Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот blue avalanche » 08 май 2012 12:59

tevez написа:Гара: От Левски не са ме търсили, а и не искам пак в България

Дембеле отрече слуховете, че ще се връща на "Герена"
Нападателят на Фрайбург Гара Дембеле отрече спекулациите на Кикер, че ще се раздели с настоящия си клуб и ще се върне в Левски от лятото. Малиецът каза през 7 Дни спорт, че в тези информации няма нищо вярно.

"Това е слух и той не отговаря на истината. От Левски не са ме търсили и с абсолютно никого не съм разговарял. Съжалявам, че трябва да го кажа, но не искам повече да се връщам в България. Никога", отсече Гара Дембеле.

И аз не го искам в Левски!Никога!!

Потребителски аватар
leski

Дембеле:"Левски"? Никога !

Мнениеот leski » 09 май 2012 19:59

Голмайстор номер 1 на "А" група за миналата година и бивши нападател на "Левски" Гара Дембеле заяви, че не иска да чува за завръщане в България пред германското зидание"Кикер".

"Няма нищо вярно. Тази информация не отговаря на истината", опроверга слуховете, че ще бъде освободен от Фрайбург през лятото Дембеле.

"Абсолютно никой от "Левски" не ме е търсил. Съжалявам, че ще го кажа, но нямам намерение да се връщам в България. Никога!", категоричен беше Дембеле пред "7 дни спорт".

Като дявол от тамян !... ;)

kantonera
Контакти:

Re: Дембеле:"Левски"? Никога !

Мнениеот kantonera » 09 май 2012 20:21

Гарра нема да се върне, но сигурно ще вземем Цецо Генков :mrgreen:
от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28

незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 09 май 2012 20:26

Ти да пуснеш тема,която да не е свързана с Левски-НЕВЪЗМОЖНО!!!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 май 2012 20:29

kantonera написа:Гарра нема да се върне, но сигурно ще вземем Цецо Генков :mrgreen:

Не че нещо, ама кой нападател е по-добър от него в България в момента, да не говоря в Левски. Аман вече от специалисти. Не разбирам, наистина, тъпи ли сме какво. Една камара хора бяха във възторг, че Жуниор Жуниньо привличаме, но се подиграват на Генков :?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 май 2012 20:39

drvasko98 написа:
kantonera написа:Гарра нема да се върне, но сигурно ще вземем Цецо Генков :mrgreen:

Не че нещо, ама кой нападател е по-добър от него в България в момента, да не говоря в Левски.

Жуниор Мораеш ;)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 май 2012 20:41

drvasko98 написа:

Не че нещо, ама кой нападател е по-добър от него в България в момента, да не говоря в Левски. Аман вече от специалисти. Не разбирам, наистина, тъпи ли сме какво. Една камара хора бяха във възторг, че Жуниор Жуниньо привличаме, но се подиграват на Генков :?

Яник Боли от Черноморец. Никасио от Литекс.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2012 21:17

Червени_шампиони написа:Жуниор Мораеш ;)

Ти сериозно ли ?? :shock:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 май 2012 12:34

Емил Ангелов: Предпочитам Левски да играе в Европа

"Бих играл отново със синия екип, стига някой да ме покани", признава Бабангида

Нападателят на Берое - Емил Ангелов не крие, че все още е привърженик на Левски. Той даде обширно интервю за "Меридиан мач" преди двубоя на Герена утре между сините и заралии.

"Със сигурност ще бъде много емоционален мач за мен. Няма как да е иначе. Играх дълго и успешно на стадион "Георги Аспарухов". Да не звучи нескромно, но футболистите, които бяхме в онзи отбор на Мъри и Наско, записахме имената си в историята на клуба. Винаги ще имам сантименти към този отбор", признава Бабангида.

"Естествено, че предпочитам Левски да играе в Европа. Нещо повече, даже бх играл отново със синия екип, стига някой да ме покани. Аз обаче преди всичко съм професионалист. Истината е, че договорът ми в Стара Загора изтича след 2 седмици, но в момента все още защитавам цветовете на Берое и с всички сили ще се опитам да помогна на сегашния си тим да спечелим утре", каза още той.

"До момента никой от Левски не е говорил с мен и не ме е канил да се връщам. Иначе кой не би желал да играе в Левски? Изкарах най-добрите си години във футбола именно в този отбор и е нормално да искам да се върна там. А и сега не е коректно да се коментира каквото и да било. Като приключи ангажиментът ми с Берое, тогава ще мисля къде да продължа кариерата си", обясни сърцатият голаджия.

"Колкото до Илиан Илиев, според мен той ще се справи с новото предизвикателство. Той е много добър треньор. Не е тайна, че дойдох в Стара Загора точно заради него. Мисля, че с работата си през годините доказа, че има качества да се справи и в Левски. Вярно е, че на Герена напрежението ще е много по-голямо, но Илиан знае с какво се захваща. Мога само да призова сините фенове, които са му се радвали години наред като футболист, сега да го посрещнат радушно и да му дадат кредит на доверие и като треньор", добави Ангелов.

"Според мен има много прилики между Мъри и Илиан във философията за играта, която изповядват. И сините фенове ще се убедят в това. Илиев е отличен специалист и ще научи Левски да играе хубав футбол. Ако той успее да наложи своите виждания, привържениците ще са много доволни от визията на отбора. Предимството на Стоилов е че на този етап е постигнал много по-големи успехи. Но има време и Илиан да изгради своето име в треньорската професия", продължава бившият футболист на Литекс, турския Карабюкспор и кипърския Анортозис.

"Според мен Левски ще сполучи, ако успее да привлече Каядо. Това момче има много потенциал и се справя много добре със здачите на своя пост", завърши голмайсторът на Берое.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2012 01:12

Хичо поведе Касъмпаша към завръщане в елита
Николай Димитров се отличи с гол, а неговият Касъмпаша направи важна крачка към завръщането в турската Суперлига. В първа среща от полуфиналните плейофи за влизане в елита Касъмпаша победи като гост Коняспор с 2:0.
Димитров бе титуляр и игра до 85-ата минута, а другият българин в истанбулския тим Георги Сърмов записа цял мач, като и двамата получиха и жълти картони. Хичо вкара втория гол в 82-ата минута, а преди него се разписа Адем Бююк в 73-ата.

Върни се в “Левски”