Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

danchobara
Контакти:

Re: Гонзо: Няма да свърши светът, ако Левски не стане първи

Мнениеот danchobara » 18 апр 2011 11:57

За тези думи,които каза Гонзо трябва на момента-веднага заедно с треньора да си стегне багажа и да си хваща пътя.Това неможе да се каже от ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР :!: :!: :!: За мен той вече не е ЛЕВСКАР!!! На всичко отгоре не постигна нищо за 2год.само доведе клуба до разруха и посредственост.Той никога няма да постигне успехите на тандема Сираков-Мъри,понеже няма тяхното мислене на истински Левскари-по-точно Винаги да сме Първи в класирането и Винаги да се борят за Купата,освен това той не е никакъв професионалист,защото няма никаква идея и стратегия за излизане от това блато.Мога само да добавя ВЪН от ЛЕВСКИ!!!САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 апр 2011 12:00

Долно уйно написа:Преди да хулите на ляво и дясно, колко от вас си задават защо на ръководни и отговорни постове в Левски се назначават хора анонимници, такива които не са професионалисти в областта си, такива които нямат никакъв управленчески опит и такива, които цял живот са работи в клубове с цели оставане в групата?

Гонзо е един перфектен за нашите стандарти футболист, но Георги Иванов кой реши, че става за ръководител и управител на институция като ПФК Левски?

Ясен Петров преди да бъде назначен, какви бяха критериите които той е покрил и са отговорили на изискванията в ПФК Левски, къде е работил преди това и какви успехи е постигнал?

Достанич при положение, че е сменил повече отбори, от това колко години е футболен треньор не е ли сигнална лампа, че този човек не става?

Така ако прокарате веригата назад във времето ще стигнете до крайно заключение, че Левски след Сираков се управлява от хора без никакъв опит и не случайно след него отборът не може да преоткрие себе си.

Аз дори не мога да повярвам, че шеф на отбор който винаги се бори за титли и купи може да си помисли това, камо ли да го каже, то ест летвата в ПФК Левски много ниско е свалена и то там идва тази апатия, която отборът ви показа снощи, а победата за пореден път ще заблуди много хора, че всичко е нормално.

Спомням си как преди време ЦСКА бяха настръхнали срещу Божков и мисля,че Емо Костадинов,точно за подобни думи,сега вече рзбирам защо е била подобна реакцията.Но не разбирам защо няма никаква от страна на фенклуб ли е или клуб на привържениците на Левски,абе по-скоро разбирам,и отговарът май се крие в банковата сметка на оная Гугутка

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Re: Левски на Гонзо е липсващата брънка в човешката еволюция

Мнениеот Блутуг » 18 апр 2011 12:03

Дони Младенов - футболист ( като се научи да спира топката поне- може и да опита да стане футболист) - стига бе - ами вземете ме мене в отбора и да направим тестове дали съм по-добър футболист - в този състав на Левски има футболисти , които ще бъдат пълни аутсайдери срещу мен по всички показатели - приканвам ги да опитат късмета си - Дани Младенов
Марко Видович, Юлу Матондо , Йовов

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 апр 2011 12:09

Статията е много точна но най ми хареса заглавието :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 18 апр 2011 12:13

milen.hristov написа:Статията е много точна но най ми хареса заглавието :lol: :lol: :lol:

Статията не казва нищо ново - тоя филм -мач го гледаме вече два месеца , но да говориш за Младенов , като за несправедливо хулен , ми се вижда вече прекалено

sarfaa
Контакти:

Мнениеот sarfaa » 18 апр 2011 12:30

Статията е абсолютно вярна и точна. Махнете очилата! Левски играе все по-лошо. АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ играчи са в по-лоша форма от миналия сезон! Гаджев има 10% правилни отигравания, Грийн също, Мюлдер забравя топката, Дембеле е на светлинни години от есента, за смешника Иса не ми се говори. Това явно говори за качеството на тренировъчния процес. От всички мачове през пролетта имаме едни, що годе добри 20-тина минутки срещу Литекс. Това ли е Вашия Левски?

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 18 апр 2011 12:41

В първите два сезона на Гонзо в ЛЕВСКИ като ФУТБОЛИСТ, шампион стана Литекс(1998, 1999)-след което последваха три поредни сини титли(2000, 2001, 2002), след което още три титли-пак с негово участие(2006, 2007, 2009). Сега, в първите му два сезона като ДИРЕКТОР, шампион е пак Литекс-т.е. ако се спазва традицията, следват пак три поредни титли за Левски :lol:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 12:58

BOKA_PALRMO написа:В първите два сезона на Гонзо в ЛЕВСКИ като ФУТБОЛИСТ, шампион стана Литекс(1998, 1999)-след което последваха три поредни сини титли(2000, 2001, 2002), след което още три титли-пак с негово участие(2006, 2007, 2009). Сега, в първите му два сезона като ДИРЕКТОР, шампион е пак Литекс-т.е. ако се спазва традицията, следват пак три поредни титли за Левски :lol:

Еееее с Маслооооооооооооооооооооооо
страшна логика!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 13:01

Долно уйно написа:Спомням си как преди време ЦСКА бяха настръхнали срещу Божков и мисля,че Емо Костадинов,точно за подобни думи,сега вече рзбирам защо е била подобна реакцията.Но не разбирам защо няма никаква от страна на фенклуб ли е или клуб на привържениците на Левски,абе по-скоро разбирам,и отговарът май се крие в банковата сметка на оная Гугутка

Фенклубовете са най-голямото зло за Българския футбол! От както се появиха посещаемостта започна да пада, започнаха да се използват за различни лични интереси примери много - сам казваш вече няма скандирания срещу батков, ами как да има като се превеждат редовно пари на фенклубовете, иванков на времето даде толкова пари да псуват урсула, после гонзо ги насъска срещу боримиров и кокала...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 апр 2011 13:02

8-ми клас не прощава на никого!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”