Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот onegavon » 22 апр 2015 09:43

vaskonti написа:
onegavon написа:Не режете вени предварително! Днес няма да е денят на Страшният съд, но не очаквайте и много добри новини.Предимно ще се плюят ,Лупи и Стойчо.

Нека видим какво ще кажат за Томов и Стойчо и тогава да правим заключения дали е плюене или факти.
Аз се надявам изобщо да не говорят за тях, а само за клуба и бъдещето му, но все пак сме в България...

Одитът е" вътрешен" и ще си изнесат факти каквито си искат или по- точно каквито им трябват.Да , в България сме и тук се занимаваме повече с това кой,какво и как се е насрал,крал и т.н отколкото да се излезе със някаква смислена концепция за излизане от ситуацията.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 апр 2015 09:50

Много се чудех дали да го напиша но ще го напиша. Чета мненията и виждам че феновете са разделени на 2
"мечтатели" и "реалисти". Мечтателите знаят че Томов лъже, че не дава пари и не е дал собствени пари но си мечтаят той да управлява клуба
и всичко да е заложено на една карта -> Ст.Младенов да направи отбора шампион и да влезе в групите на ШЛ! Само че футбола
отдавна (никога) не изпълнява мечти иначе Китай щеше да е 5 пъти поред световен шампион нали така! Една греда един пропуск
на нападателя ти от половин метър на празна врата и мечтата е в коша а фалита чука на вратата!!!
Реалноста е такава с поне 500 000 бона спестени от пари за треньорски щаб и още поне 650 000/700 000 от 5/6 ненужни играчи в ЦСКА
(Уваренко,Дивиш,Супусепа един измежду Оршулич/Причиненко, двама измежду Маркиноьс, Бергонси,Бръкляча, Николич тотално ненужен)
и това за период от 2 г. означава към 2,5 млн. лв. не дадени за мечти (глупости) а вложени в преструктуриране на клуба.
Къде сме в момента и кой е виновен, този който 20 месеца води клуба към това което е в момента или тези които плащаха сметката
на този и го изритаха преди 20 дни? Според мен и 2-те страни са виновни но страната която защитават мечтателите е по-виновна.
Като залкючение не ми се ще да чувам от фенове на ЦСКА да викат на други фенове на ЦСКА че са боклу*и, левскари и да се
обиждаме помежду си!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 апр 2015 09:55

Drunken_Master написа:
vaskonti написа:Томов колко спонсори привлече с изказвания как нещата са добре и няма проблеми?
В момента не сме опряли до спонсор, в момента трябва някой да извади големи пари и да спаси положението. Ако не го направят фамилиите, кой ще го направи - Томов ли, Стойчо ли?
Как не разбираш, че ако не бяха тия фамилии ОТДАВНА да сме на майната си и Томов не може да направи нищо по въпроса! Как не осъзнаваш този очеизваден факт!

Пич,ти знаеш ли как се докарват мощни спонсори на отдавна фалирал клуб,който отдавна не е ставал шампион и отдавна не играе в ЕКТ ?
Томов да няма магическа пръчка ? Не го защитавам,ама по негово време ЦСКА не "лягаше" на тоя и ония и биехме Левски,където ги хванехме...
Сега ситуацията с нашия клуб е обърната на 180 и причината е в тия "благодетели"...Много ми напомня ситуацията и с ТИТАН,пристигнаха с фанфари,а си тръгнаха с псувни...

Ама разберете, че проблемът на ЦСКА не е на терена, а на друго място! Какво като сме били Левски и какво като сега падаме? Имаме друг, много по-голям проблем! А тоя голям проблем не може и никога ме е можело да бъде решен от Томов! За добро или зло, именно фамилиите ни държат в играта през последната година и половина! Това са сухите факти!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 апр 2015 10:06

Моята теория е,че още от самото начало „фамилиите“ са били зад Томов,не знам точно по каква причина са го избрали,може би заради икономическите му познания или нещо друго,но са го сложили начело,за да видят как стоят нещата в Клуба и да направят някаква оздравителна програма-което маже да разсрочат,което може да платят,кое не и т.н.Според мене ,в един момент обаче Томов и Стойчо са се взели много на сериозно като спасители,оособено след победите над „подуяне“ и са започнали да се „отварят“ на хората ,които са им гласували доверие и чиито пари ползват 8-)Чепатият характер на Стойчо го вкара в разправии с много бивши Легенди на ЦСКА,той започна да се чувства недосегаем,флиртуваше нонстоп с феновете,държеше се като запалянко в изказванията си ,подвеждайки и Томов да се държи по същият начин(той само и това чака),чак му направиха и отделен кът в Музея(на Стойчо,не на Томов) :shock: Всичко това и първото място в класирането им вдигна неимуверно самочувствието и те ,май че почнаха да злоупотребяват с доверието на хората ,които са ги издигнали,оттука дойде и тяхното отстраняване :idea: Нормално!
Иначе не очаквам Клуба да фалира.Не ми се вярва милионите дадени досега да бъдат прежалени просто така,„имал-дал“,освен ако не става дума за някаква велика завоалирана конспирация за фалит и заграбване на базите,но както вече споменаха някои колеги това можеше да стане отдавна по-прост начин.Но след малко може да има повече яснота ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 22 апр 2015 10:12

Drunken_Master написа:
vaskonti написа:Томов колко спонсори привлече с изказвания как нещата са добре и няма проблеми?
В момента не сме опряли до спонсор, в момента трябва някой да извади големи пари и да спаси положението. Ако не го направят фамилиите, кой ще го направи - Томов ли, Стойчо ли?
Как не разбираш, че ако не бяха тия фамилии ОТДАВНА да сме на майната си и Томов не може да направи нищо по въпроса! Как не осъзнаваш този очеизваден факт!

