Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКАРИ, ОТДАЙТЕ ЧЕСТ НА ГОНЗО!
Аз Свалям шапка на Томислав Русев, само той може да напише такъв материал. Както винаги нашия Томи е във форма и каквото казва и каквото пише е винаги точно. А след този коментар за Гонзо, мисля, че няма какво да се коментира повече.
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: levski e velik zaradi takiva igra4i kato GONZO,
Не мога да разбера защо само фенове на ЦСКА и тук таме някои друг отбор не признават Гонзо, а всеки треньор на отбор от "А" група, и дори самите отбори знаят,че Гонзо е легенда за Левски. Давам ви пример от треньора на Сливен: "Гонзо е доказал, че е легенда за Левски и българския футбол"......повече няма какво да говоря.И предварително да отговоря на един въпрос, който цесекарите ще питат
: "Защо тогава Гонзо не успя в Европа"-Защото Левски направи грежка, че го задържа, когато го искаха големите отбори, за да може той да ги вкара в ШЛ, а след това вече на него му минаха блестящите години......само който е Левскарин го знае това....грешната политика на отбора 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
stefan_bg2 написа:Не мога да разбера защо само фенове на ЦСКА и тук таме някои друг отбор не признават Гонзо, а всеки треньор на отбор от "А" група, и дори самите отбори знаят,че Гонзо е легенда за Левски. Давам ви пример от треньора на Сливен: "Гонзо е доказал, че е легенда за Левски и българския футбол"......повече няма какво да говоря.
Защото Гонзо е набедена звезда, затова. От журналиситите. От "сините" журналисти. Един средно некадърен груб таран два пъти беше обявяван за футболист на годината.
Това е несправедливост. Която дразни.
Когато Гонзо пръдне, това се обявява за най-великото насиране на света (с извинение).
Ето затова не го признаваме.

Така както никога няма да признаем Гунди за най-великия бълграски футболист. Защото безпристрастното сравнение недвусмислено сочи, че най-великият е Стоичков. Само че кой от комплескираните, "сини" душички има смелост да го заяви? Никой. Нали?
Ето затова, драги ми Стефан, ето затова...
Последна промяна от Казуса на 04 май 2009 11:04, променено общо 1 път.
Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net
stefan_bg2 написа:Не мога да разбера защо само фенове на ЦСКА и тук таме някои друг отбор не признават Гонзо, а всеки треньор на отбор от "А" група, и дори самите отбори знаят,че Гонзо е легенда за Левски. Давам ви пример от треньора на Сливен: "Гонзо е доказал, че е легенда за Левски и българския футбол"......повече няма какво да говоря.И предварително да отговоря на един въпрос, който цесекарите ще питат: "Защо тогава Гонзо не успя в Европа"-Защото Левски направи грежка, че го задържа, когато го искаха големите отбори, за да може той да ги вкара в ШЛ, а след това вече на него му минаха блестящите години......само който е Левскарин го знае това....грешната политика на отбора
А е братовчеде ,свали си сините очила,за каква легенда говориш,за смешните му превъплащения на мъченик-превързана глава,маски,играейки куцайки и какво доказва с това-нищо.С това доказва че е просто и глупаво момче,нищо друго.И за каква ШЛ говориш,той ако беше нещо специалистите отдавна щяха да го забележат,в момента изпъква малко защото отбора ви е трагичен и искат да махнат вниманието от това.Смешни сте,разбери го,казвам ви пак -трябва паметник на съдията да издигнете на Герена,спаси ви от голям срам.
-
- Контакти:
Абе точно на панчаревските манатарки да обясняваме кой е Гонзо...Нали се сещате,че те много добре го знаят!На една жена някой да и го е слагал 15 пъти,тя ще каже ли ,че не го познава!?
По-важното в момента е да излезе в събота,че другите мишоци не ги виждам!!!Всички се крият,снишават се...Абе пак бяхме ужасно слаби!Дузпа,не дузпа...Всичко ще загуби значение,ако така играем и на 9-ти
Отново НИКАКВА игра,НИКАКВА идея в играта,все едно сме без треньор/то без треньор в момента и по-добре може да сме.../!Гонзо без да иска/точно защото е ГОЛЯМ И ИСТИНСКИ МЪЖ!!!/удължи агонията на Велев,с което ни направи ЛОША услуга!Ще обясня защо-просто с Велев начело ние 99% ще се издъним и не виждам как ще станем шампиони!Но ...шапки долу пред Гонзо,просто той не заслужава един по-малко разбиращ от него да му е треньор!Той затова остана докрая-да показва на другите как да застанат ,как да поемат....Все неща,които Велев не може да им обясни поради ТОТАЛНА НЕКАДЪРНОСТ!Гонзо,молим се да се оправиш,защото без теб сме...абе УЖАС!!!

