Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ChuckNorris
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ChuckNorris » 13 окт 2022 13:29

Еми смяната на собствеността ще е една голяма инвестиция от страна на Юнайтед Груп. Говорим за чистене на около 30 млн. лева. Всяка компания, която прави подобни инвестиции ще иска да развие проекта, за който са дадени тези пари. Това би трябвало да означава подобряване на инфраструктурата, школата, разбира се пари за трансфери, които да превърнат отбора в реален претендент за титлата.
Дано Мъри остане, защото наистина той за Левски е това, което е сър Алекс за Ман. Юн, дори повече.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 окт 2022 13:31

Стъпка в грешната посока. Левски не може да е филиал.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 окт 2022 13:47

Ивков нали щеше да дава редовно отчети, не е говорил почти четири месеца. Нали трябваше да се съберат 2млн. до края на годината. Членските карти и тях ги бавят!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2022 14:00

helic написа:
modor написа:Не мисля че новината е фалшива. Единствено ме притеснява в каква посока ще тръгнем при евентуалната покупка на клуба.

аз това визирам с въпроса си.
Дали ще има сделка или не, най-вероятно ще разберем до Нова година.
Въпроса е, според всички съфорумци тука, дали това е за добро или за лошо, и какви са аргументите "за" и "против"

Ще ми е интересно да чуя аргументи против, особено при сегашния ни "собственик"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 окт 2022 14:09

tmanolov написа:
helic написа:
modor написа:Не мисля че новината е фалшива. Единствено ме притеснява в каква посока ще тръгнем при евентуалната покупка на клуба.

аз това визирам с въпроса си.
Дали ще има сделка или не, най-вероятно ще разберем до Нова година.
Въпроса е, според всички съфорумци тука, дали това е за добро или за лошо, и какви са аргументите "за" и "против"

Ще ми е интересно да чуя аргументи против, особено при сегашния ни "собственик"

Кой според теб е сегашният ни собственик ?

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 13 окт 2022 14:24

helic написа:какво мислите за очертаващата се сделка и потенциалния ни нов собственик?

А дано ама надали, твърде е хубаво за да е вярно.

До сега оцеляваме някак си си благодарение на Мъри и привържениците, последното не може да продължава вечно, а дълговете не са малко, нещо се чисти, но като цяло не позволяват съществено развитие на клуба (отбор, инфракструктура, школа...).

Дано да стане, без дългове с тази публика и правилна работа моье много да напраднем, футболът все пак е бизнес, никой не Фърля така пари на ватъра (само в Бг е перем и пеем).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 окт 2022 16:47

Eminem написа:
vlong написа:В тази идея Вихрен да дойде на Герена има логика.Странно защо нашите не са се сетили.
Ще пуснат билети по 10 лв и ще има и за Вихрен и за Левски.

Ти сериозен ли си? Нашите не са се сетили, защото трябва да сме гости според правилника и така е честно и трябва да бъде! Срамно е да се иска градът на по-малкия отбор да се лиши от един футболен празник.

Ммм да, какви хора бродят на този свят. Ако искаш, Вихрен може и да паднат, само кажи с колко?
Do Something Different!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 окт 2022 17:48

Това от Лъчо Танев:

Другата интрига: меко казано, „Левски“ и Българският футболен съюз не се разбират много. В момента там са силни личности – Сираков, Боримиров, Иво Ивков, които го познава цялата УЕФА, колко години е бил там, в арбитража.

– Не ми се иска да засягаме тия теми. Аз мога да кажа, че „Левски“ направиха някои много добри неща и може би ще направят най-доброто нещо в следващите месеци. Първо, „Левски“ от много години получи някаква независимост, истинска, с шанса, който стана стечение на обстоятелствата, но се получи възможност акциите да бъдат в един истински левскар с подкрепата на феновете. Успяха да направят много важен ход с привличането на Станимир Стоилов, който ход решава не само спортно-технически проблеми, но дава една сплотеност на цялата левскарска общност. Така че той, ефектът, не е само спортно-технически, той е емоционален, много голям. Оттам нататък нещата тръгват в добра посока. Имам представа кои са „Sport Republic“ – това е спортният фонд, който е закупил „Саутхемптън“ и има намерение да закупи и „Левски“. Това са сериозни хора, които наистина ще инвестират сериозни средства, което в края на краищата е хубаво за нашия футбол. Хубаво е да има една голяма конкуренция. Дай Боже да има хора с възможности, защото в края на краищата, за да се получава добър продукт, то не е само въпрос на знания, то е въпрос и на финанси.

mikata написа:Ивков нали щеше да дава редовно отчети, не е говорил почти четири месеца. Нали трябваше да се съберат 2млн. до края на годината. Членските карти и тях ги бавят!

Прозрачността и на тези е като на онези!
А Борето който трябваше да отговоря за феновете или нещо такова!?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 окт 2022 19:31

Левски може да дръпне само с такива собственици. Всичко друго е агония. Колко ще помагат феновете. Ще затихне с времето това. А заемите и дълговете са големи. Няма оправия просто. Нека се намесят в управлението пък ще се мисли после. Тези не са като онзи с палмите и басейна до църквата. Стига Сираков да не иска пост с голяма заплата като условие. Много вярвам че ще се възползва от шанса.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 окт 2022 20:11

Едва ли една заплата ще ги събори.
Пък и винаги има начин да се отървеш от нежелания след време.
Нашите 30 млн. Дългове за тях са 15 млн. Евра.
Един черен трансфер в Саутхямптън
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”