Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 04 яну 2025 20:42

damyanov1963 написа:Ела в София, когато цъфтят липите, понеже тук ги има в изобилие, да се насладиш на миризмата на парфюм, докато се разхождаш по липовите улици и градинки. Ако не вярваш обади ми се и аз ще те разведа из тях.
В предишния апартамент точно пред прозореца ми имаше липа, когато цъфтеше го оставяхме отворен и целия апартамент ухаеше на парфюм.

Не, благодаря. Все пак ние кекавите от Балкана едва ли ще "оцелеем" там.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 яну 2025 20:54

Dust написа:
damyanov1963 написа:Ела в София, когато цъфтят липите, понеже тук ги има в изобилие, да се насладиш на миризмата на парфюм, докато се разхождаш по липовите улици и градинки. Ако не вярваш обади ми се и аз ще те разведа из тях.
В предишния апартамент точно пред прозореца ми имаше липа, когато цъфтеше го оставяхме отворен и целия апартамент ухаеше на парфюм.

Не, благодаря. Все пак ние кекавите от Балкана едва ли ще "оцелеем" там.

Е, някои се ориентираха навреме и оцеляха.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 яну 2025 21:17

Едно от нещата в животът ми за което съм изключително благодарен е, че по никакъв начин не ме свързва със София. Дори до там последните три години съм идвал само и единствено на 3-4 мача.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 яну 2025 21:26

Dust написа:Едно от нещата в животът ми за което съм изключително благодарен е, че по никакъв начин не ме свързва със София. Дори до там последните три години съм идвал само и единствено на 3-4 мача.

Благодаря ти за това :)
В работата има едно семейство - тя от Варна, той от Бургас, които непрекъснато се хвалят с градовете си и с морето, обаче дошли да живеят в София и създали поколение от 2 дъщери.
Как да го разбирам това?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

CapitanePuyol

Мнениеот CapitanePuyol » 04 яну 2025 21:35

Впрочем Пловдив започна да заприличва на София по пренаселеност на малка площ. Демографската картина е такава, че в бъдеще населението ще се съсредоточи в 4-5 по-големи града, докато всичко останало ще заприлича на пустеещи земи/области без адекватни комунални услуги за останалото малко население. Изображение
Последна промяна от CapitanePuyol на 04 яну 2025 21:40, променено общо 1 път.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 яну 2025 21:38

Както искаш. го разбирай damyanov1963 Трудно е да срещнеш хора от Варна или Бургас които искат да останат в София. Аз поне почти не познавам такива. Може би 2ма -3ма. Пари се изкарват но животът е кофти. Много мръсно....губиш тотално много време по задръствания...климата е кофти...паркирането дори и пред собственото ти жилище е трудно, а на много места си е трагедия. Ако си друга регистрация и си паркирал там където живееш примерно на квартира, колко според теб време даваш преди да надраскат колата или друга простотия. Все още се гледа на хора от провинцията като едва ли не по ниска топка заради различният диалект.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 яну 2025 21:55

Вълчан написа:Както искаш. го разбирай damyanov1963 Трудно е да срещнеш хора от Варна или Бургас които искат да останат в София. Аз поне почти не познавам такива. Може би 2ма -3ма. Пари се изкарват но животът е кофти. Много мръсно....губиш тотално много време по задръствания...климата е кофти...паркирането дори и пред собственото ти жилище е трудно, а на много места си е трагедия. Ако си друга регистрация и си паркирал там където живееш примерно на квартира, колко според теб време даваш преди да надраскат колата или друга простотия. Все още се гледа на хора от провинцията като едва ли не по ниска топка заради различният диалект.

София си е супер, дори и за дивите селяндури по крайните квартали. А за умните и нормални хора е не по-лош град от който и да е друг (в смисъл, че пак ше имаш определен немалък процент селяци), само че с повече възможности. На мен проблем са ми само кучкарите, паркомясто съм си купил и нямам никаква драма - е, за Бае ви Ганя е проблем, оти он пара за глупсоти не дава, оти знае, че парк е съкращение от паркинг. Мръстоия в София има - факт, но в Пловдив не е по-малка (например) или в Русе. А удобството на метрото пък е несравнимо с други населени места. За качества на образование, здравеопазване и т.н. няма да отварям реч, че там база за сравнение няма с нито един друг български град над 100 000, а за тези под 20 000 - съвсем. Там разболееш ли се, направо отиваш да умираш. За финал:

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 04 яну 2025 22:13

Съблечетегобе#
Мажоритаря Насо голия гАз изиграл оборота от фен магазина на ротативките и сега нема пари за нормален треньор освен ако рогатите не направят спешна ултра януарска дарителска кампания : Дай пари на Наско - бъди истинско говедо

Събличай!
По евтино ще ви излезе дагосъблечетебе!
Да събува синия анцунг и да си ходи дома по боксерки!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 яну 2025 22:32

Вълчан написа:Както искаш. го разбирай damyanov1963 Трудно е да срещнеш хора от Варна или Бургас които искат да останат в София. Аз поне почти не познавам такива. Може би 2ма -3ма. Пари се изкарват но животът е кофти. Много мръсно....губиш тотално много време по задръствания...климата е кофти...паркирането дори и пред собственото ти жилище е трудно, а на много места си е трагедия. Ако си друга регистрация и си паркирал там където живееш примерно на квартира, колко според теб време даваш преди да надраскат колата или друга простотия. Все още се гледа на хора от провинцията като едва ли не по ниска топка заради различният диалект.

Това важи точно за провинцията, рязали са ми гумите в Созопол и Плевн заради софийския номер защото бях паркирал на "мястото на Еди кой си"..В работата ми има доста хора от провинцията и не съм забелязал по-особрно отношение към тях. Докато в провинцията ни викат Шопи, като че ли сме някакво племе. Били сме прости, инати и т.н. Само че моя любим писател Чудомир, който пък казва че се е учил от "Шопа Елин Пелин" описва своите земляци от казанлъшко и старозагорско в разказите си така, че по простотия не отстъпват по нищо на шопите
В казармата бях единствения софиянец в ротата. Отначало всички, млади и стари, вкл. ротния, взводния и старшината ми викаха Шопе, с течение на времето всички започнаха да ми викат Дамяне.
Последна промяна от damyanov1963 на 04 яну 2025 22:59, променено общо 1 път.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 04 яну 2025 22:44

Събличай! Да връща парите дето ги открадна от касата на фен магазина и ги изигра до стотинка на комар!
Този човек е за клиника. Да се лекува трябва от тежката си хазартна зависимост. Вие го оставяте самостоятелно без контрол и без отчет да ви управлява говеждия обор, че и пари му давате да ги харчи както намери за добре - на рулетка, на покер..
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “Левски”