Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Спомени за старите лъжи

Мнениеот Тракиец 1912 » 26 авг 2009 00:06

предпочитам да чета теми за Ботев, отколкото да слушам Левски колко силен бил, но току така, ей така, поради липса на късмет си взел два гола от Дебрецен.

Don Rumen
Контакти:

Re: Христолов ще се раздели с Ботев след благословия на свещеник

Мнениеот Don Rumen » 26 авг 2009 00:44

n Rumen написа:
Готов съм да го опея с най-голямо удоволствие, само да се помине!

Отче изрекохте голям грях! Какво удоволствие може да има за вас в опяването на поминат божи раб Димитър?

Удоволствието няма да е затова, че ще го опявам, а че ще е починал.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Спомени за старите лъжи

Мнениеот ivo77 » 26 авг 2009 01:02

Имам чувството, че Христола намира случайни хора някъде по улиците в Италия... :lol:

kishe
Контакти:

ДОКОГА ще му се вързваме

Мнениеот kishe » 27 авг 2009 16:14

искам да попитам дали има още наивници който да вярват че има италианци който искат да купят отбора ни икакво ще се предприеме след срока който е даден на пичоне ли или който е там защото мисля че пак селския си прави селските номера на всякаде и продължава да заблуждава всички ни .ето и моето мнение СДЕЛКА май не е стояла на дневен ред и пак ни се играе цирк.факт че днес селския е ходил да иска пари за контрола с парма от общината а ни се парадира че всичко е от новите собственици тогава селския какво прави там или иска да излъже и там да гушне 30000 евро.друго което ме подразни е че пичоне каза че имал договор със новите собсвеници което значи че сдеката трябва да е финализирана а после казва че новите собсвеници са в отпуска и после щели да финализират преговорите със селския ами ако пак се почнат номерата вече не искам 2000000 а 4000000 евро какво става тук всичко смърди и всичко е много прозрачно искам СВОБОДЕН БОТЕВ ама май не му се вижда края на селското иго дано греша де
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: ДОКОГА ще му се вързваме

Мнениеот botev_1912 » 27 авг 2009 16:17

kishe написа:искам да попитам дали има още наивници който да вярват че има италианци който искат да купят отбора ни икакво ще се предприеме след срока който е даден на пичоне ли или който е там защото мисля че пак селския си прави селските номера на всякаде и продължава да заблуждава всички ни .ето и моето мнение СДЕЛКА май не е стояла на дневен ред и пак ни се играе цирк.факт че днес селския е ходил да иска пари за контрола с парма от общината а ни се парадира че всичко е от новите собственици тогава селския какво прави там или иска да излъже и там да гушне 30000 евро.друго което ме подразни е че пичоне каза че имал договор със новите собсвеници което значи че сдеката трябва да е финализирана а после казва че новите собсвеници са в отпуска и после щели да финализират преговорите със селския ами ако пак се почнат номерата вече не искам 2000000 а 4000000 евро какво става тук всичко смърди и всичко е много прозрачно искам СВОБОДЕН БОТЕВ ама май не му се вижда края на селското иго

Според мен само ти си мислиш, че има някой който се е вързал на селяка!

Всички са на мнение, че просто трябва към момента да се изчака, след това можем да правим анализи и заключения.

А това, че е искал 30 000 - еми все едно не си знаем стоката...... айде мислете сериозно. То може Парма грам лев да не са искали - а браговският да си иска 30 000 за да ги докара!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 авг 2009 16:24

По скоро въпроса трябва да бъде -Каква е целта на цялото това театро?Защо този треньор си вкарва главата в торбата?В името на какво?

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 27 авг 2009 16:29

kishe написа:искам да попитам дали има още наивници който да вярват че има италианци който искат да купят отбора ни икакво ще се предприеме след срока който е даден на пичоне ли или който е там защото мисля че пак селския си прави селските номера на всякаде и продължава да заблуждава всички ни .ето и моето мнение СДЕЛКА май не е стояла на дневен ред и пак ни се играе цирк.факт че днес селския е ходил да иска пари за контрола с парма от общината а ни се парадира че всичко е от новите собственици тогава селския какво прави там или иска да излъже и там да гушне 30000 евро.друго което ме подразни е че пичоне каза че имал договор със новите собсвеници което значи че сдеката трябва да е финализирана а после казва че новите собсвеници са в отпуска и после щели да финализират преговорите със селския ами ако пак се почнат номерата вече не искам 2000000 а 4000000 евро какво става тук всичко смърди и всичко е много прозрачно искам СВОБОДЕН БОТЕВ ама май не му се вижда края на селското иго дано греша де

Две неща... Т.нар. "медии" са супер отворковци и си пишат и бришат каквото решат. Цял ден се тръбеше, че идвал Визоне, после се оказа, че някой недочул и недовидял... В интерес на истината явно разследването тук, във форума, им показа, че този момък не е Визоне, а друг.

Второто: тези приказки са афиф работа. Донякъде и футбалерите, макар че според визитките им те са едни от най-класните, идвали у нас (намери визитката на Кабу, например...). С приказки нечовека може да направи всичко - дори е възможен вариант гнусната гад да се опитва да изнудин якой с тези 30 000 евра. Две седмици (вече по-малко) - това е което имат Пинокио и сие да докажат, че гнусния вече е минало за Ботев...

Лично за мен - ако наистина се появят обещаните нови екипи от ERREA, то това ще е първия реален факт, че нещо се случва.

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 27 авг 2009 16:33

Fallen_Angel написа:Лично за мен - ако наистина се появят обещаните нови екипи от ERREA, то това ще е първия реален факт, че нещо се случва.

Аз също чакам екипите - видя ли ги - тогава ще почна да вярвам малко...

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 27 авг 2009 16:45

За съжаление и според мен всичко е пунта мара и временно отклонявяне от Д.Х.-Селския с цел туширане на напрежението :(((.................. но нищо не пречи да се изчака 2 седмици да се види наистина какво е положениет....то и без това няма какво вече да се предприеме и направи :((((
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 27 авг 2009 16:54

flashfreak написа:
Fallen_Angel написа:Лично за мен - ако наистина се появят обещаните нови екипи от ERREA, то това ще е първия реален факт, че нещо се случва.

Аз също чакам екипите - видя ли ги - тогава ще почна да вярвам малко...

Може пък да иска парите за екипите?

А за Парма - ако получат официална покана от градската управа и посещението им да бъде като част от празненствата на града- ще дойдат и без пари.

Върни се в “Архив”