peliforewer написа:NOMER14 написа:1914.1902 написа:Бербатов: „Балетът“ не беше балет, а стриптийз по най-пошлия начин, вероятно нямаше да приема покана
Димитър Бербатов бе гост в Спортното шоу на Дарик радио. Бившият национал коментира празненствата по повод 100-годишнината на българския футбол. Той се изказа остро срещу шоуто след края на церемонията. Бербатов призна, че не е получил покана за събитието, но дори да е, вероятно е щял да я отхвърли, защото „не е лицемер“.
„Нямам право да се оплаквам на фона на начина на живот на някои хора. Има някои проблясъци, има отбори, които показват добри игра, някои не, имаме по-лошите терени и по-лошата инфраструктура. Ако теренът не ти е изграден по правилния начин, това пречи на нивото на футбола. Това ни е нивото на футбола. Иронията е, че ние като българи си гледаме повече българския футбол, интересуват се хората, гледат, особено като е студено времето и си стоят вкъщи, но контрастът е много голям“, започна Бербатов.
„Досега не си позволих да коментирам каквото и да е, защото за мен това е някакво дребнотемие, но когато стигна до точка, когато нещата се взимат персонално и навътре, трябва да кажа гледната си точка. Не бях поканен, не съм и държал, но има протокол, не по телефона. Има си имейл, пращаш нужната покана, както се свързват с мен много други хора, които ме канят на много други неща. Не можеш да ми звъннеш, ако ти нямам номера, това не е блокиран телефон, аз не съм случаен човек от улицата, направил съм си настройки на телефона. Следващата стъпка е да напишеш СМС. Аз имам много номера, не един, не два. Не съм получил абсолютно нищо, не каниш Сульо от улицата.“.................
Тези момченца не бяха ли от Благоевград, Враца и Монтана? На стотина километра от столицата. Какви есемеси, какви електронни пощи. Те не комуникират ли с ръководството на футбола ни, не комуникират ли поне с Ицата Стоичков.
Иначе Бербатови да ми говорят за стриптийз след групово изнасилване и дрога, си е перверзия.
Какво общо има Димитър Бербатов с това, че баща му преди 40-50 години е направил някоя глупост за която е лежал в затвора.Понякога се изумявам от начините по които се опитвате да омаскарите успели българи.
Това е подуенската комплексарщина! Много ниско и елментарно ниво.