Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 13 юни 2011 22:10

liverpool96 написа:styopa , че ние по тая логика трябва да задържим Н'гог, защото е "мега" талант.Трябва да съчетаваме класни футболисти, с млади таланти, защото до никъде няма да я докараме ако купуваме напосоки в последния момент, както стана с Керъл. Добре, талантлив е за възрастта си, но чрез тези 35 млн. паунда не Ви ли се струва, че рискувахме супер много. Че то цената на Пато ще е горе-долу толкова. Ама като вземат да прекаляват с техните надути цени за англичани ... Можехме по-отрано да се заемем с трансферите на Мата, Адам, Йънг и Джоунс и сега повечето щяха да са подписали контракт с нас.

Абе момче ти ли ги даваш парите какво рискувате все рискувате :lol: :lol: :lol: чудя се да се смея ли да плача ли сериозно. Собствениците щом дават пари значи имат стига с това рискуваме те хората милиарди имат това е все за тебе да отидеш и да си вземеш 1 дъвка от 12 стотинки и да кажеш, че рискуваш, защото си можел да вземеш дъвка от 5 стотинки същото е

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 юни 2011 22:12

liverpool96 написа:ако купуваме напосоки в последния момент, както стана с Керъл. Добре, талантлив е за възрастта си, но чрез тези 35 млн. паунда не Ви ли се струва, че рискувахме супер много.

Е то него го взехме в леко екстремна ситуация.Въпреки това като всеки млад играч ситуацията си е или сме уцелили или не.Както може да стане следващия Шиърър,а така може и да стане следващия Хески.Сега в момента само можем да гадаем как ще се развият нещата.
При всеки един млад играч ситуацията е такава,а и по принцип при всеки трансфер.
Например трансферите на Камоли- Бейл и Бент.Бейл идва за 15млн с визитка 30 мача професионален футбол в Саутхямптън,а Бент за 25 с визитка на горе долу доказан футболист.На всички е ясно как са се развили нещата в последствие.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 юни 2011 01:54

Все по-често се намесва Деян Ловрен от Лион, явно в следствие трансфера на Джоунс, отделно Суботич заяви, че остава в Дортмунд (не че са ни свързвали де), предпочитам го пред Дан - машина е, особено с глава, а и млад.
За туитърите отпреди 24ч вече, относно засилена испанска офанзива на Комоли е излишно да се говори, въпреки че даже беше цитиран реален "flight number" и приложена снимка на билета :!:
Просто прекалено кръчмарски ми изглеждат сметките: Мейрелеш+Пачеко+сухо = Мата и Банега

john barnes

Мнениеот john barnes » 14 юни 2011 12:08

абсурд е такъв бартер,банега е дефанзивен халф...ние си имаме такива.пачеко и сусо са уникални млади играчи,които тепърва ще им се дава шанс.по-скоро мейрелеш+кеш за мата,това ми звучи правдоподобно...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 юни 2011 12:13

Честно казано, Мейрелеш би ми липсвал и не ми се иска да напуска, дори ако цената е Мата. Някак си неусетно си спечели симпатиите ми още при Дедо Рой със сърцатата си игра, а с прекрасните си голове с/у Вълците и Челси направо ми се вписа като неразделна част от Кралския Ливърпул. Не мисля, че ще е удачно да бъде разменен/продаден/напъден още на първата година, без да е показал 100% от потенциала си, който според мен е голям.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 14 юни 2011 13:01

Айде и Чарли Адам идваа ;) Дано след него да успеем да вземем ляв бек и крило ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 14 юни 2011 13:59

Новината за Адам излезе дори и в официалния сайт : http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... y-friday-1 , но е в раздел "Transfer Gossip".

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 14 юни 2011 14:01

dsadsadasdasdasd написа:
liverpool96 написа:styopa , че ние по тая логика трябва да задържим Н'гог, защото е "мега" талант.Трябва да съчетаваме класни футболисти, с млади таланти, защото до никъде няма да я докараме ако купуваме напосоки в последния момент, както стана с Керъл. Добре, талантлив е за възрастта си, но чрез тези 35 млн. паунда не Ви ли се струва, че рискувахме супер много. Че то цената на Пато ще е горе-долу толкова. Ама като вземат да прекаляват с техните надути цени за англичани ... Можехме по-отрано да се заемем с трансферите на Мата, Адам, Йънг и Джоунс и сега повечето щяха да са подписали контракт с нас.

Абе момче ти ли ги даваш парите какво рискувате все рискувате :lol: :lol: :lol: чудя се да се смея ли да плача ли сериозно. Собствениците щом дават пари значи имат стига с това рискуваме те хората милиарди имат това е все за тебе да отидеш и да си вземеш 1 дъвка от 12 стотинки и да кажеш, че рискуваш, защото си можел да вземеш дъвка от 5 стотинки същото е

Хайде сега без да се заяждаме. Аз не ги давам парите, но благодарение на феновете, отбора се окуражава за нови успехи. Дори несъзнателно започнах да говоря от първо лице мн. ч.

john barnes

Мнениеот john barnes » 14 юни 2011 16:36

аз също съм против напускането на мейрелеш,но със идването на адам,това означава че португалеца или ще е пейка или ще е пътник.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 14 юни 2011 19:08

liverpool96 написа:
dsadsadasdasdasd написа:

Хайде сега без да се заяждаме. Аз не ги давам парите, но благодарение на феновете, отбора се окуражава за нови успехи. Дори несъзнателно започнах да говоря от първо лице мн. ч.

Не грешно си разбрал не се заяждам, а просто няма смисъл от коментари, че губим пари, защото тези хора собствениците са милиардери за тях 30 милиона са нищо. Това имам впредвид

Върни се в “Ливърпул”