Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mrw8 » 26 мар 2022 15:20

И в приложението яко се зее заради новата схема с instat. Аз си го пуснах, добре си върви, но едва ли някой ще си вземе виртуален билет при това положение. Отделно трябваше да бъде на цена 2-3€ някъде....
България !!!!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 мар 2022 15:25

mrw8 написа:И в приложението яко се зее заради новата схема с instat. Аз си го пуснах, добре си върви, но едва ли някой ще си вземе виртуален билет при това положение. Отделно трябваше да бъде на цена 2-3€ някъде....

Зависи от гледаемостта , но според мен поне 4-5 отиват в "Партньора".

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 мар 2022 16:27

Според мен е експериментално и ще се промени. 5 евро е доста за контролен мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 мар 2022 16:57

"Фиорентина иска да задържи вратар на Левски за постоянно"

https://sportal.bg/news-2022032612191035542

Какви пари ще му вземем? 100 000 лв или повече?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 26 мар 2022 20:20

Разбираемо е българското недоверие и мисълта винаги за далавера.Много сме страдали.
Ама още от първият опит за нещо ново ,и естествено донякъде неуспешен и веднага змии започнаха да съскат,примери с други отбори и мрънкане за левче-две.
Опитаха ръководството,разбраха си грешките сигурен съм ще се поправят.
В понеделник може би ще има отчет за видеото и колко остават за Левски.Хайде ,малко по -позитивно и да не забравяме , че е човешко да се греши.
Ами ,ако ние си предавахме срещите от първенството и ако станеше някой гаф тогава оставка ли щяхме да викаме?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 мар 2022 20:57

Аз съмненията си ги вземам обратно. Ивайло Йовчев го обясни доста подробно и си мисля , че тази платформа може да се окаже изключително важна.
Пусто клуба няма кьорав лев , иначе щеше сам да си плати да работи с тях , а нямаше да го маскират по този начин.
Имаме структурата , имаме младежите , имаме вече и правилната платформа .......дано да се развият нещата.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 26 мар 2022 21:22

Мисля, трябва да се отвори и дарителска сметка за изплащането на дълговете на комарджийте в отбора! Да се обяви цел 300 000 на месец за да имат Здравко и Митко джобни за разтуха след изморителния тренировъчен ден на Герена.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 26 мар 2022 21:42

Е,това са си лични проблеми,ако те не се преборят с тях ние и да им ги плащаме полза няма.
Топката е в техните крака,или на тяхната глава
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 27 мар 2022 00:00

vlong написа:Е,това са си лични проблеми,ако те не се преборят с тях ние и да им ги плащаме полза няма.
Топката е в техните крака,или на тяхната глава

Приятелю Vlong, това бе ирония!
Не само, че няма да плащаме, а трябва да им помогнем да си намерят час по-скоро нов работодател и ново място, където да се развиват. Например, Славия, Септември или Царско Село.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 27 мар 2022 02:13

LoveAndPeace написа:Аз съмненията си ги вземам обратно. Ивайло Йовчев го обясни доста подробно и си мисля , че тази платформа може да се окаже изключително важна.
Пусто клуба няма кьорав лев , иначе щеше сам да си плати да работи с тях , а нямаше да го маскират по този начин.
Имаме структурата , имаме младежите , имаме вече и правилната платформа .......дано да се развият нещата.

За какво става на въпрос?
България !!!!

Върни се в “Левски”