое точно грешат, дали работят срещу клуба (защото нали Сдружението е срещу клуба според някои, а и заради него била започната лошата серия от резултати), къде очакваме да завърши отбора и т.н.

Защото ние не говорим съществените неща, а живеем в еуфорията от май и юли месец.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 дек 2022 14:18

1914.1902 написа:Какъв пример дават Сираков и Мъри на следващите ръководители и треньори? Може да обещаем на феновете, че ще се борим за първите места и за влизане в групите на ЛНК, но ако не го направим няма да има никакъв проблем, защото хората са доволни да сме шести и да не бием в 50 мача. Имаме една победа над Вихрен, която ще стопли душата на всеки син фен през зимата и през цялото това време ще повтаряме за нея.

Какъв пример дава Мъри на феновете и на останалите треньори, след като говори празни приказки или си противоречи сам на думите? Искам да играя през три дена, но ще си отложа мачовете, когато участвам в ЕКТ. Няма да допускам грешки при трансферите, но ще докарам футболисти, от които голяма част от феновете са недоволни.

Имаше мачове с ПАОК и с ЦСКА-София, които ще ги помним заради огромната емоция и еуфория около тях, но не би трябвало да забравяме как Мъри записа най-срамната серия в историята на Левски и все още не е уволнен, а други след 1/2 мача ги махаха. Но аз го казах тук, написах го и в страница на клуба. Щом има толкова хора, които вярват, че всичко е наред и са зад тези ръководители, значи няма проблем. Т.е. аз съм в грешка, а всичко в клуба е перфектно и няма смисъл от промени. Така е, когато има занижени очаквания на феновете, след 50 години пак ще сме в Европа, а Мъри ще разказва за плановете си, а Сираков за орбитите.

И още ми е любопитно как така все още никой не е нападнал Мъри за участието му в Сдружението, а постоянно пишете срещу ''Левски на левскарите'' и опитвате да дразните Тристан, който ви отговаря? Как така никой (освен един/двама) не напада Сираков, който постоянно обещава неща, които не са в неговите способности?

Нека се направи една анкета, но само с коментари, защото с гласуване може да гласуват фенове на други отбори. В анкетата ще участваме само фенове на Левски, които редовно сме коментирали случващото се и отдавна имаме регистрация във форума. Нека въпросите са свързани със Сираков и Мъри - дали трябва да останат, дали някой им вярва, в кое точно грешат, дали работят срещу клуба (защото нали Сдружението е срещу клуба според някои, а и заради него била започната лошата серия от резултати), къде очакваме да завърши отбора и т.н.

Защото ние не говорим съществените неща, а живеем в еуфорията от май и юли месец.

Хайде стига! Не левскар онзи който пише срещу Мъри точно сега! Млъквай вече!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 дек 2022 14:21

Значи, който пише позитивно за Мъри е от Левски .... уникална логика.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 дек 2022 14:24

След зимната подготовка отбора ще изглежда по добре. Дано има пари за вратар, дефанзивен халф и централен нападател.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 дек 2022 14:27

И за какво ще се бори, като ще е по-добър? За петото място ли? Трябва през целият сезон отборът да изглежда добре. Преди една година ви писах, че няма как да стигнем третата позиция в класирането в края на сезона, сега ще е същото.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 дек 2022 15:45

А, що, бе? Третият е само на 6 точки пред нас, не е като да са 16, а същият този трети ЦСКА 1948 май ще пуска треньора по пързалката.
А тия без чичо ви Чичовото приключват, освен ако не назначат Луис Енрике или Роберто Мартинес през зимната пауза.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”