Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Долно уйно написа:Преди да хулите на ляво и дясно, колко от вас си задават защо на ръководни и отговорни постове в Левски се назначават хора анонимници, такива които не са професионалисти в областта си, такива които нямат никакъв управленчески опит и такива, които цял живот са работи в клубове с цели оставане в групата?
Гонзо е един перфектен за нашите стандарти футболист, но Георги Иванов кой реши, че става за ръководител и управител на институция като ПФК Левски?
Ясен Петров преди да бъде назначен, какви бяха критериите които той е покрил и са отговорили на изискванията в ПФК Левски, къде е работил преди това и какви успехи е постигнал?
Достанич при положение, че е сменил повече отбори, от това колко години е футболен треньор не е ли сигнална лампа, че този човек не става?
Така ако прокарате веригата назад във времето ще стигнете до крайно заключение, че Левски след Сираков се управлява от хора без никакъв опит и не случайно след него отборът не може да преоткрие себе си.
Аз дори не мога да повярвам, че шеф на отбор който винаги се бори за титли и купи може да си помисли това, камо ли да го каже, то ест летвата в ПФК Левски много ниско е свалена и то там идва тази апатия, която отборът ви показа снощи, а победата за пореден път ще заблуди много хора, че всичко е нормално.
milen.hristov написа:Статията е много точна но най ми хареса заглавието![]()
![]()
BOKA_PALRMO написа:В първите два сезона на Гонзо в ЛЕВСКИ като ФУТБОЛИСТ, шампион стана Литекс(1998, 1999)-след което последваха три поредни сини титли(2000, 2001, 2002), след което още три титли-пак с негово участие(2006, 2007, 2009). Сега, в първите му два сезона като ДИРЕКТОР, шампион е пак Литекс-т.е. ако се спазва традицията, следват пак три поредни титли за Левски
Долно уйно написа:Спомням си как преди време ЦСКА бяха настръхнали срещу Божков и мисля,че Емо Костадинов,точно за подобни думи,сега вече рзбирам защо е била подобна реакцията.Но не разбирам защо няма никаква от страна на фенклуб ли е или клуб на привържениците на Левски,абе по-скоро разбирам,и отговарът май се крие в банковата сметка на оная Гугутка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост