Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 12 май 2022 21:21

Kotooshu написа:
1914.1902 написа:Днес имаше хубава новина, но никой не я споделил тук.

Обаче за хейт сме първи. : )

Нормално е когато бъдещето на Левски е заложено или заложник на някакви болни интереси да се коментира.
Къде видя хейт, към клуба?

А ти къде се видя в тези думи?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 май 2022 21:32

Ето на прима виста какво не разбирам. Помагайте!
V.Устройство
Чл. 7. За членовете на сдружението чужбина може да бъде изградена секция/и Как, на какъв принцип, как ще гласуват членовете – дискриминация както обикновено заради нежеланието да е съвременно.
От ал.2 се разбира, че в момента, в който членовете ще надхвърлят 1000, може да се очаква сформиране на секции. До тогава ще има ли Общо събрание?
(3) От ал.3. се разбира, че УС, следейки членовете, създава на всеки 100 души секция. После е неясно как се избира председателя на секция.

Общо събрание
Чл.9.
(2). При участието/представителството на колко члена Общото събрание е легитимно - за членове и за членове +представители
(3). От него следва, че участват само делегати. Колко легитимират събранието и гласуването?
Ако сдружението има 1500 члена, обединени в 15 регионални структури, всяка от които с по-малко от 325 члена, максималният брой на делегатите е 60. При колко е легитимно и как ще бъде уреден паритетът между регионалните структури в областните градове, които не са равни по брой на жители. Например при тези 60 делегата 15 са от София, 10 от Варна и Пловдив и стават повече от половината възможни делегати.

(4) Членовете/делегатите могат да упълномощят представители.
(5) Един представител може да представя не повече от трима членове/делегати
Това означава, че един представител може да представя трима члена или 360 в зависимост от това дали представя отделни членове или членове в секция
(13) Всеки член/делегат има право на 1 глас. Колко гласа има представителят на трима самостоятелни члена и на 360 члена от секция.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2022 21:37

Странджата, заповядай целия устав!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

последните страници са имената и подписите на учредителите
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 май 2022 22:02

Toва е хуавата новина от днес, която колегата, според мен с право, намира за странно, да не се коментира.
Левскари,
С писмо от ФИФА от 11.05.2022 г., бе вдигната забраната за трансфери на „ПФК Левски“.
След дълги преговори водени от изпълнителния директор на „ПФК Левски“ Ивайло Ивков и юриста на клуба Илия Патронев бе постигнато споразумение с бившия футболист на „Левски“ Насиру Мохамед, с което процедурата срещу клуба бе затворена..

Колкото до другата тема, която, съгласен съм и с другия колега, е по-важна за бъднините клуба в момента, съм решил стоически да стискам зъби до 24-ти, тогава ще си позволя и аз да коментирам, а не е като да нямам какво да кажа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2022 22:32

Защо бре, човек?
Какво по хубаво има от дискусията?
Четох много мнения на хора в пъти по запознати от мен за въпросното сдружение, мяза на политическа партия с разделението на регионални структури, представители на тези структури и прочее.
Любопитно ми е за регионалните структури, как и кой ги създава .... и още и още :)))

tochavos написа:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Kotooshu

Мнениеот Странджата » 13 май 2022 01:31

Благодаря най-сърдечно!
P.S.. От първите две страници се разбира, че този устав е писан без редакцията на свестен филолог. A там нейде се казваше, че сдружението ще брани имиджа - по добре образа- на клуба ... Е ...
Последна промяна от Странджата на 13 май 2022 01:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 май 2022 08:30

Много неща прочетох, много неща се казаха, който търси намира!

За Акциите!
Акциите ще бъдат придобити ако сдружението набере 20 000 членове, под 20 000 няма придобиване на акциите.
Пример: След 3-4 месеца членовете на дружеството са 50 000:) , минават се година-две и падат под 20 000, акциите се връщат на Сираков.
Това го няма в устава и било обсъждано само в работни груби и щяло да се добави когато се набере масовост!
Някакви времеви срокове и за придобиване на акциите или тяхното връщане няма или аз поне не намерих!

Относно структурите, отговор не намерих!

За гласуването.

Манджа с грозде:)
Ще се гласувало онлайн, но пък по българското законодателство това не било валидно за това и ще трябва да се довериш на някой от регионалните структури и да се довериш на някой който да те представлява?!?!?

Това в общи линии, моля някой по запознат, Тристане теб визирам, ако бъркам някъде, моля ме поправи да не излезе, че лъжа или подвеждам хората нарочно!

Ще си позволя няколко думи за сдружението!
Личи си от километри, че е "писано на крак" и много е бързано, самите учредители не си знаят устава!?!?
Най важното е много странно защо не е написано, а именно за акциите, кога и как се придобиват и съответно се връщат, това си е ебаси и автогола, а и още един начин да отблъсне потенциален левскар от сдружението.
Никой не знае за структурите, или поне аз не намерих някой да пише и обяснява за тях, имам леки съмнения, че ще се ползват регионалните структури на нкпсз и фен клубове из страната.

tochavos написа:

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 май 2022 10:09

Точно така е, врътката е в структурите и да, ще се ползват най-вероятно тези, дето са на каишка на нкпсз. Това е и най-тънкият момент - като как ще ме задължат (аз съм от София и тук със сигурност ще сме хиляди, а не под 25) хем да плащам 200 кинта (не са проблем), хем да не мога да гласувам, освен чрез представител, дето ни го знам, ни го познавам? Тогава за чий ми е да съм член, като точно от моя глас няма да зависи нищо, освен да си плащам членската вноска?

Има предприятия с над 100 000 акционера от РМД и масовата приватизация и в нито едно от тях няма изискване да се излъчват задължително представителите. Това е само опция и ако искаш. Разбира се, че може да се гласува и по упълномощаване, но като ти предварително, съгласно дневния ред, си написал за кое си за и закое против - представителят ти тогава само физически те представлява и толкова. Иначе е манджа с грозде - как така ще плащам и друг ще гласува вместо мен, съгласно собствените си убеждения?

Отделно, онзи лаф с "изключване за уронване имиджа" - значи, ако кажа истината, че в това сдружение има наркоси и осъждани хорица, това е уронване на имиджа и съм чао, нищо че съм платил 200 кинта. Е, айде стига - да не сме в НРБ? Въобще много добра и много необмислена идея, но нека изчакаме и ще видим финалния вариант
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 май 2022 11:07

И аз съм от София, и питах за софийска структура, има ли , няма ли, къде мога да отида на място и т.н. ..... отговор, няма, поне не ме пратиха в нкпсз за сега :)))

tochavos написа:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 май 2022 11:09

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”