Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На Коледа пак с Христола
Акциите на ПФК Ботев 1912 АД са поимени, а не на приносител и при положение че срещу името на Димитър Георгиев Христолов стои запор просто не виждам как това лице може да прави каквото и да е било с акциите си. Има вписване и отписване в Книгата на акционерите, обаче това няма как да стане с този запор. Поне така си мисля аз по силата на логиката а не че разбирам много от българско право (то и толкова право има в България с тези алчни и нагли юристи).
- Fallen_Angel
- Контакти:
*
Последна промяна от Fallen_Angel на 24 авг 2009 23:28, променено общо 1 път.
- sorcererals
- Контакти:
Би могъл да падне запора, ако се платят сумите по иска(без значение от селския или чрез споразумение с евентуален купувач) или при положение, че съда отсъди в полза на селското. Друг начин аз не знам. Нека Атила каже нещо повече.
- Lord VOODOO
urbano написа:
Не че нещо, но автора на темата може ли да гарантира автентичността на този документ? Защото на него има странно разминаване!
Значи съда запорира 86995 поименни акции на стойност 10 лева всяка, а в същото време четем следното: "...за връщане в двоен размер на капаро от 200 000 лева по договор за покупко-продажба на акции от 16.10.2008 г. и за връщане на 319 288 лв. изплатени по този договор фанансова помощ на "ПФК Ботев 1912 Пловдив"..."
Е простата сметка показва явно разминаване: 86995*10 = 869 550 лева
2 * 200 000 + 319 288 = 719 288 лева! Е от кога 869 550 е равно на 719 288???
Отделно, че в този документ е спомената и една сума от 819 288 лева дето не става ясно за какво точно се отнася, но е точно със 100 бона повече от ония 719 288 лева! Та ако става въпрос, че в този документ има печатна грешка и дори само едно число да е объркано някъде, всичко пада в канала! Този докумет ще бъде лесно оспорен пред съда и после ще може да се осъществи продажба, защото запорирането ще е незаконно!
Дано всичко да е изрядно, но определено има смущави разминавания в посочените цифри в този документ и ако има някаква вратичка, тя май се крие точно в тези цифри! Дано всичко е ОК и Селският бег да не мине м/у капките по този нелеп начин!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- sorcererals
- Контакти:
Има едно нещо дето му се вика "търговски регистър" . Та този документ е от там. Дали е автентичен, предлагам да се обърнеш към агенцията по вписванията. А иначе има и запор на вземанията на селския от клуба(разбирай измислените заеми, които си пише, за да задължава клуба и да си гарантира кинти) , защо е така, предполагам адвокатите на Компакт-Меридиан могат да ти отговорят по-точно. За разминаването също. Ние не сме юристи. Просто констатираме общоизвестни факти, които оборват (засега) приказките на селяка за продажба. Разбира се, някаква тристранна(кръстева, селския, кандидат-купувач) договорка винаги е възможна. Но засега няма информация за такава. За мен това е поредния фишек на селския.
VHP написа:Айде хунския вожд ,като е отворко по правните въпроси - да ни осветли КАК ,съобразно Търговския закон,ще стане продажбата на акциите със стоящия запор върху тях.Мое пък да има някаква вратичка - но не искаме лични тълкувания ! Дай цитати ,точки и алинеи
Ние не сме юристи ,може и да ни убедиш.
Не знам колко пъти да ти напиша,за да ме разбереш!!!!!
Ще пробвам да ти го обясня простичко.
Пример:Имаш 1 кг злато за 10000 лв и си го заложил при лихвар.
Лихваря ще ти даде златото само когато му върнеш парите.Аз искам да купя това злато.
Аз ти давам парите... следователно ти ги връщаш на лихваря и златото пак си е при теб.След което ти ми го предоставяш.
Да пробвам по-простичко да ти го обясня????
В случая става дума за документи.Запора на акциите много бързо може да се вдигне когато Митето върне парите.Тогава Ирена Кръстева не може да претендира за нищо и автоматично акциите могат да бъдат прехвърлени.Въпрос на време и документи.
- botev_1912
- Контакти:
Atila написа:VHP написа:Айде хунския вожд ,като е отворко по правните въпроси - да ни осветли КАК ,съобразно Търговския закон,ще стане продажбата на акциите със стоящия запор върху тях.Мое пък да има някаква вратичка - но не искаме лични тълкувания ! Дай цитати ,точки и алинеи
Лихваря ще ти даде златото само когато му върнеш парите.Аз искам да купя това злато.
Аз ти давам парите... следователно ти ги връщаш на лихваря и златото пак си е при теб.След което ти ми го предоставяш.
В случая става дума за документи.Запора на акциите много бързо може да се вдигне когато Митето върне парите.Тогава Ирена Кръстева не може да претендира за нищо и автоматично акциите могат да бъдат прехвърлени.Въпрос на време и документи.
Колега не се занимавай с тези - не виждаш ли че са христоловисти, дори според заглавието са поканени на коледа у христола!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Христоловисти са тия, които не са наивници и някак си, колкото и да е трудно, успяват да прозрат поредната му врътка, с която ни нокаутира?
Забавен си...

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Atila написа:VHP написа:Айде хунския вожд ,като е отворко по правните въпроси - да ни осветли КАК ,съобразно Търговския закон,ще стане продажбата на акциите със стоящия запор върху тях.Мое пък да има някаква вратичка - но не искаме лични тълкувания ! Дай цитати ,точки и алинеи

абе някой хора са толкова големи песимисти,че имам чувството,че нарочно искат да няма сделка,да може да излязат прави...