Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 14 апр 2022 20:02

Moже да е към Боримиров, ако е обещал, че ще намира някакви пари. Към палмите не е, те дори дават пари напред, но пък не искат дават нищо извън договора.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 апр 2022 20:08

Едно поне е ясно, интригите докато ги има разни люде няма да престанат!
Пак вървим по отъпкан път.... онзи ден Мъри разправя, че няма проблемите на Неустойчо, днес пък друго!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 апр 2022 20:13

И аз нещо не съм доволен от приказките на Мъри,говори с недомлъвки.
На никой ,нищо не му стана ясно.
Ако си толкова принципен първо си говорите с ръководството помежду си,после ако ножът е опрял до кокал излизаш и казваш имена и факти,накрая ,ако няма промяна естествено си тръгваш.
Така си ги представям аз нещата.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 апр 2022 20:22

Днес за първи път прегледах много мнения и коментари на мразени от мен боклуци, от много време!
Говори се за врагове, задкулисие, бащици, онези дилърите заплашват, немали търпение, Мъри нахрани всичко живо, а уж всичко беше наред.
Такива неща и активизация стават когато има пари(а уж всичко беше наред до онзи ден), според моето лично мнение, разбира се!

tochavos написа:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 апр 2022 20:48

Нещо ви издишат теориите за наркоси и фенове, при положение, че едва ли някой треньор, в последните десетина и повече години, се е радвал на толкова категорична и официална подкрепа от всичи организирани и неорганизирани привърженици, каквато Мъри съвсем заслужено има в момента.
Я да видим тука какво става, хм?
Имам доста претенции към всички, включително и мен. Не ми харесва управлението на "Левски", казах го и на ръководството и трябва да го подобрим. Не мога да лъжа хората. Дойдох, за да казвам истината. Тези допълнителни проблеми създават напрежение върху мен и отбора. Има хиляди неща, които трябва да се изчистят и да се оправят в клуба. Не усещам достатъчно доверие в начина на моята работа.

Та, след като всички фенове категорично и официално подкрепят Мъри и отбора, кои па ще са тия субекти, де му придават усещане за липса на подкрепа на работата му? В контекста на "не ми харвсва управлението в Левски"? Вярно ли са пустите, зли фенове?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 апр 2022 21:01

Blue_Blood84 написа:А управителния съвет ни е Ивков, Боримиров и човека на палмсбет. Към някой от тях са му забележките.

Боримиров е човека на наркосите!
Въпреки че думите му - Какво има да им обяснявам за футбол......само човека на Палмите не е футболен човек.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 апр 2022 21:05

Събирайки и изваждайки стигам до извода, че основният визиран е Боримиров и стоящите зад него.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 апр 2022 21:10

Нямам намерение да се карам с никой, но:)))
Когато се говори с недомлъвки, и мнението се променя за 48 часа е нормално да се чудим и маем какво става, а дилъри и боклуци ще си ги псувам аз лично, всеки ден и за цяло и нещяло...всичко това са си го заслужили.
А за наркосите се обърни към техния солташак Васето Колев, той ги спомена, питай него!... Борето?

tochavos написа:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 апр 2022 21:32

A, аз също не искам да споря и да се карам с никого, ала имам някакво странно, но подлатено с известна моя си логика, чувство, че даден проблем се прехвърля от болна на здрава глава. Но, да, нещо се случва и сега то е като някакво камъче в обувката на всенародната синя, чиста радост.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 апр 2022 21:37

TristaNNN написа:Нещо ви издишат теориите за наркоси и фенове, при положение, че едва ли някой треньор, в последните десетина и повече години, се е радвал на толкова категорична и официална подкрепа от всичи организирани и неорганизирани привърженици, каквато Мъри съвсем заслужено има в момента.
Я да видим тука какво става, хм?
Имам доста претенции към всички, включително и мен. Не ми харесва управлението на "Левски", казах го и на ръководството и трябва да го подобрим. Не мога да лъжа хората. Дойдох, за да казвам истината. Тези допълнителни проблеми създават напрежение върху мен и отбора. Има хиляди неща, които трябва да се изчистят и да се оправят в клуба. Не усещам достатъчно доверие в начина на моята работа.

Та, след като всички фенове категорично и официално подкрепят Мъри и отбора, кои па ще са тия субекти, де му придават усещане за липса на подкрепа на работата му? В контекста на "не ми харвсва управлението в Левски"? Вярно ли са пустите, зли фенове?

Даниел Боримиров, проксито на златните ноздри.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”