Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 07 юни 2022 12:25

Друга добра новина за "сините" е, че след отпадането от АЕК Ларнака отпаднаха и наказанията на тима за мачове без публика. А двубоите в Европа ще бъдат едно от основните пера за попълване на касата с приходите от билети.

Колеги, някой може ли да потвърди тази новина от Спортал? Тук във форума бях чел, че все още имаме наказание за изтърпяване (частично затваряне на стадиона).

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 юни 2022 12:49

futbolqga написа:
Друга добра новина за "сините" е, че след отпадането от АЕК Ларнака отпаднаха и наказанията на тима за мачове без публика. А двубоите в Европа ще бъдат едно от основните пера за попълване на касата с приходите от билети.

Колеги, някой може ли да потвърди тази новина от Спортал? Тук във форума бях чел, че все още имаме наказание за изтърпяване (частично затваряне на стадиона).

Ми що вярвате на тези капути, идея си нямам. Четенето и изобщо позоваването на който и да е роден спортен сайт е не просто нехигиченично, но и вредно за мозъчната дейност, щото у нас реална журналистика няма, има само поръчкова.

Та по въпроса - да, имаме наказание от мача с Ружомберок , като точно в мачовете ни със словаците и резилът с кипърците ни изтече предишното наказание за 2 мача без публика след ексцесиите с Вадуц - https://levski.bg/%D1%83%D0%B5%D1%84%D0 ... %BA%D0%B8/. Един или няколко сектора за поне 3000 места. В този ред на мисли, ако е клуба имат малко акъл в главата си, би било добре да се заяви Васил Левски още за първия мач. Аз лично очаквам интерес от около 30 000 човека (дано не греша).

П.С. Единственият шанс да нямаме наказание е то да е изтекло по давност, но не съм наясно дали такъв тип наказания от УЕФА имат давност и колко е тя
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 юни 2022 12:56

И за си спомням след двата мача на празни трибуни, че третото наказание беше избор на сектор за 3000 места, които да останат празни. Сектор В по принцип се води 3800, сигурно него изобщо няма да го отворят, не знам. Може пък и верно да е изтекло.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 юни 2022 13:03

Едните не могат да играят мача си в Пловдив, а другите имат гъби по терена и храсти по трибуните. Трудно ще се вредим на Васил Левски.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 юни 2022 13:04

И аз си мисля, че на Герена ще ни е тясно, дори и без наказанието. Макар да е отпускарски сезон, доста сме жадни за европейски мачове.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 юни 2022 13:24

Аз вече забравих колко мача с публика сме имали, дано престанат тия наказания. С Хайдук също беше без публика. С ония Сутиетска сектор Б беше затворен. Общо взето се получава така, че имаме ли мач с публика, значи следващите два мача сме наказани.
Иначе за вратарчето, колко ли ще вземем от Фиорентина?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 юни 2022 13:51

1914.1902 написа:Едните не могат да играят мача си в Пловдив, а другите имат гъби по терена и храсти по трибуните. Трудно ще се вредим на Васил Левски.

E, що - едните на ЛовечЪ, там проблеми с лиценза няма да имат, другите в Разград и са готови :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 юни 2022 13:52

Blue_Blood84 написа:Иначе за вратарчето, колко ли ще вземем от Фиорентина?

Някой знае ли колко години е играл в нашата школа? Аз лично не помня да съм го засичал при по-малките, но паметта ми не е от най-добрите.

Иначе, в зависимост от това дали Фиорентина са клуб от Категория 1 или 2 по правилата ни ФИФА, ни се полагат съответно по 90,000 или 60,000 евро за всяка година, в която е тренирал при нас, ако си тръгне в края на договора му с нас като свободен агент. За да го вземат сега се надявам да платят малко отгоре. Едни 200-300 хил. евро няма да ни дойдат хич зле, плюс да кажем процент от бъдещ трансфер.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 юни 2022 13:53

Blue_Blood84 написа:Аз вече забравих колко мача с публика сме имали, дано престанат тия наказания. С Хайдук също беше без публика. С ония Сутиетска сектор Б беше затворен. Общо взето се получава така, че имаме ли мач с публика, значи следващите два мача сме наказани.
Иначе за вратарчето, колко ли ще вземем от Фиорентина?

Това, последното наказание, ни е от гостуване, не е от домакинство. Помня как пусвахме едни момчета тогава, щото имало символи на знамето им - обикновено хорица, ама на, греда, нацисти били :(
От вратарчето 100-200К евраци, повече едва ли ще има, но е добре, че наши таланти се пробват в добри западни отбори
Непринуден написа:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 юни 2022 13:58

Ако не се лъжа сектор Б ще е затворен заради наказание.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”