Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 04 май 2012 12:48

Нападателят Емил Ангелов е много близо до завръщане на стадион „Георги Аспарухов" през лятото, научи „Меридиан Мач". Таранът, който бе част от „дрийм тийма” на Станимир Стоилов и игра на ¼-финал за Купата на УЕФА и в групите на Шампионската лига, в момента играе много силно за Берое. Там той е сред най-големите любимци на Илиан Илиев, който пък от лятото ще води Левски. Желанието на треньора е именно да върне Бабангида на „Герена". В момента „сините" отчаяно се нуждаят от попълнения в атака, след като нямат нито един номинален централен нападател в селекцията си. Подобна сделка ще бъде допълнително улеснена и от факта, че договорът на играча със старозагорския тим изтича през лятото. Така той ще излезе без пари на ръководството на „сините". Освен него в Левски ще търсят и още един по-класен и по-скъп нападател, а Ангелов ще бъде негова алтернатива.

Както е известно, това не е първият играч на Берое, който попада в полезрението на Левски. Много вероятен изглежда и трансферът на крилото Давид Каядо на „Герена".

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 04 май 2012 12:54

zlobul написа:Първо да честитя победата на всички левскари над онези...малко на патерици , но преди мача подишах неправилно и ми беше наложен бан :)).
Второ -радостна новина Бездарко си отива най-после .
Трето -какво е правило пловдивското недоразумение -гонзо в съблекалнята на Левски по време на почивката на мача с цска ?...нали вече не е в клуба ?

Спри се вече бе бате Гонзо това, Гонзо онова.Запомни, че този човек винаги ще има място сред нас, малко по спокойно го карай.Много се радвам за Тасевски, искам ми се пак да поиграем с двама нападатели, поне на Герена :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 май 2012 13:03

Браво, браво. От това което чета направо не шампиони, ами в ШЛ ще влезем другия сезон. И как иначе, със селекция с Велев, Ангелов, Каядо от Берое и Трифонов от Монтана и с треньор Ил. Илиев направо никой не може да ни спре. :twisted: Да вземем и централната двойка защитници от Светкавица, докато некой не ни е предварил...

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 04 май 2012 13:05

Е мисля, че Емо Ангелов като за резервен нападател за една година става.Важното е обаче да се вземе наистина класен нападател който да води атаката.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 май 2012 13:07

scooool написа:
zlobul написа:Първо да честитя победата на всички левскари над онези...малко на патерици , но преди мача подишах неправилно и ми беше наложен бан :)).
Второ -радостна новина Бездарко си отива най-после .
Трето -какво е правило пловдивското недоразумение -гонзо в съблекалнята на Левски по време на почивката на мача с цска ?...нали вече не е в клуба ?

Спри се вече бе бате Гонзо това, Гонзо онова.Запомни, че този човек винаги ще има място сред нас, малко по спокойно го карай.Много се радвам за Тасевски, искам ми се пак да поиграем с двама нападатели, поне на Герена :)

5-6 нови задължително . Във всяка линия сме трагични . Не ми се ще да говоря (пиша)предварително , но май и Жуниньо няма класата която ни е нужна .

п.п Що се отнася до гонзо , не мисля че това че е един от нас (изключвам себе си , защото аз не мога да го понасям) му дава право да влиза в съблекалнята и то по време на мач , защото по тази логика и Сираков и Боримиров и Пламен Гетов например може да влизат когато си посика .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 май 2012 13:13

Всъщност инжИнера не спира да ме изумява с наглостта с която драпа за пост на "герена". За мен от това момченце е останало само едно -долната интригантщина с махленски привкус , иначе в некадърността му вече никой не се съмнява . Въпросът е още колко време тоя ще кръжи около отбора и в качеството си на какъв ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 04 май 2012 13:18

Нека оставим Илиан да направи отбор и тогава да говорим. Не е важно кого ще вземе, а как ще играем. Ако направи добър отбор едва ли ще имаме нещо против, дори да е с играчи които уж минават за втора ръка.

Що се отнася до Гонзо, той има място на герена само като зрител. Достатъчно време беше в тази съблекалня като треньор, видяхме какви ги свърши.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 май 2012 13:39

Илиан Илиев извежда Берое за последно срещу Черно море, няма да води срещу Левски

Илиан Илиев ще изведе за последно отбора на Берое в предстоящия мач с Черно море от 26-я кръг на А група. Илиев няма да води старозагорци в последните три кръга срещу отборите на Левски, Ботев Враца и Миньор Перник.

Помощник – треньорът на „зелено-белите“ Ивко Ганчев ще ръководи тима на Берое след предстоящия мач с Черно Море . Ганчев ще води заралии и през следващия сезон.

„Илиан Илиев ще помага на отбора до края на Първенството”, това заяви на пресконференция спортно-техническият директор на клуба Петър Хубчев.

„Ще се опитаме да съберем новия екип и по-плавно да поеме работата на отбора. Нашата основна цел е пълно себераздаване на целия екип, на футболистите”, допълни Хубчев, като заяви, че е ясна подготовката на тима за лятото.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 май 2012 13:55

Batkoto написа:ако не е Турция, дестинацията задължително е Израел :lol:

Парите идващи от западни клубове различни ли са като стойност от тези в Турция, Израел и Русия?
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 май 2012 14:11

PFC Litex написа:
Batkoto написа:ако не е Турция, дестинацията задължително е Израел :lol:

Парите идващи от западни клубове различни ли са като стойност от тези в Турция, Израел и Русия?

Къв е смисъла да отговаряш на образи като тоя. Нима голямата им звезда Делев, искан от Спортинг, Порто и кой ли още не, не замина в изпадащ отбор в Турция. Нима голмайстора им от есенния полусезон Зику не отиде в мега футболното стралище в Корея. Нима Платини не отиде в средняк в Румъния и т.н. Само че тия просто си повтарят едно и също нещо като мантра и си вярват сами, без да виждат че и те правят абсолютно същото

Върни се в “Левски”