Нормално е в отбор, в който няма лидери и никой да не поема отговорност, Гонзо да е герой.Факт е, че прави и говори това, което всичи фенове на Левски искат да чуят.
Факт е обаче и това, че вчера бяхте, ако не надиграни то поне много притеснени от играта на Сливен - просто малшанс да не ви бият с (най-малко)два гола разлика.
Браво на Гонзо, че от каквито и подбуди да е "мъжеството" му, трябват такива хора да "ръчкат" и водят отбора напред.
Факт е обаче и това, че вчера бяхте, ако не надиграни то поне много притеснени от играта на Сливен - просто малшанс да не ви бият с (най-малко)два гола разлика.
Браво на Гонзо, че от каквито и подбуди да е "мъжеството" му, трябват такива хора да "ръчкат" и водят отбора напред.
Винаги, навсякъде !
- stefan_bg2
- Контакти:
А не си ли се замислял, защо тогава никой "червен" журналист не е оспорвал това решение и защо тогава стадионът винаги става на крака и скандира името на Гонзо, защото е Велик, роден победител, а цесекарите като го видят свалят гащи- нима ще го отречеш,че сега като е контузен и няма да играе срещу ЦСКА на тях няма да им отдъхне. Гонзо е със 203 мача мисля за левски с 125 гола-.А незнам как може да оспорваш Гунди и Стоичков и в цялата работа пак левскар е замесен-Гунди и вие пак левскарин оплювате, ами ако след 200г. се роди българският Лео Меси и той е левскарин.....пак няма да го признаете

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
-
Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...
Мнения....мнения....мнения......доста мнения прочетох, но никой не каза най важното.
А то е: Че това си беше явен бойкот срещу......незнам, можеби Велев ? ! Аз Гонзо толкова апатичен, както през първото полувреме, не съм го виждал никога, което за мен е показтелно ! А през второто полувреме, играха толкова.....колкото да не дадат титлата, преди мача с чорбетата. Тоест за 1-0. Все ми се струва, че истинският Левски ще го видим следващата седмица.....но едно е сигурно.....някои ще останат много изненадани след мача на 9 ти.
А то е: Че това си беше явен бойкот срещу......незнам, можеби Велев ? ! Аз Гонзо толкова апатичен, както през първото полувреме, не съм го виждал никога, което за мен е показтелно ! А през второто полувреме, играха толкова.....колкото да не дадат титлата, преди мача с чорбетата. Тоест за 1-0. Все ми се струва, че истинският Левски ще го видим следващата седмица.....но едно е сигурно.....някои ще останат много изненадани след мача на 9 ти.
OBI4AM LEVSKI написа:Абе точно на панчаревските манатарки да обясняваме кой е Гонзо...Нали се сещате,че те много добре го знаят!На една жена някой да и го е слагал 15 пъти,тя ще каже ли ,че не го познава!?Гонзо,молим се да се оправиш,защото без теб сме...абе УЖАС!!!
Как са комплексите, как са?

Като тръгнем да възразяваме за величието на Гонзи и др. набедени легенди, веднага ни тикат под носа, колко гола бил кварвал еди кой си в мачовете срещу ЦСКА. Левскарите все едно сте излезли от онзи виц "А вие защо биете негрите?"

Което си е истина - истината си е. Най-големите евроуспехи на "Левски" са победите срещу ЦСКА. Но те водят единствено до задълбочаване на комплексите. Колко жалка съдба е да си левскар...

Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net
-
Гонзо си е Гонзо.....но ако някои съдят за играта на Левски от снощният мач, и си вадят изводи......то на 9 ти ще са много неприятно изненадани !
Ако някой пък си мисли, че снощи сините играха сериозно.....явно е гледал друг мач !
Ако някой пък си мисли, че снощи сините играха сериозно.....явно е гледал друг мач !