Пич,ти знаеш ли как се докарват мощни спонсори на отдавна фалирал клуб,който отдавна не е ставал шампион и отдавна не играе в ЕКТ ?
Томов да няма магическа пръчка ? Не го защитавам,ама по негово време ЦСКА не "лягаше" на тоя и ония и биехме Левски,където ги хванехме...
Сега ситуацията с нашия клуб е обърната на 180 и причината е в тия "благодетели"...Много ми напомня ситуацията и с ТИТАН,пристигнаха с фанфари,а си тръгнаха с псувни...

Kато няма магическа пръчка, що ми се прави на Гандалф?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 апр 2015 10:22

И на мен нещо ми се губи логиката.Значи тези,които дават парите за издръжка на клубът са лошите,а тези,които си пълнят гушата от тези пари и ги харчат безогледно са добрите.Значи Лупи Петолевката и Стойчо(няма какво повече да му пазим авторитета),който от договорите му се вижда,че е един сребролюбец и комисионер ще намерят други бълъци да им плащат масрафите и всичко ще бъде ток и жица!За Стойчо повече не искам да чувам - ти да откраднеш(това е думата) парите за заплати най-вече на служителите,които сигурно не получават и 1000лв. бруто и не са получавали от доста време заплати,да оставиш и част от отбора си без такива,е намам думи.И тези пари покорителят на Симитли, Мура,Зимбру и Монтана ги прибира от същите тези гробокопачи.Как така "спасителите" издържат клубът и се хрантутят от парите на "гробокопачите",как така последните плащат задължения по лиценза и ни закопават с това?

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 22 апр 2015 10:26

гражданин от село написа:И на мен нещо ми се губи логиката.Значи тези,които дават парите за издръжка на клубът са лошите,а тези,които си пълнят гушата от тези пари и ги харчат безогледно са добрите.Значи Лупи Петолевката и Стойчо(няма какво повече да му пазим авторитета),който от договорите му се вижда,че е един сребролюбец и комисионер ще намерят други бълъци да им плащат масрафите и всичко ще бъде ток и жица!За Стойчо повече не искам да чувам - ти да откраднеш(това е думата) парите за заплати най-вече на служителите,които сигурно не получават и 1000лв. бруто и не са получавали от доста време заплати,да оставиш и част от отбора си без такива,е намам думи.И тези пари покорителят на Симитли, Мура,Зимбру и Монтана ги прибира от същите тези гробокопачи.Как така "спасителите" издържат клубът и се хрантутят от парите на "гробокопачите",как така последните плащат задължения по лиценза и ни закопават с това?

Според мен Стойчо много добре е знаел накъде вървят нещата и е било ясно, че скоро ще си бие шута, затова е гледал да вземе каквото може и да се направи после на обиден.
Взимаш 200 бона, фръцваш се и казваш: "Щом съм ви такъв трън в очите, няма да ви преча, тръгвам си. Хлъц."

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 22 апр 2015 10:55

Според мен чрез приказките за фалит се натиска държавата да даде някоя и друга поръчка на Инджето и Манджука.
Тези 10 милиона, които дължим на НАП не са малко, но повече ще изгубят, ако се създаде напрежение в държавата.
А такова ще има - хората ще излязат на протести и като нищо протестите могат в един момент да се обърнат от собствениците към властта.
Това никой не го иска (с изключение на опозицията, ако има такава).
Аз, вика, давам лични пари. Ами какви пари да даваш, държавни ли?
Като си купувам билет, какви пари давам аз?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 апр 2015 11:09

djd написа:Според мен чрез приказките за фалит се натиска държавата да даде някоя и друга поръчка на Инджето и Манджука.
Тези 10 милиона, които дължим на НАП не са малко, но повече ще изгубят, ако се създаде напрежение в държавата.
А такова ще има - хората ще излязат на протести и като нищо протестите могат в един момент да се обърнат от собствениците към властта.
Това никой не го иска (с изключение на опозицията, ако има такава).
Аз, вика, давам лични пари. Ами какви пари да даваш, държавни ли?
Като си купувам билет, какви пари давам аз?

Кой ще излезе на протест? Няма гражданско общество в тая държава...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 22 апр 2015 11:26

vaskonti написа:
onegavon написа:Не режете вени предварително! Днес няма да е денят на Страшният съд, но не очаквайте и много добри новини.Предимно ще се плюят ,Лупи и Стойчо.

Нека видим какво ще кажат за Томов и Стойчо и тогава да правим заключения дали е плюене или факти.
Аз се надявам изобщо да не говорят за тях, а само за клуба и бъдещето му, но все пак сме в България...

Лошите са те кво да ти кажат. :lol: Ето сега сме цъфнали без тях, даже сме супер. ;)
п.С. Васконти търси нови спонсори. ;)
YNWA

Върни се в “Архив”