Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Дербито БФС–ЦСКА ?

Мнениеот bobonikolov » 23 окт 2012 22:27

Търговският директор на ЦСКА Георги Павлов отговори на Българския футболен съюз. От родната централа вчера поискаха официално извинение от Павлов по повод изказването му, че „червените“ не са получили премията си от 50 000 лева за спечелената Купа на България през 2011 година. От централата обявиха, че са готови да заявят клевета срещу шефа от „Българския армия“.

Павлов публикува на официалната страница на „армейците“ своя отговор до БФС.

Ето изявлението на търговския директор на ЦСКА (без редакторска намеса):

Уважаеми дами и господа,

чувствам се изключително поласкан, че при наличието на огромен обем работа в българския футбол, в БФС имат време да се занимават с мен. Следят телевизионните ми изява, четат интервютата ми… Вчера от футболната централа поискаха да им се извиня.

Направиха го като прикачиха квалификации към името ми. Обвиниха ме в некомпетентност. Добре. Ако трябва ще го направя. Ще кажа че съжалявам. Може да съм сбъркал. Затова ще се извиня. От БФС очаквам обаче, да защитава интересите на клубовете. На всички. Това исках. Нищо повече. Имам достойнство. Сбъркам ли – признавам. Въпреки че, от БФС мълчат, когато грешат. Не казват „извинявайте”, нито за Анисе, нито за Платини, и още куп казуси. Е, аз ще кажа. Защото ЦСКА е най-важен.

Георги Павлов

Търговски директор

Венъж да чуем и ние от тоя индивид, че бил сбъркал.

peliforewer
Контакти:

Re: Хората на Кучев отново се престараха ,1250лв. за жълт картон

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2012 22:32

Нормалното е при толкова завишена глоба,пасмината/според Сашо Диков/ от ДК трябваше да излезат пред медиите и да обяснят защо е такова решението.Ако е по видеозапис за бутането на Йорданов,би трябвало да има второ заседание,както преди седмица когато решаваха за Гаджев.Има и един друг момент,преди няколко кръга Манолов от Черно море влезе опасно във вратаря на Монтана контузи го и получи червен картон,всички скочиха срещу него и ДК го наказа 5мача и 3000лв. глоба.В събота един холандец контузи умишлено отзад,един от най-талантливите млади футболисти на България,като го извади миниум 8-9 месеца от футбола,не чух никой по медиите да отправи критика към синия защитник,нито някой от хората на Кучев се самосезира за да получи някакво наказание Мьолдер.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 23 окт 2012 22:37

Оплачете се на Георги Градев. Той ще намали глобата :mrgreen:

Бандаловски има натрупани картони
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2012 22:42

orlando7 написа:
peliforewer написа:Може ли някой да ми обясни на какво основание ДК към БФС глоби Бандаловски с 1250лв.,направих справка и видях че за червени картони, като изключим Манолов,който беше глобен 3000лв.,но после обжалва и не знам дали остана,другите се глобяват по максиум 500лв.За жълти картони глобата е в рамките на 250лв.Какво толкова е направил Бандаловски че да е третиран по този начин,или може би защото е от ЦСКА.Гаджев за червен картон бе наказан с 500лв.

Какво го жалиш толкова? Тебе някой жали ли те? Гольо.

[offtopic]На смешници не отговарям[/offtopic].

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 окт 2012 22:49

peliforewer написа:Нормалното е при толкова завишена глоба,пасмината/според Сашо Диков/ от ДК трябваше да излезат пред медиите и да обяснят защо е такова решението.Ако е по видеозапис за бутането на Йорданов,би трябвало да има второ заседание,както преди седмица когато решаваха за Гаджев.Има и един друг момент,преди няколко кръга Манолов от Черно море влезе опасно във вратаря на Монтана контузи го и получи червен картон,всички скочиха срещу него и ДК го наказа 5мача и 3000лв. глоба.В събота един холандец контузи умишлено отзад,един от най-талантливите млади футболисти на България,като го извади миниум 8-9 месеца от футбола,не чух никой по медиите да отправи критика към синия защитник,нито някой от хората на Кучев се самосезира за да получи някакво наказание Мьолдер.

Виж сега. Картонът му най-вероятно е показан за хващането на Илиян Йорданов. Некоректно поведение при спряна игра = 250лв. 250 х 5 (пети картон) = 1250лв.
Нарушението на Мюлдер е за жълт картон и той си го получи - това е наказанието му.
Нещо друго интересува ли те?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2012 22:58

stn написа:Оплачете се на Георги Градев. Той ще намали глобата :mrgreen:

Бандаловски има натрупани картони

За натрупани картони наказанието е 1мач и 250лв.глоба,защото по ДП на БФС глобата за 1жълт картон получен за груба игра в игрова ситуация е 50лв.,при натрупване на 2,3,4 и 5 глобата се умножава по броя картони и се получава 250лв. и 1среща наказание.А предпочитам в БФС да има млади хора като Градев,отколкото измекяри като Попов,Фурнаджиев,Маринов,Павел Колев и куклата на конци Михайлов.

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 24 окт 2012 12:02

Както каза Стойчо, Платини най-вероятно няма да бъде картотекиран. Така че борбата продължава.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 окт 2012 12:08

Това е поредният звучен шамар от страна на кучев и сие ! Скоро време на някой няма да му издържат нервите,това не се трае !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 24 окт 2012 13:56

Венцито Живков и адвокатчетата нали щяха да дават специална пресконференция в понеделник, за да обесняват колко са прави по случая с бразилската звезда и как ще съдят БФС
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 24 окт 2012 15:43

http://gong.bg/view_article.php?article_id=305813
ето ги Неприкосновените, наказаха ги веднъж, но явно не ги е страх от по-тежко наказание, което закономерно би трябвало да се очаква след повторение на провинението им .. по-логичното и ясно обяснение обаче е, че просто имат информация отвътре какво ще им бъде евентуалното наказание и затова са толкова смели :idea:

Върни се в “ЦСКА”