Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Херо има проблеми с бившия си клуб и едва ли ще може да започне веднага. Добър вариант е за спортен директор.
- Kris_men2000
https://www.gol.bg/levski/2019-06-12/v- ... t-plyavata
Който иска нека го прочете.Няма да съжалява.Тука пише цялата истина за това което ревем всички като хималайски мечки.
Който иска нека го прочете.Няма да съжалява.Тука пише цялата истина за това което ревем всички като хималайски мечки.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
За швейцареца имам сходно мнение, дори още по-негативно. Във всички решаващи мачове се крие като мишка. Изтъкват се головете и асистенциите му, но не се казва срещу кого са. Той и Галчев в Септември има сходна статистика.wilge написа:mikata написа:За спортен директор беше преговаряно с Херо,но той е искал цялата власт по спортните въпроси и с г-н Божков нещо не са се разбрали.
Все си мислех, че Божков не води преговори с никого. Упълномощил е Павел "the liar" Колев за това. Иначе стила на Херо е това- всичко или нищо. Не е ли нормално спортният директор да има цялата спортно- техническа власт? Аз лично не виждам как Херо и Хубси биха могли да мелят брашно заедно. Не знам кое е по- добре. Да имаме или не спортен директор. Тема за разсъждения. Действителността е, че на този етап лятната селекция клони към нула. Но пък за сметка на това разтърсихме дървото яко и гнилите плодове опадаха. От останалите не харесвам двама, един прехвален швейцарец и един от отбор чийто футболисти не виреят много на Герена. Но това е лично мое мнение, което изобщо не е меродавно. Пък и никой от факторите не ме пита.
Kris_men2000 написа:https://www.gol.bg/levski/2019-06-12/v-levski-otsyavaha-zhitoto-ot-plyavata
Коя истина пише?
Че пак се пускат футбалери без пари?
Или че се гледа за пионка на поста спортен директор?
Или че не се казват целите на отбора за да има оправдания, когато пак се пилотираме на 3то място?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Това е единственото положителното в работата на Колев - пропагандата облъчва, а неудобни въпроси - няма.[/offtopic]
Warped написа:Kris_men2000 написа:https://www.gol.bg/levski/2019-06-12/v-levski-otsyavaha-zhitoto-ot-plyavata
Коя истина пише?
Че пак се пускат футбалери без пари?
Или че се гледа за пионка на поста спортен директор?
Или че не се казват целите на отбора за да има оправдания, когато пак се пилотираме на 3то място?
Това е единственото положителното в работата на Колев - пропагандата облъчва, а неудобни въпроси - няма.[/offtopic]
Чета вече 100 страници и не мога да повярвам...
До скоро искахме налагане на юнУши, спиране с трансферите на килограм - НУЛЕВА/И ГОДИНА/И, сега рев до бога, че нямало купени патладжани....
Ами ето го този шанс да се заложи на собствена продукция, пък каквото стане!
И мен ме боли, че 10 години сме в миманса, но задачата ми е да си подкрепям отбора от трибуните и да се надявам в един момент да видя и моите синове в първия отбор. За да стане това, обаче трябва да се обърне внимание на таз школа най-сетне...

До скоро искахме налагане на юнУши, спиране с трансферите на килограм - НУЛЕВА/И ГОДИНА/И, сега рев до бога, че нямало купени патладжани....
Ами ето го този шанс да се заложи на собствена продукция, пък каквото стане!
И мен ме боли, че 10 години сме в миманса, но задачата ми е да си подкрепям отбора от трибуните и да се надявам в един момент да видя и моите синове в първия отбор. За да стане това, обаче трябва да се обърне внимание на таз школа най-сетне...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Без качествени играчи сме чаоооо от всякъде. До първи кръг в Европа, 1/4 за купата и борба за трето място и бараж макс. А това е несериозно и не е рев. А Хубчев с тия деца и дървета още август, септември ще си търси нова работа. Трябват ни минимум 5, 6 а на практика 7,8 ама зверски качествени играчи с главно Ч. Другото са врели, некипели. Иначе сезона ще е копие на последните 10 и нищо повече. С децата и български играчи никога няма да стане. Трябват класни играчи отвън и то взети с пари, много пари. Другото е приказки за наивници!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)
До първи кръг в Европа, 1/4 за купата и борба за трето място и бараж макс.
А с Роси, Обертан, Буш и сие как беше? Все тая, когато играчът Х се привлича, а след един сезон бива махнат. Този трансферен прозорец се прави същата "грешка" (ГРЕШКА, MY ASS!!). Рестарт всеки сезон. "На чисто". Това е ...извратено, човек.
Avanti_Ragazzi написа:Без качествени играчи сме чаоооо от всякъде. До първи кръг в Европа, 1/4 за купата и борба за трето място и бараж макс. А това е несериозно и не е рев. А Хубчев с тия деца и дървета още август, септември ще си търси нова работа. Трябват ни минимум 5, 6 а на практика 7,8 ама зверски качествени играчи с главно Ч. Другото са врели, некипели. Иначе сезона ще е копие на последните 10 и нищо повече. С децата и български играчи никога няма да стане. Трябват класни играчи отвън и то взети с пари, много пари. Другото е приказки за наивници!
Най-точното мнение

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)
Реално погледнато ако ще взимат ментета само да се харесат на мрънкачите и зимата да ги гоним с неустойки, то по-добре да не взимаме. Качествените играчи струват много пари, а такива, които да се навият да дойдат в отбор с коефициент като нашия струва още повече пари. Модела с многото пара го видяхме при Роси. За съжаление нямаме достатъчно пари за отбор за групите на ЛЕ,дори за първото място. Лично мен по ме устройва варианта като имаме малко пари да инвестираме само в терени, стадиона, общежитие и отпадане на таксите,като след време изкараме някой силен футболист, който след време да е гръбнака на отбора.