wilge написа:Искам да обърна внимание на всички които виждат вина на Люпко в този злощастен за нас мач. С оглед на кадровия потенциал това беше единствено правилната тактика. Леко приспиване- гол, пак приспиване- втори гол. И нещата заспиваха. Голяма грешка щеше да е ако бяхме опитали да се надиграваме с тях. Щяхме да загубим. Те още нямат отбор, на имат по- класни единици. Отделно направиха най- силния си мач. Излязоха пределно мобилизирани, настървени, без страх. Тяхната нагласа беше това е дерби и трябва да го спечелим на всяка цена. Ние излязохме с нагласата за маловажен мач. Едни били уплашени от многобройната публика (да отидат на Овча купел и като Хичо и Валери да играят пред 300 души), други пренавити (имахме психоаналитик преди време), трети нещо друго (да си търсят друго предизвикателство). Един не игра на нивото си. Лошото е, че основни футболисти като Прохазка и Де Ноойер от мач на мач стават все по- слаби. Краев и Бурабия не са върнали формата си още. Пиргов и Александров са малко като стъписани след приключението на френска земя. Ако изброените не захранват нападателите с топки и тактически не им осигуряват свободни пространства какво да искаме от тях? Само Веско и Бодичека се раздадоха. И Йорга, но той не е полеви. Така че, Люпко не е виновен. Или не е виновен само той. Има цял щаб, все левскари. Той носи отговорността за изгубените две точки и на практика загубеното първо място. Не защото е виновен, а защото е треньор. Вината е другаде.
Йоргачевич - Китанов
С.Александров - Недялков
Ал.Александров - Чорбаджиски
Пиргов - Перес
Минев - Манолев
Де Нойер - Бумал
Костадинов - Виана
Бурабия - Педро
Адениджи - Кулма
Нар - Георгиев
Я ми кажи кои са им по-класните единици???
Онези били по-мобилизирани... А кой е виновен,че наште бяха заспали курабии??? Не е ли треньорът???

Или,може би аз съм виновен...
И след като си излязъл с 5 защитника и 4 деф.халфа КОЙ трябваше да захранва нападателите с пасове,че не ми стана ясно???