Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Май от т*** спорт четат мненията тук и подхванаха това със стадиона. Уж и Наско се бил раздвижил
110 години любов!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Aко това, което излезе като информация, че ще се разделим с Шеху е вярно, то това е черна точка изцяло в актива на Мъри.. Не стига, че тоя дойде по никое време, когато вече половината полусезон беше минал, а се появиха тогава информации, че е и сред хората с най-високи заплати. Поливалентен бил, играел на няколко позиции, опитен, дрън дрън, изигра 5-6 мача, половината като резерва и сега ще го разкарват. За какво тогава беше взет ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
sinqkrepost1914 написа:Aко това, което излезе като информация, че ще се разделим с Шеху е вярно, то това е черна точка изцяло в актива на Мъри.. Не стига, че тоя дойде по никое време, когато вече половината полусезон беше минал, а се появиха тогава информации, че е и сред хората с най-високи заплати. Поливалентен бил, играел на няколко позиции, опитен, дрън дрън, изигра 5-6 мача, половината като резерва и сега ще го разкарват. За какво тогава беше взет ?
Е не може от всичките, които докара вече в два трансферни прозореца да излезнат и всичките на ниво, нормално с тия финансови параметри да има и грешки. То грешки стават и като се дават по милиони евро, а тука става със свободни трансфери или за минимални суми за по 50 100 хиляди лева. Ами може да е бил вариант Ц преди него да е харесал други, които са отказали. Разбирам от 10 играчи 9 да не стават, но при Мъри доста футболисти си паснаха, друг е въпроса защо последните 2 месеца им падна формата.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Blue_Blood84 написа:sinqkrepost1914 написа:Aко това, което излезе като информация, че ще се разделим с Шеху е вярно, то това е черна точка изцяло в актива на Мъри.. Не стига, че тоя дойде по никое време, когато вече половината полусезон беше минал, а се появиха тогава информации, че е и сред хората с най-високи заплати. Поливалентен бил, играел на няколко позиции, опитен, дрън дрън, изигра 5-6 мача, половината като резерва и сега ще го разкарват. За какво тогава беше взет ?
Е не може от всичките, които докара вече в два трансферни прозореца да излезнат и всичките на ниво, нормално с тия финансови параметри да има и грешки. То грешки стават и като се дават по милиони евро, а тука става със свободни трансфери или за минимални суми за по 50 100 хиляди лева. Ами може да е бил вариант Ц преди него да е харесал други, които са отказали. Разбирам от 10 играчи 9 да не стават, но при Мъри доста футболисти си паснаха, друг е въпроса защо последните 2 месеца им падна формата.
Да бе, аз не го отричам това, просто отбелязвам, че това е грешка изцяло на спортно-техническото ръководство. За мен изобщо е грешка е да се взимат играчи след края на август, още повече, че тука първенството започва средата на юли, а ние взимаме нов играч в началото на октовмри. Докато влезне в отбора, докато се запознае с изискваният на треньора и то свърши полусезона. Аматьорска работа, но не е като да го правим само ние или пък да става за първа година. Взимат се някви ментета, дето 2 месеца преди това са се опитвали да си уредят трансфер другаде и накрая от немай къде идват в България като последна опция. Да не говорим, че голяма част от тях не са играли преди това с месеци, или са били контузени. За без пари толкова, нали така беше ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Сделка или не? Сложно! Ако бизнесмените от ЮГ водят преговори само с пазителя на акциите нещата могат да се окажат по-трудни. Вълкът козината си мени, нрава си не. С идването на нови собственици нечие царство на Герена ще свърши. Нека не забравяме, че има хора които не искат да са втори в Рим. За това и рекордната поредица от мачове без победа има свое обяснение. Някои не искат промяна защото ще нарушат комфорта си. От друга страна от известно време двама от директорите излязоха във ваканция и вече не дават през ден интервюта пред медиите. Напоследък и на мачове не се забелязват, не обикалят България както преди, не пропагандират синята идея при гостуванията. Липсата на информация провокира спекулациите по темата. Като имам предвид кой управлява тези сайтове, аз съм сигурен, че всяка "информация" цели единствено да навреди на Левски. От подхвърлените трохи можем да си извадим извода, че се работи в тази посока, но има още неуточнени неща. Някой беше писал, че сделката ще бъде оповестена около 15-ти декември или около 5-ти януари. Ако все пак подобно нещо се случи, то по-реално е да стане в началото на годината. Редно е и синята общност да се зарадва.
wilge написа: За това и рекордната поредица от мачове без победа има свое обяснение. Някои не искат промяна защото ще нарушат комфорта си. .
Можеш ли да обясниш, какво искаш да кажеш с цитираното? Някой влияе върху футболистите да играят слабо и да не побеждават, за да може Шолак да се откаже от купуването на акциите ли? Въпреки, че според мен представянето ни на терена не би трябвало да има значение за осъществяване на сделка от подобен калибър.
-
Aronaks написа:wilge написа: За това и рекордната поредица от мачове без победа има свое обяснение. Някои не искат промяна защото ще нарушат комфорта си. .
Можеш ли да обясниш, какво искаш да кажеш с цитираното? Някой влияе върху футболистите да играят слабо и да не побеждават, за да може Шолак да се откаже от купуването на акциите ли? Въпреки, че според мен представянето ни на терена не би трябвало да има значение за осъществяване на сделка от подобен калибър.
