Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 02 авг 2012 18:12

Тука понеже има съгледвачи на другия отбор .. кажете му на Стоянчо форумния герой , че ще има срещи скоро :twisted:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 02 авг 2012 18:51

Вижте един съгледвач-ревльо с 10-те регистрации. :lol:

Колко са жалки шараните само. Сипят само лъжи по форумите. Използват това че ние нямаме форум в гонг там където се събират фенове на всички отбори. chernomorets/viewtopic.php?f=&t=111875

Майкаим ебавам на тези гнусни шарани. Имат един дърт гей модедатор е в форума на гонг катарго се пише. Той се представя като бивш вратар на Нефтохимик и Черноморец някаква недоказана звезда. Уж се явава като защитник на двата отбора ама в повечето случай защитава шараните. Tози индивид постоянно трие мнения и налага баннове на фенове на Нефтохимик за това че казваме истината а те се опитват да лъжат футболната общественост. Сега получих банн причината която ми написа модедатора Причина: Обсъждане на модераторски действия!!!Лично аз се чудя с какво съм нарушил правилата на форума им. Ето това е мнението което написах аз и за което бях баннат: Що триете не мога да разбера? Не знам какво съм написал което да е против правилата на форума? Но аз пак ще си напиша мнението. Защо лъжете футболната общественост? Ta вие сте отбор на 7 години. ПСФК Черноморец е футболен клуб от град Бургас, основан през 2005 година. Връзка Bartolomej писа цитирам :
написа ...
Черноморец Бургас 1919
Отборът е един от основоположниците на първия Български шампионат от 1937/1938 г. , преминал през катаклизми , върхове , унижения , но и успехи , продължава да съществува
А това не е никак вярно. Черноморец 1919 г. спира да развива всякаква дейност още през 2005г. За какви 93 години се говори тука? П..С Катарго знам че ти ми триеш мненията. Но колкото и да триеш не може да излъжете футболната общественост.

Братле не мога да ги оставя. Форума на гонг е най голямата трибуна в България на която всеки може да изкаже мнението си. Не мога да оставя 10 шарана да лъжат хората. Били отбора на Бургас днеска чествали 93 години. Пълни глупости! Има хора който не са запознати какво става в бургаския футбол и каквото прочетат на това вярват. Просто шараните използват че нямаме хора в гонга който да защитават идеята Нефтохимик и си позволяват да си разиграват коня.

Мъченика ми той. :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 авг 2012 19:39

greenblood написа:шарани почнахте и у форума ли да ни четете

Аз се интересувам от форума ви толкова, колкото се интересувам от крикет. Но като гледам ти не излизаш от този тук. И определението шарани винаги ме е забавлявало, продължавайте.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2012 20:05

Bartolomej написа:Тука понеже има съгледвачи на другия отбор .. кажете му на Стоянчо форумния герой , че ще има срещи скоро :twisted:

СтоЕнчо много бързо бягал от такива срещи пък разбрах аз...Той обичал да напада в гръб с още поне трима. На светло и пред хора не щял.
Ако този Стоенчо е героя е изкарал късмет, че се "измъкнал" баш на най-интересното, пододобно на бълха от мокра котка. Впрочем имаме инфо за това, как изглеждат тези момчета...Щеше ми се този случай да не се приземи до първобитността на тия момченца, но няма как да съм сигурен, че някой ще ме послуша...Впрочем, кой каквото посял - това да си жъне. СтоЕнчо поне е предупреден. Впрочем що за гнида трябва да си ? Да нападаш ( той и още двама) в гръб и в тъма нищо не подозиращо 17 годишно момче и сестра му, прибиращи се от контролен мач :shock: . Що за изрод трябва да си. Яд ме е, че снощи бързо са се изнесли, но пък и хвала на Господ, че са успели, защото са ги подгонили луди. Предполагам, че Стоенчо ще има лична среща от друго измерение...Пази се СтоЕне. Аз, каквото мога ще направя да не ти се случва нищо подобно на онова, което причиняваш. Но не обещавам.
А за тези, които четат този форум и се придържат към онова поведение на снощните страхливи мърши няма, как да бъдат защитени от подобно отношение. Аз обаче искам това да секне. Веднага. Всеки да си уважава отбора и да не се пипа личното пространство и неприкосновеност на другия. Осъждам реваншизма в тази му форма.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 авг 2012 20:28

Който и да го е направил, е постъпил много "мъжки". На въпросът ти, що за гнида трябва да е... си отговаряш и сам какво представлява. Нямам какво да кажа аз повече. Срам за мъжката част на бургазлии.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 авг 2012 20:52

To mnogo лесно може да се разбере , имаше един коментар тук от рода :
- неприятна засечка имахте днес зад Космос .. аватарчето му ми се стори познато на този ,ако може да го възстановите от изтритите , ще го разберем кой е наистина .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2012 21:10

Bartolomej написа:To mnogo лесно може да се разбере , имаше един коментар тук от рода :
- неприятна засечка имахте днес зад Космос .. аватарчето му ми се стори познато на този ,ако може да го възстановите от изтритите , ще го разберем кой е наистина .

Да. "Коза ностра". Човека с много никове.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 авг 2012 21:31

Отказвам като бургазлия и футболен фен да бъда сравняван с подобно недоразумение като този "юнак". Ти малоумнико,не си за затвора,там ще те затворят и ще те забравят. тебе трябва да те вържат в Морската и да напишат"Този бие момичета". Аз се срамувам,че има такива хора в града ни. Глупако,имам две деца,ако някой някога им направи нещо,заклевам се ще го заколя. Как гледаш родителите си в очите?? Как изобщо съществуваш,нещастнико??? Никога не съм пожелавал лошо на хората,но на теб,малоумнико ти желая!! Ти си СТРАХЛИВЕЦ и ТЪПАНАР!! Знам,че ще ме модерират и няма да го прочетеш,но аз трябва да си го кажа!!
П.П. Пичове,досещам се какво е станало,но не знам подробности. Нека някой ми пише на ЛС и по-скоро как са потърпевшите. Мерси!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 авг 2012 21:55

Bartolomej написа:To mnogo лесно може да се разбере , имаше един коментар тук от рода :

Ами намери начин да разбереш и ми го дай. Това животинче и приятелчетата му цял живот ще съжаляват за стореното. Обещавам ви!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 авг 2012 21:58

А между другото, потърпевшия да си изкара медицинско, ако има и най-малката драскотинка дори.

Върни се в “Черноморец”