Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 30 май 2022 10:37

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 май 2022 10:44

Браво на хората от магазина/маркетинга! Реагирали са светкавично с нови продукти, свързани със спечелването на купата.
Въобще, тази година се радваме на доста и разнообразни артикули, така и трябва да бъде в нашата финансова ситуация.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 май 2022 11:05

Божков преди два месеца пак е казал на Наско, че няма да си търси парите. По жълтите спортни сайтове пише, че сме си харесали нападател от Южна Америка.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 30 май 2022 11:14

Казал,казал ,ама да беше се заангажирал с някакви срокове.
Иначе всеки може да си приказва и да обещава,поне в България.
Тук трябва да се изтъпанчи Ивков и да каже всичко по-конкретно.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 май 2022 11:19

Иво Ивков говори пред KOTASPORT! Прави отчет за дейността си в Левски и казва за лиценза

https://www.kotasport.com/ivo-ivkov-gov ... -litsenza/
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 май 2022 11:40

skitnik32 написа:
tmanolov написа:Амин. Обаче глей какво нещо е съдбата - няма ги герП и Левски живна! Вече не зависим от прищевките на един банкянски селяк, а и феновете даваме стабилно своя дан, така че Левски да го има. И ще пребъдем!

вероятно си прав. Та в този ред мисли, не смяташ ли че е време да започнеш да наричаш хората в ръководството на клуба по имена? изрази като Насо гъза, съпруга на г-жа Раева за мен са обидни за всички левскари. Тъпо е такова припсово отношение към Легенди на клуба, независимо дали лично харесваме или не дадена личност.

Здрасти,
сори за забавянето, но нещо съм любим на модературата напоследък, особено с изявите ми в Без цензура, та така.

Никога не съм си позволявал за друг, освен за г-н собственика, приносителя на акциите и президент на клуба да се обръщам с нещо друго освен име, фамилия или прякор, с който е известен в обществото. С въпросния обаче си имаме закачка, като по-голямата част от левскарите, още от времето с едни свалени гащи, с които осра всичко, което беше преди (не съм гледал Гунди на живо, за мен Сираков беше идолът някога). После се мина с едни подстрижки нула номер, разни сафарите, разни врътки не в полза на Левски във времената, вкоито беше в Изпълкома и т.н. Но понеже доведе Мъри, не си позволявам да използвам прякора му за задните части, а се задоволявам с това, че е мъж на по-известната му и успешна съпруга. Толкоз и спирам.

За Кройф - най-известното и успешно дпортно семейство у нас е Малееви - просто статистика.

Някак между другото мина успехът на Кордоба с националния им тим на турнира в Тулон, което си е е мини световно (неофициално). Удържаха 0:0 на Франция (вярно, техните черни момчета са по-млади), като ги биха с дузпи - такъв в регламентът при равен в редовното време (и Кордоба вкара) и имат всички шансове да се класират за полуфиналите. Някои ще кажат, че това турнирче е смешка и до известна степен ще са прави, но гледайки статистиката, се вижда, че основите за нашето златно поколение от 94-та са изградени и на този турнир - имаме едно първо, две втори и едно трето място в периода 86-89, като Пенев и Михтарски са голмайстори.

Та от Кордоба, при правилно развитие, могат да се вземат наистина много пари. И това само и единствено заради Мъри, който взе една резерва от Б група и я превърна в машина за няколко месеца. Респект
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 май 2022 12:50

Ивков каза, че е има интерес от собствениците на Саутхямптън, но без нищо конкретно, разглеждали стадиона и били на финала. Щяло да се работи в това да се разшири магазина. Юли нови мачови фланелки. На важните въпроси, които трябваше да отговори с цифри, каза, че ги знае, но няма да излезнат от неговата уста. НАП не се погасява както трябвало, но той така обяснява нещата, че нищо конктретно не се разбира за положението в клуба сега.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 май 2022 13:00

На общи приказки съм се наслушал, явно положението в клуба е по трагично от очакваното.
Щом не обслужваш НАП, просто нямам думи!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 30 май 2022 13:05

Явно не иска да създава неприятности на НАП със съобщаване на истинските задължения.
Имат си сигурно някакви договорки,ама поне да каже -Има подобрение на 20,30,50%,защото при толкова събрани пари все нещо е превеждано на държавата.
Колко ни беше бюджета за заплати?
Около 30% май отиват за данъци и осигуровки
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 май 2022 13:14

vlong написа:Явно не иска да създава неприятности на НАП със съобщаване на истинските задължения.
Имат си сигурно някакви договорки,ама поне да каже -Има подобрение на 20,30,50%,защото при толкова събрани пари все нещо е превеждано на държавата.
Колко ни беше бюджета за заплати?
Около 30% май отиват за данъци и осигуровки

То от отчета на клуба май се видя, че нап са си 4,5 милиона лева старите. Ония дето започнахме 2020-та година януари да погасяваме с по 143 000 лева на месец и се стигна до юни, от 36 вноски по 143 000 имаше отчет за 5-6 месеца и спря сайта да обновява. Нищо не разбрах, в документите само цифри без да знае човек това добре ли е, зле ли е. В интервюта вместо да ни кажат с прости думи истината това това и това е натрупано по времето на еди кой си и от тях досега сме изпалитли еди какво си, те ни хвърлят в по-голяма мъгла.

Върни се в “Левски”