На кой какъв комфорт ще нарушат, то сега да си в Левски си е чиста мъка. И напротив, ако дойдат нови собственици тогава вече може да си извоюват нови тлъсти заплати сегашните ръководители.
-
capnclive написа:groti написа:NOMER14 написа:Относно сделката...
България 2 години няма правителство, втори мандат няма и президент...Беше се появила информация, че са се срещали с чурбара-резидент??Няма с кого. Пишлегарите, които щяха да се борят с мутрите, излязоха придатък на последните, дори си имаха министри.
България е в едно безвреме, а Левски е България, а не просъветски отбор, московски клонинг.
Допълвам - и Шенген няма. Не знам за чий му е на крупен бизнесмен да идва тук. Бизнес климатът става все по-зле. Аз не съм оптимист за сделка, както и съм краен песимист за бъдещето на България.
Идеята е да излезе в Европа с Левски. По-лесно с нашия отбор, от колкото със Саутх. или турския отбор, който притежават. Тук има да се бие само един Лудогорец и играеш в Европа.
Поне така го разбирам аз де. Може и най-вероятно греша, но...
То ако само затова взима Левски няма много логика. Саутхямптън сигурно за между 10-то 18-то място в Англия взима повече пари от тв правата, отколкото Левски ще вземе от няколко участия в лигата на конференцията или лига Европа, а докато се случи това да се завърти колелото и Левски да влиза в някакви групи, първо трябва да инвестира пари близки до тия на Лудогорец, за да ги бутнем, и после някоя друга година да натрупаме коефициент, за да влезем в групи, защото ние нямаме коефициента на Лудогорец и на нас още втори кръг ни се падат Базел, Брюж, Андерлехт и Паок, а на тях се падат в групите или на 16-на финал. Предполагам, че заедно с Левски ще правят и друг бизнес и ще е нещо дългосрочно, ако е вярно и за стадиона. Ако ни вземат мисля, че ще ни направят един приличен тим конкурент на Лудогорец и на тирето за борбата за титлата, но не и някакво страшилище на балканите. Да платят Нап и да започнат да строят стадион, това ще е екстра, ама да не го строят като на Ботев 10 години, не че нашия сектор А не го стояха 3 години и накрая без козирка, а до тогава трябваше и другите 2 сектора да направят. Изобщо тука в България няма нужда от коментар.
Последна промяна от Blue_Blood84 на 07 дек 2022 23:31, променено общо 1 път.
Blue_Blood84 написа:То ако само затова взима Левски няма много логика. Саутхямптън сигурно за между 10-то 18-то в Англия взима повече пари от тв правата, отколкото Левски ще вземе от няколко участия в лигата на конференцията или лига Европа, а докато се случи това да се завърти колелото и Левски да влиза в някакви групи, първо трябва да инвестира пари близки до тия на Лудогорец, за да ги бутнем, и после някоя друга година да натрупаме коефициент, за да влезем в групи, защото ние нямаме коефициента на Лудогорец и на нас още втори кръг ни се падат Базел, Брюж, Андерлехт и Паок, а на тях се падат в групите или на 16-на финал. Предполагам, че заедно с Левски ще правят и друг бизнес и ще е нещо дългосрочно, ако е вярно и за стадиона. Ако ни вземат мисля, че ще ни направят един приличен тим конкурент на Лудогорец и на тирето за борбата за титлата, но не и някакво страшилище на балканите. Да платят Нап и да започнат да строят стадион, това ще е екстра, ама да не го строят като на Ботев 10 години, не че нашия сектор А не го стояха 3 години и накрая без козирка, а до тогава трябваше и другите 2 сектора да направят. Изобщо тука в България няма нужда от коментар.
Саутхямптън, ако завърши на 15то място във Висшата лига ще вземе в пъти повече отколкото Лудогорец в ШЛ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
W84me написа:Blue_Blood84 написа:То ако само затова взима Левски няма много логика. Саутхямптън сигурно за между 10-то 18-то в Англия взима повече пари от тв правата, отколкото Левски ще вземе от няколко участия в лигата на конференцията или лига Европа, а докато се случи това да се завърти колелото и Левски да влиза в някакви групи, първо трябва да инвестира пари близки до тия на Лудогорец, за да ги бутнем, и после някоя друга година да натрупаме коефициент, за да влезем в групи, защото ние нямаме коефициента на Лудогорец и на нас още втори кръг ни се падат Базел, Брюж, Андерлехт и Паок, а на тях се падат в групите или на 16-на финал. Предполагам, че заедно с Левски ще правят и друг бизнес и ще е нещо дългосрочно, ако е вярно и за стадиона. Ако ни вземат мисля, че ще ни направят един приличен тим конкурент на Лудогорец и на тирето за борбата за титлата, но не и някакво страшилище на балканите. Да платят Нап и да започнат да строят стадион, това ще е екстра, ама да не го строят като на Ботев 10 години, не че нашия сектор А не го стояха 3 години и накрая без козирка, а до тогава трябваше и другите 2 сектора да направят. Изобщо тука в България няма нужда от коментар.
Саутхямптън, ако завърши на 15то място във Висшата лига ще вземе в пъти повече отколкото Лудогорец в ШЛ.
Еми времето ще покаже какви са му намеренията, ако се стигне до тая сделка, пак ще е по-добре от сегашното състояние, в което сме, но не вярвам да сме му любимеца от отборите, които ще притежава:)