Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 07 юли 2011 01:05

Синьо сърце написа:Изобщо не съм съгласен с подобна теза,но както казах-прекратявам дори и опитите за спор!Лека вечер!

Мен това ми е пределно ясно,че не си съгласен!Затова ти казах още в началото,че спорът е безсмислен,защото знаех,че няма да ме разбереш!Ако беше съгласен с мен нямаше да пишеш в тази тема!
Лека вечер и от мен!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
radkov95

Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)

Мнениеот radkov95 » 08 юли 2011 09:38

Посетете сайта в който ще видите последните новини от А група http://a-pfg.info
[center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ
[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 10 юли 2011 15:34

Истината за Бандаловски е ,че попадна на хора и стана човек! Ако беше останал в Подуене или беше отишъл в Кинтекс (Литекс), сега щеше да си е същия палячо! Дано наистина да се е променил, да не е временно щото има качества!
Иначе защо да не отиде в Рома? Видяхме как Манолев отиде в ПСВ без да е блеснал с нищо особено!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 12 юли 2011 23:30

Наздраве, Армейци!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

bliznaka195
Контакти:

Мнениеот bliznaka195 » 13 юли 2011 22:44

izvinete kade moga da vidq reprtaj na kontrolata i golovete

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 юли 2011 15:31

Спас Делев попадна в полезрението на чешкия футболен сайт eurofotbal.cz, където е засипан с хвалби, а в публикацията се твърди, че той струва към момента фантастичните 3 милиона британски лири.
"Скоро време не се бе появявал такъв български играч, на който феновете толкова да му се радват. След дълги години най-накрая се намери играч като Делев - млад, изключително талантлив, който може да постигне големи успехи. Цената му е към 3 000 000 паунда, но ще расте. Той ще играе в голям европейски отбор съвсем скоро - до година-две. Това, че засега остава в ЦСКА може да е само плюс за него", пишат в материала чешките журналисти.
Изображение-Вчера
Изображение-Днес
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2011 19:25

Преименувам тази тема с по-сполучливо според мен заглавие, което е взето от друга едноименна тема, която пък вече е свързана тук! Напомням, че -

Модератор ЦСКА написа:Нека в тая тема, да водим разговори на различни теми относно отбора на ЦСКА и неговите фенове. Нещо като "Спам тема", но в нашия форум. Тук, всеки може да задава отделни въпроси, за каквото се интересува, към всички потребители. Може да се водят диалози и да се дават мнения за каквото и да е.Така ще се избегнат ненужните теми и спамове.
Естествено, трябва задължително да се спазва добрия тон и уважение към останалите съфорумци. Мнения, които нарушават правилата, ще бъдат изтривани, а за по-нахалните ще има банове. За сега темата ще е пробна, но ако се развие правилно ще остане за винаги.
Приятно чатене!!!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 17 юли 2011 13:11

Феновете на ЦСКА едва ли скоро ще забравят сенегалския защитник Ибрахима Гай. Централният бранител игра на "Армията" от 2001 до 2005 година, в момента е в белгийския Локерен. 33-годишният футболист признава в интервю за "Труд", че продължава да следи внимателно какво се случва в ЦСКА и изобщо в българския футбол.

- Здравейте, Ибрахима. Как е животът в Белгия?
- Няма от какво да се оплача. Различно е от България, но щом семейството ми се чувства добре и аз съм добре. От време на време се разхождаме до Франция.
Обичаме да ходим в Лил и Париж - малко на шопинг, малко да поразгледаме.

- Какво е по-различното от България?
- Тук познавам всички в града. Поздравяваме се, говорим си. София е голям град и в общи линии мен ме поздравяваха хора, а аз не знаех как се казват. Но и на двете места много ми харесва.

- Спечелихте ли някой трофей с Локерен?
- Ех, в ЦСКА е друго. Локерен е малък отбор. Няма амбиции и възможности да става шампион.

