futbolqga написа:Друга добра новина за "сините" е, че след отпадането от АЕК Ларнака отпаднаха и наказанията на тима за мачове без публика. А двубоите в Европа ще бъдат едно от основните пера за попълване на касата с приходите от билети.
Колеги, някой може ли да потвърди тази новина от Спортал? Тук във форума бях чел, че все още имаме наказание за изтърпяване (частично затваряне на стадиона).
Ми що вярвате на тези капути, идея си нямам. Четенето и изобщо позоваването на който и да е роден спортен сайт е не просто нехигиченично, но и вредно за мозъчната дейност, щото у нас реална журналистика няма, има само поръчкова.
Та по въпроса - да, имаме наказание от мача с Ружомберок , като точно в мачовете ни със словаците и резилът с кипърците ни изтече предишното наказание за 2 мача без публика след ексцесиите с Вадуц -
https://levski.bg/%D1%83%D0%B5%D1%84%D0 ... %BA%D0%B8/. Един или няколко сектора за поне 3000 места. В този ред на мисли, ако е клуба имат малко акъл в главата си, би било добре да се заяви Васил Левски още за първия мач. Аз лично очаквам интерес от около 30 000 човека (дано не греша).
П.С. Единственият шанс да нямаме наказание е то да е изтекло по давност, но не съм наясно дали такъв тип наказания от УЕФА имат давност и колко е тя