- Поддържате ли контакти с България?
- Редовно си говорим. Ето, вие също ми напомняте за България. Чувам се с Христо Янев, Стоян Колев и Йордан Тодоров. Хубави времена изкарахме заедно в ЦСКА.

- Следите ли "А" група?
- Да, гледам мачове по интернет. Чета, моят мениджър също ми говори. Информиран съм за почти всичко, което се случва. Особено в ЦСКА.

- Четете на български?!
- Никога няма да забравя.

- Как виждате ЦСКА в последните години?
- Каквото и да се случва, ЦСКА е голям отбор. Чест е, че имах възможност да играя там. С подробности не мога да говоря сега. Колегите спечелиха купата на България, играли са силно. Не можах да гледам мача със Славия.

- Много пъти сте казвали, че искате да се върнете в ЦСКА. Още ли сте на това мнение?
- Казах ви и преди година - аз ще се върна в ЦСКА.

- Кога?
- Когато ми свърши договорът с Локерен в края на сезона. Ако не като футболист, то ще дойда да видя моите приятели в България.

- Имате български паспорт. А чувствате ли се българин?
- Да. От много години се чувствам българин. Не го казвам, за да ме харесват.

- Кога за последно бяхте у нас?
- Преди година. Отидох на всички места, които познавам в София. И, разбира се, на стадион “Българска армия”. Винаги, когато идвам, отивам там.

- Разказвате ли на колегите си в Локерен как победихте Ливърпул?
- Ха-ха. Какви времена бяха! Казвал съм им. Но те са добри момчета, не завиждат. Напротив - радват се за мен.

- Кои са най-силните ви мачове за ЦСКА?
- Срещу Милан, Ливърпул и Байер (Леверкузен). Обичах такива мачове. В тях играх в директни двубои срещу Андрей Шевченко, Димитър Бербатов, Джибрил Сисе.

- Мразите ли Левски?
- Не!

- Георги Иванов стана треньор на Левски...
- Казах ви, че следя какво става в България. Помня мачовете срещу него. Вие много обичахте да пишете, но аз не съм го мразил. Бяха мъжки двубои. Но не ме питайте повече за Левски, не обичам да говоря за тях.

- Мъчно ли ви е, че не играхте за България?
- Знаете, че нямам проблем с това. Съгласих се от третия път, но ФИФА ме спря. Жалко...

- Кои мачове за Сенегал ви попречиха?
- Когато бях малък, играх срещу Того и Гвинея. Явно такива са правилата и ги приемам.

- Кои са най-добрите треньори, с които сте работили?
- Аспарух Никодимов, който ме доведе в ЦСКА. Стойчо Младенов, който направи страхотен отбор. И Александър Янкович от Цървена звезда.

- Какво ще правите след края на кариерата си?
- Много неща имам на главата. Имам собствен бизнес в Сенегал.

- Къде ще живеете, когато спрете с фубола?
- В Сенегал, но ще идвам и в България.

- Може ли синът ви Юпитер един ден да стане също любимец на феновете на ЦСКА?
- Бих се радвал много. Той обича футбола, идва да ме гледа редовно на стадиона.

- Липсват ли ви феновете на ЦСКА?
- Много! Този сезон ще дойда на стадиона да гледам поне един мач на ЦСКА.

- Съжалявате ли, че не играхте в по-голям клуб?
- Аз играх в големи клубове - ЦСКА и Цървена звезда са такива. А също и със Стойчо Младенов в саудитския Ал Ахли (Джеда). Не съжалявам за нищо в кариерата си. Дано да завърши в ЦСКА.

Много ГоУем!!! :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 17 юли 2011 18:55

Готино интервю
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Re: Изповед на един верен фен

Мнениеот Kerer » 29 юли 2011 22:08

Да сте си плащали бре, кво са ви Виновни Левски и Литекс.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Върни се в “ЦСКА”